17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пък каквото ще да става - дано да намалеят крадците като ги контролират от ЕС иначе не се вижда края!

На България и трябва референдум "ЗА" и "ПРОТИВ" еврогейските организации ЕС и НАТО !

В момента и така сме вързани за еврото чрез ВАЛУТНИЯ БОРД и ПО-ДОБРЕ е да го приемем. Защото един ден НЕПРЕМЕННО ще ВИ ИЗЛЪЖАТ, КОЛКО е НЕОБХОДИМО борда да падне. Колко ще е хубаво, важно за икономиката, пенсиите и т.н. Точно в този момент пенсионерите, разузнавачите, запасните и не знам там още какви ще видят КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, ще реват, та ще се късат както през 1996. А ОЛИГАРСИТЕ от "Възраждане" тихичко ще се кикотят - "Аха имате левчета в банката... Проблема си е ваш. Ние нашите отдавна си ги сменихме в евро и долари. Изгоряха ви паричките!"

Ako ПП Възраждане имаше олигарси, то тогава щяха да ги дават всеки ден по Телевизията, а аз сефте чувам за тази партия....

Темата е важна. Струва си. Някой иска да опапа резерва. Да му позволим ли? От друга страна ние сме си корумпирана мутренска държава - без евро и без диктат от ЕЦБ у нас ще си развяват байряка мутраците както си искат. Обаче да загубим лева значи да загубим още от своята независимост. Пада още една врата и не знам какво ни остава вече. Няма как да приемем еврото и ако не ни хареса да върнем лева. Никой не го е правил - Гърция даже не посмя. По-лесно е да върнем монархията, отколкото лева според мен. С една дума РЕФЕРЕНДУМ.

С въвеждането на Евро в България на "братушките ще им се разкатае мамата, а те са злобни и отмъстителни и ще берем с тях ядове...

как точно зависи Русия от нас, че не разбирам нещо. Малко дгаз им купуваме и това е.

Ами провери в московските ченч-бюра как върви обмяната Лев-Рубла и го сравни с Евро-Рубла.

Стига с измислените референдуми! Един референдум излиза над 20 милиона лева. За тези пари могат да се санират 100 БЪЛГАРСКИ училища така, че да светнат като слънца!

С въвеждане на еврото ни е бедна фантазията каква инфлация ни чака.Цените ще скочат двоино но не и доходите.С пенсия от 100-150 евро и хляб от 1 евро свят ще ни се завие.Да си зададемтъпия въпрос защо Швеция не сменила валутата си.Англия дори и не си помисли да се откаже от английската лира.Също Хърватия , Унгария,Полша,Чехия,Румъния и т.н.Родните айдуци ще ни съдерат кожата с въвеждане на еврото.Ако някои си мисли ще ще вземат валутния курс от валутния борд много се лъже.

Хайде стига глупости. Цените се повишат ако има кой да купува на тези цени. Левът в момента е като "Троянско конче" за българската икономика. Колкото по-бързо се освободим от левчетата, толкова по-добре за обикновените хората и толкова по-зле за нашите и чужди мафиоти олигарси. Европа не иска да се лиши от облагодетелственото си положение спрямо нас. Ще изчезнат и различните такси и комисионни при обмяна на левове в евро и обратното. На "Ченч-бюрата" и мошенниците "магураджии" ще им секне далаверата. Накратко, ползите от въвеждането на еврото са много. Какво пречи и сега на търговеца да сложи цена на хляба 2,50 лв.

И този /ако има / референдум , НЯМА ДА МИНЕ , КАКТО И ДО СЕГАШНИТЕ НЕ МИНАХА . Кой ти еВАВА народа за слива ?

Тези пък кои са. За сведение на Въз фъс личните спестяване и на фирмите са 60 % в евра и долари. Отдавна сме с еврозоната. Марковите стоки в България се предлагат в евра и долари.

Не референдум, на тази държава и трябва революция и измитане на всичкият политически боклук в канавката. Иначе българите ще изчезнем като нация.

Категорично подкрепям Възраждане и референдума . Резонно е да включат в допитването и участието ни в разни групировки , лихварско - хазарски и терористични такива .

Всяка държава в еврозоната може да се върне към старата си валута, а, ако иска, може да въведе и криптовалута !!!! Гърция можеха да го направят, например, ако не бяха такива мързели, които искат само да получават и не м се рискуваше наистина да се сринат тотално с връщане на драхмата... Сега ги държи това, че валутата им е обща с всички държави от еврозоната. Великобритания напуска ЕС, а и всяка държава може да го направи по правилата за напускане, като лирата, която си бяха запазили достатъчно се срина спрямо еврото (почти се изравниха..., при времена, в които лирата беше с 50 процента нагоре...)). Какво представлява тази инциатива в момента у нас, всъщност - това са хора от бившата номенклатура, усвояващи рубли, за да бавят процесите за откъсване от всестранното влияние, под което България не е преставала да бъде... Поне да не "пръскаха" небивалиции...

А същосъм за референдума.Ако вдигнат всички пенсии и заплати двойно-тогава може и да стане.Иначе не.Ние сме държава с най бедно население в ЕС.И само еврото ни липсва.А какво ще стане с 20 милиарда евро валутен резерв -нали някой ще ги открадне и пак всички ние с пръст в устата!

Те и НПО-тата, които подкрепят Възраждане са все рубладжийски. Представяш ли си Съюзът на ветераните от войните какъв е, като последната война в която е участвала България е ВСВ, била преди 73 години.

Съдбата на БЪЛГАРИЯ може да реши само българският народ чрез РЕФЕРЕНДУМИ. Не разни Соломоновци и други Пасита да ни бутат там дето не ни е местата!

дето не ние мястото ни бутат гоцевци,марешковци,шаренковци,обединени идиоти,кУРнелии и пр. болшевики.