Коментари - Галъп: 63% от българите са удовлетворени от работата си, но не и от заплатата | Бизнес.dir.bg
назад

Галъп: 63% от българите са удовлетворени от работата си, но не и от заплатата

Изкуственият интелект все още се възприема по-скоро като заплаха, но не в такава степен сред младите и образованите

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Галъп: 63% от българите са удовлетворени от работата си, но не и от заплатата | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде дават пари за никаква работа? - лекари, които не лекуват или лекуват ама с кавги, разправии и нерядко и бой - учители които не учат - строители които строят калпаво, пътищата пак осеяни с дупки - финансисти, които дебнат как да ограбят клиента - полицаи, изкалващи жертвата виновен - администрация, с която подходът е същия като при лекарите - програмисти с редовно сринати програми - всичките наредени на опашка на всеки празник на кпп-тата накрая цялата сган на стачка за повече пари, хахаха ... че кой не иска така, хахаха

не съм удовлетворен че работя, но за тая малкото работа дето я върша заплата бива.

в същност 63% от българите са безработни! а а отчитаме свършената работа, то безработните са 90% от получаващите заплата!

Вдигнаха от 1000 на 2000 хиляди лева дохода, а апартаментите станаха от 50 000 евро, на 150 000. А спестявайте и събирайте пари за жилище с новите 2000 лева да въ ева в б.унаците. Прост народ - слаба държава.

сандо, това илядите за нищо ги нямаш, бе сандо

Тия българи дето се изучиха, но не с фалшиви дипломи, пари и пищови, а с акъл и талант, всичко избяга да работи зад граница. Тук останаха сиганите, възрастните, болните и некадърните. Статистически само полицаите в България са над 66 хиляди ! Тая маса народ са от кол и въже само баклици, които за нищо друго не стават. Народа ги храни от данъците, иначе ще умрат от глад. Ами що маса са политиците, само в парламента са 400 угоени свини. Ами администрацията - най голямата в ЕС на глава от населението.

бе Сандооооо?Кукувица ли ти е изпила акъла?! Кви 2000 лева заплата, бе?! Такива заплати в България няма. Вдигнаха заплатите от 1000 лева на 1100, с голям зор тук-там на 1200 лева месечно. 500 000 български роби работят на минималната заплата от 933 лева на месец. Строителен инженер в София, не в Каспичан или Червен бряг, месечно получава максимум 1600-1700лв - т.е. с половин квадратен метър застроена площ, капиталистът-робовладелец с образование до 7-ми клас, плаща заплатата на своя строителен инженер, дето е бухал цели 5 години 100 кила висши математики, съпромати, чертежи, физики, химии и какви ли не още сложни науки!

"Вдигнаха доходите двойно, а цените тройно." Ти от ПП-ДБ друго ли очакваше?

Това което виждом е че работодателите тук са тотално неадекватни към хората които им вършат работа, нормално след като си получил всичко на готово!

Вдигнаха доходите двойно, а цените тройно. Къде ви е удовлетворението?

Народа е прост, дори Бойко го каза. Ти кво очакваш от такъв народ, дето им даваш 2 лева, а им взимаш от джоба 3.. и са доволни.

Няма такъв народ

Има такъв народ

Това което виждом е че работодателите тук са тотално неадекватни към хората които им вършат работа, нормално след като си получил всичко на готово!

Ха ха ха ха...

Че при капитализма заплати има ли въобще?! Робите обикновено работят за без пари, затънали до уши в борчове и кредити. Живот по-ужасен и от кучешкия - това е живота в условията на днешния дивашки, варварски ултраглобалистичен капитализъм. Адженда 2030 - няма да притежавате нищо и ще сте щастливи от това. Само 500 000 000 в цял свят - останалите 7 500 000 000 са излишни. За тях нови пандемии, нови експериментални бъркочи, трансхуманизъм, масово чипиране, Биг Брадър отвсякъде, дигитални концлагери и дигитално робство и евтаназия. Красота! 500 милиона щастливци ще живеят такъв прекрасен живот, че както се казваше в онази песен на Богдана Карадочева "Тогава ще настъпи такъв хубав живот, че си викам дано, дано, дано". Защо само 500 000 000 в целия свят? Ами щот' тъй беше написано на ония каменни колони в щата Джорджия, дето кукловодите сами си ги взривиха юли 2022г. Зер да не стресират излишно набелязаните за ликвидация 7 милиарда и половина излишни човешки същества.

Що за тъпотия. Ти при цоциализъма какво иаше и колко получаваше. А пред Кореком сълзи се лееха.

Важното е, че за маймуняци с по една мозъчна клетка като теб има банани денонощно и целогодишно. Радвай се, бе, пич!:-)))))))))

Глупости. Афганистан, Пакистан и Косово са най-доволни от заплащането, но са основните групи сред емигрантите.

Харесва ми да скатавам, но не ми плащат достатъчно.

За всички работодатели у нас е валидно, че работниците му са скъпи. Т.е. дава много пари, а те генерират малко продукция.

Не е лъжа

За всички работници у нас е валидно, че заплатите им са малки. Т.е.взимат малко пари, а генерират много продукция.

Това зависи от способностите на работодателя, ама те си мислят че ще си стоят иок. Какбеше , едните са шефове другите са лидери, за работодателите !

- Задоволява ли ви работата, която работите? - Ами как да ви кажа...Сутрин, докато чакам на спирката, забелязвам две ученички с къси полички. И много ми се иска!... Вечер, като се прибирам, пак срещам същите ученички, ама вече не ми се иска. Ами какво да ви кажа...задоволява ме работата!

Перфектно обяснение

А аз си мислех, че само аз съм така

у нас не се работи а се ходи на работа и се взима заплата. нормално е да си недоволен от парите, независимо, че за работата която вършат поне половината взимат прекалено много