Разговор между Тръмп и Ердоган повиши турската лира

Тя се повишава с близо 2% към 5,9000 лири за един долар и с 1,52% към 6,5800 лири за едно евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повиши лирата или курсът й?

99% съм сигурен , че Турция нама да купи нищо от мурзилките. Или , ако случайно го направи, то ще бъде за тестване то и за противодействие... Макар че израелците вече им намери цаката с летящи неметални-от композитни материали невидими за радарите крилати бомби-ракети.

Договорът е сключен и по сделката е платено. Турски представители се обучават във Русия как да ги настроиват и използват. Така, че негативите са изцяло за Турция и да ги разположи и да не ги разположи.

Нямаш абсолютно никакво понятие от радари.

С едно намигане на сащ и турската лира хоро играе. Сега подскочила нагоре, Като купи с400щъ падне с гръм и трясък.

докато не бъдат отрязани доминиращите права на ам. долар, което, както ви е известно е започнало вече от няколко края на света .. ще е дълъг и мъчителен процес, щото кучето няма да отстъпи кокала доброволно, както му го дадоха в Бретан-уудз, Но ще стане !!!

Разговор между Тръмп и Ердоган повиши турската лира Това означава,че ако спрат разговорите турската лира ще се срине.

сещам се за едно нещо дето като му говорят отблизо и то се 'повишава' ... та значи турската лира е турски лир всъщност. И верно ако спрат да му говорят на турския лир и ще се спихе и ще лъсне турската газ аххаха

Разговора с предложение за работна група за С 400 и турската лира се повишила. Молитвеника на закуските и главния за Ф 16 си подаде оставка и кво стане с лева - хахаха