Коментари - Пускат газ по интерконектора с Гърция през септември - октомври | Бизнес.dir.bg
назад

Пускат газ по интерконектора с Гърция през септември - октомври

98% от работата е свършена, но предстои сертифициране на оператора на газовата връзка

Обратно в новината

Коментари - Пускат газ по интерконектора с Гърция през септември - октомври | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Английският термин за "енергетика" е "energy engineering". Електроенергетика е 'power engineering". Енергетик е "energy engineer" или "power engineer"=

Чекаме, от умрял писмо.

Ватенките побесняха свърши гювеча за мурзилките

Браво. Тъкмо обратно по конектора ще изнасяме компоти или компютри в краен случай.

Да, ама за коя година става въпрос? Дет са вика - секс, лъжи и видео!!!

ХА ХА ,ПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА ПРОСТАКА КИРО. ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ТОЗИ НЕНОРМАЛНИК.

Ама нали уж юли вече щеше да потече азерският газ към България? Пък сега изведнъж довършителни работи трябвали? Тепърва ще има сертификация?

За Коледа.

Ако не успеят - тогава за Великден.

Пускат газ по интерконектора с Гърция през септември - октомври, ноември, декември, януари, февруари и т.н.!

Казах ли ви аз, че тия приказки са за наивници? Уж юли щеше да е готов. Сега септември уж ще почне работа. Септември ще се окаже, че проектът е закъснял... като задуха севернякът ще сме без газ. А тогава и руснаците няма да искат да преговаряме.

септември - октвомври ще е готова за ноември -декември и тамън стане готова и то няма пък кво да тече в нея... кой ще бесим.. До тогава трябва да управялва Възраждане иначе тая колония вече ще е минало...

Тъпите краварски копелета постоянно лъжат и ще ни оставят есента и зимата без газ. Дупе да им е яко тогава, с кофи ще я разнасят по домовете на хората. Не знам дават ли си сметка какво ги чака.

Я пак си помисли, кой на 27 април ни спря газа едностранно в нарушение на договора!

_stankow

Петков го спря. Просто спря да плаща. Така му бяха наредили от посолството. Иначе договорът още си действа. Плати си, обърни доларите в рубли и се залей с евтин газ ! Никой не ни го е спирал. Който каквото си направи ...

Изглежда в тази държава всички разтягат локуми без да вършат някаква работа. Чакайте да цъфнат на Мунчовците налъмите. По-добре на Баце диктатурата отколкото на Киро+Лена куролацията!

И Киро може и Кокора може, ама държавата си иска Баце!!!

А за годината коя е нещо казали ли са продължаваме да лъжем, че така септември- октомври е маааалко разтегливо във времето

То ако закъснеят асмо с 3 месеца спрямо обещанието за м.Юли ще е добре. Много притеснително ми звучи това септември-октомври, точно преди зимния сезон, дано да го изпълнят, но едва ли.

ПРЕМЪЛЧАВА, че 1млрд ще идва по петролната формула като цена.. А другите 2млрд. азерите ни ги предлагат по борсовата цена. Дето вчера бе над 1 600 $ за 1000 кубика..

Се пъчеше, че юли ще имаме газ през въпросния конектор.

Вървете си мърши

Как септември? про100то каза утре, и ще напълни Чирен тутакси, щото им прУзрачнУст!

Кой ще пърди?!

искам да знам 2 неща: първо, защо тая връзка е с Гърция, но минава през Турция, вместо азерския газ да идва директно. Защо пълним гушите на всички по трасето с транзитни такси? И второ - до Октомври газ от къде?

Газа от Серия идва първо по тръбата ТАНАП. И едното А е Анадола. После по втората тръба влиза в ТАП. Дето прее... НаКуко.. Трето кат се задават тъпи въпроси от нечетящи, немислещи, непомнещи идват и тъпи отговори. Като факта, че азерскио газ е тръгнал за България още от 1998 г. Та Бучи Мавзолея още УЖ НИ ГО ОСИГУРИ..

Свинята Борисов 10 години мога този проект, за да построи Потока на Путин, Вучич и Орбан за 3 години. Служебните и това правителство направиха повече за България за 1 година, отколкото други за 10, вие си ги плюйте.

Капацитет от 3 млрд не означава пренос, който към момента е 1 млрд. Така и не се разбра има ли разлика в цените с газа на Газпром, доколкото част от този газ всъщност е руски. Отделно, че диверсификация не означава подмяна на един с друг доставчик. Към момента никой не казва кой ще доставя оставащите повече от 2 млрд газ, както и каква е алтернативата на новите доставчици. Чисто оперативно за 2022г. нещата са направо зле - вторият танкер така и не се разбра дали е дошъл, азерският газ ще почне да тече в началото на зимния сезон, а дотогава наличният в Чирен вече ще е попривършил. Решеният проблем всъщност е частично решен на под 30 %, при това към лятото на 2023г., комбинирано с помия в отношенията към единствения засега реален доставчик.

Твърде дълбоки въпроси задаваш - Кирил Петков толкова не му мисли, важното е от Козяк да да доволни сега, а за бъдещето на България и икономиката й - я камилата я камиларя (в техните глави).

Последните 10% от проекта отнемат 90% от времето

Добре де, след като газ ще има най-рано през Октомври-Ноември какъв им беше зора на кирчо и кокорчо баш днес да се разхождат като бити педера.и вместо да се появят в НС? П.С.: Извинявам се за хомисткото сравнение.

Докога ще лъжете и отлагате?

Нали беше юли? Тате ще ми купи колело, ама друг път! Септември или октомври? Уточнете поне годината!

Лъжат както винаги.

А тази още не е ли уволнена ...сертификацията трябва да върви паралелно със изграждането и изпитанието .Подготвя се набора от документи и само се добавят протоколите от тестове и проверки .....всичко може досега да е станало .

Добре, не разбирам защо не се казва на хората , че газ(парно и топла вода няма да има тази зима) за да направят каквото е необходимо и да се подсигурят от сега!

Ма нема дърва за огрев бук и дъб по 180 лева за кубик нацепени и чакаш