Коментари - Радев в Баку: Задълбочава се инвестиционният обмен с Азербайджан в сферата на високите технологии | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дооворили са се. Сега идва ред да се търсят и високите технологии...

Кви технологии бре там още немат тоалетни по селата...

Спри се бе Радев ,там вече слугуват партиите на войната и ти ли обърна палачинката?

Високите технологий на мунчо са направа на боя от пръдня… колкото разбира свинята от кладенчова вода, толкова и мунчо разбира от високите технологии.

Високите технологий на радефф: Вдигане на юмрук, призиви за метеж, насъскване на българите едни срещу други, демагогия, лъжи, съсипване на държсвните институции, ограждане със ДС агенти и руски шпиони, слугинаж на путкин и русия,

Какво разбира селския идиот Мунчо от високи технологии, наверно как да служи едновременно и на Империята на Злото и на Америка и на ЕС

Другарят мунчо разбира шпакловането, коремните, лицевите опори, слугинажа на русия и разбиването на българската държава

Радефф е поредната американска компаньонка.

В отремонтированной общаге в Омске установили унитаз на кухне. Гендернонейтрально https://ngs55.ru/text/house/2023/03/07/72114731/

Може, но може и със много зор да ги направят високотехнологични. До войната производственият им капацит беше един кинжал за два месеца. Сега произвеждат 20 а следващия месец 50. Ограничението бяха именно високотехнологични.

Колко са високи високите технологии, според Радев?!

За нашичките "високи" УЖ технологии... Знаем си ги.. IBM на времето искаше да купува ДЗУ-то ни. Ама ний не им го дадохме. Бастисахме го, щото било комунистическо и бля, бля, бля.. За азерсщите - не знам... Ама за нефта и газа знам, че находищата там са на руско-американска концесия. Та семейство Алиеви може да си обещава. Но кранчето, пърдон - добива, се командват от други интереси. Второ - тръбите на ТАНАП са запълнени засега. Като едната е за Анадола без връзка за Европа. При това са от стомана, а не са от каучук та да се раздуят. И те се строиха с пари от руско-авмериканските банки. Дето сега си траят да спонсорират пускане на допълнителни тръби. Щото и интересите са им други. Та да сме в масовката за величието на семейство Алиеви като " спасители" на Европа. Колко му е. Най-много още един архар фира да даде..

Днешната сесия на 10.глобален форум в Баку, озаглавена „Изграждане на обновена глобална здравна архитектура: Насърчаване, предоставяне, защита, овластяване и ефективност за здравето“ ще бъде модерирана от бившия президент на България Росен Плевнелиев.

Да, България и Азербайджан имат толкова много високи технологии, че даже ни остават в повече и вече си ги и обменяме. Радев никога не ми е бил симпатичен, но в първия си президентски мандат се ограничаваше с простотиите си до вътрешната политика. Откак започна да обикаля навън, обаче, нещата доста загрубяха и хората ни се смеят вече. Нещо съвсем очевидно трябва да ти хлопа, че да харчиш народна пара да ходиш да задълбочаваш инвестиционен обмен на високи технологии с Азербайджан. Радев или лъже за какво е бил там и за какво са си говорили или е пълен идиот, но не е изключено и двете да са верни.

На 8 март президентът на Латвия е бил на посещение в Азербайджан. Латвийците какво могат да предложат. И те и ние ходим да просим газ и нефт.

Чорапа в бодряшки соц стил. Като го е срам да покаже русоробската ди душица и да иде в пРоссия:)

Трябва незабавно да му бъде спряно кранчето към властта и повече да не помирисва служебна власт. Амин.

Вика другите са шарлатани.

Нещо не разбрах заглавието.

Какви високи технологии с азерите??!! Другарят Радев добре ли е??!!