Путин смъмри най-богатия руснак заради екокатастрофата в Арктика

Собственикът на компанията "Норникел", причинила разлива на гориво, ще плати за възстановителните работи и глобите. Президентът нареди промени в закона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-богатия"руснак" носи еврейско-хазарската фамилия Вакселберг състояние 40 милиарда $

И кой все пак е собственика...Нещо се обърках...

споко

Във ,,Болшая'' на такива еко-катастрофи гледат както ние гледаме на фекалното петно от Варна,пътуващо за Слънчев Бряг.

21000 тона нефт на стотици километри в една от големите реки в Сибир. Това е възможно най-голямата екокатастрофа в Русия за всички времена. Чернобил не направи толкова щети. Трагедията е.....че обикновените руснаци ще платят за някакво замазване на ЕКОКАТАСТРОФАТА. ПОТАНИН няма и рубли да даде за почистване.

потанин е едно от хомоприятелчетата на путя

Се е женил. Нещо бъркаш, като съдиш по себе си

Бива ли да си толкоз наивен..

На много изроди ще им се види сметка!

Никакъв строежът не е имало въобще. Заради по-топло време винаги замръзналата земя се е стоплила и е проседнала барабар с бетона, върху който е стоял резервоар, което е довело до пукнатини и изливане на дизела. Те са проверявали резерворите преди две години, а би трябвало да го правят по-често или даги сменят с нови резервоари. Обаче един милиардер винаги икономисва, сега като ще плати десетина милиарда рубли, ще помни винаги, че стиснатия плаща 2 пъти.

да ама в Рашка Говняшка се плаща с олово :))))))

да ама в булгаристаняшка резняшка, рязания ми е винаги в задната ти порта.

Типично! Олигарх! Най-богатия руснак! А защо? Това са земни богатства, на Русия, не на някаква персона! Как става че директор, собственик или или, който експлоатира природните богатства на Руската Федерация, става мулти милиардер! А милионите други руснаци мизерстват. И това го търпи Кремъл, и говори срещу американския империализъм... Колко жалко... за този народ, едни 50-100 човека държат богатствата на тази необятна държава!

Няма милиони мизерстващи! Нямат пари само тези, които пият, се друсат и ги мързи. Същите отрепки както и българските, и американските, и английските, и т.н. Във всяко стадо има мърша, но това не са милиони, както ти квичиш тука относно Русия. Аз съм рускиня и знам за какво говоря, ясно ли ти е това?

с тази разлика, че у вас в рашка говняшка излиза че има 90% мързеливи? може пък да е заради националните ценности - по 1 литър чист спирт дневно за енергия ххаха

а какво прави рускиня в български форум, я марш от тука

И като си рускиня защо избяга от "просперираща" раша и дойде тука?

България, най-бързо стопяващата се държава, поради емиграция, пита заши някой друг е напуснал държавата си.

анонимно ти го лъзгам веднага, дай адрес.

А в САЩ как е бе да те ева?

е да има ефект. На кого му пука как ще бъде постигнат. хубаво е да е по закон, но в съвременния свят това просто не се случва. За пример - виковете на Боце по КЕВР дадоха мигновен ефект. Не знам ако трябваше някой да ги съди, къде щеше да му излезе краят.

Ахаххаххаххх....

В Русия богаташа го мъмрят, у нас просто щяха да го принудят да им дава 20% .. В САЩ щяха да го съдят дълго и пак всичко щеше да приключи с плащане на едни милиони. А за един милиардер, това е нищо. А китайците щяха да му устоят бърз процес и да го разстрелят.. Правиха го с доста техни богаташи

Смъмри??? Абе, путя корумпиран, на кого тия бойкоборисивски номера?

Булгаристанския тролякопитек, го мори корона19, сега птичи грип, пернишки водопровод и канализация, боко магистралата, но тъпио чалгопитек е еай-заинтересуван от В.В Путин, и дивата у нас . мбууухахаха Тъпо , безгласно и тролякопитеко племе!

ти си най-вежливото изпражнение на най-вежливото гномче, знаеш го нали...

Е, теб нали са те уморили умствено още при раждането, кво те бърка дарагая рашке? И кво викаш, пета лоботомия ти правят и не помага?

Аве квичиш си ти тролякопитеко на гладно, чак в Москва те чувам. Кво на турскио паркинг не те ли назханиха след като ти направиха поредната аналоботомия,с резаните маткапи а?мбуууухахаха

Това "квиченети" дето чуваш явно е ехото от дупката на кенефа в който си? Иначе на магистралата ме обслужват жена ти, сестра ти и дъщерите ти, но като всички мърляви рашки, ич не ги бива.

Голямото мълчание на Дир.бг Божков: "За по-малко от три години съм предал директно на министър Владислав Горанов и на министър-председателя Бойко Борисов над 60 млн. лева. по тяхно директно искане и разпореждане."

Аз па на теб лично пет милиарда евро ти дадох, забрави ли?

заведен за ръка от всеизвестния тогава Борис АБРАМОВИЧ Березовский, в Русия няма нито 1 милиардер. Днес Русия има 100 доларови милиардера. Никеловия завод е едно от най-големите разграбвания в Русия. Работниците живеят и работят в същите скотски условия, както при СССР.

Виждам, че си запознат с темата, я разкажи и за разливите в Мексиканския залив, че и някои други по света - дело на английски и американски компании. Или ние, баш както е било по комунистическо, не можем да плюем по съюзниците си?

Отбележете как го прави и какво му казва. Мисля, че онзи е припаднал и е видял края на хубавите дни. Основното е, че Путин действа много точно в ситуация, от която ще се получи трансгранично замърсяване и навреме удря по главите безхаберниците. По този начин трупа международен авторитет като държавник, който държи за опазване на околната среда и наказва своевременно. В същото време кой ако не Путин раздаде тези постове и поддържа тази система на доверени хора? Руското безхаберие е безкрайно, защото всички чакат някой да ръководи навсякъде, но не може все така да се живее. Ако руснаците имаха 50 000 като Путин положението им щеше да е друго, но за съжаление послушанието им носи тежки поражения на психиката, като в същото време критиките им към властта са крайно неадекватни и обидни. затова Путин може да бъде на власт, докато е жив.

е чак толкова като Путин нямат, разправя се с всяка конкуренция

jingiby

Джуджето и неговите любители са за скрап...

В "нежната смъмряща" реч на Вова са пропуснали пошепването му към Потапин : - Сметката в Швейцария я знаеш?

Глей само да не платиш за тази клюка...

Да ви го сложа в малките соросидни устенца

Омраза ти само на теб да ти го слагат и надигаш вопъл в безсилието си ли дарагая рашке?

PR за пред лумпенаците. Владко е слуга на кагебейската олигархия.

Хазарин ще да е

Фани единия удари удари другия - ей туй е 'елита' на днешна Рассиия..

Джуджето пак изглежда различно. Нещо са объркали номерата от матрьошката, кое путинче от всичките резерви е това, не се знае. Я, какви бузки е надул!

“ Потанин заяви, че компанията му ще плати за почистването, което по негови оценки ще струва около 10 милиарда рубли (146 милиона долара), и също така ще бъде готова да плати глоби за нанасяне на вреди на околната среда.” Ще прати, я, иначе Путин ще му изпрати неговия Гешев да го арестува и да му повдигне 20-30 обвинения, ако не си прехвърли доброволно целия бизнес и парите на посочено от Путин лице. Като виолончелита, например - негов приятел, който станал милиардер без да разбере от бизнеси, за които ни не знае и не познава...

В този сайт защо нищо не пише за схемите, които са публикувани от Божков, в които главни участници са правителството?

Защото този сайт е глас на прокуратурата и властта, но “законспириран”, щото тези са пристрастени към конспирациите и манипулациите!!

Умъртвяването на рибите е важно и всички скърбят! Умъртвяването на птиците е важно и всички скърбят! Умъртвяването на свинете е важно и всички скърбят! Умъртвяването на негър в САЩ е важно и всички скърбят! А умъртвяването на 2 милиони българи не е важно и никой не скърби! Въпроси: Колко български живота струва живота на една обикновена кокошка? А на Една щастлива кокошка?

Путин, Потанин, пак беля направиха! Дреме им на милиардери те за природата! За друго са се счепкали!

Я си гледай кефа с твоя приятел Боко и не се занимавай с чужди проблеми

На такива им подаряват тецове и морски параходства

Това восъчни фигури ли са ?