Прогноза: Русия ще запази лидерската си позиция в износа на пшеница

От страната са изнесени 43,6 милиона тона зърно - със 17,5% повече от същия период на миналата година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

де юре - санкции де факто - от вносител, износител (лидер)

Къде са козяшките тролове, които разправят че руснаците нямат какво да ядат?

Тва е гордоста на рубладжийските аграри! Че раССССия била изнасяла пшеница! БУХАХАХАХАХА То кво друго да изнася една кочина от 3 свят! Освен газ, петрол и пшеница! МУХАХАХАХАХАХА

В статията не пише, че имат КО да ядат! Пише само, че путКин им изнася пшеницата! БУХАХАХАХАХА

От как Путин е на власт рублата от 33 за евро стана 92 за евро. Премахна се допълнителната пенсия и мюсюлманите от 4млн станаха над 32 млн.Външният дълг на Русия стана от 150 000 000 000$ на 470 100 000 000 $! От както Путин е в Кремъл външният дълг е скочил с 320 000 000 000 $ Линк: https://tinyurl.com/russiaextdebt

Прав си - ние сме по- развити , изнясяме проститутки като теб , но никой не ви иска .

Интересна страничка си дал - ще ше да е добре да погледнеш какво пише ( като за теб и картинки има ) , и странно защо ли същите данни липсват за сащ ?

„Държавният дълг на Русия в края на 2021 г. ще се доближи до 20% от БВП, съобщи министърът на финансите Антон Силуанов, цитиран от ТАСС. Такъв резултат би означавал установяването на многогодишен рекорд.” „21 трилиона долара или 102 процента от брутния вътрешен продукт (БВП) – на толкова възлизат държавните задължения на САЩ в края на мандата на Доналд Тръмп. По-зле не е било от края на Втората световна война насам... през четвъртото тримесечие на 2019 година, на всяко американско домакинство са се падали средно по 115 000 долара задължения. И оттогава те са продължили да нарастват: по данни на аналитичния отдел на агенция Moodys, в края на 2020 дължимите суми за наеми достигат до 70 милиарда долара, тъй като милиони домакинства изобщо не са си плащали наемите или са ги плащали частично.”

Българите сме с много по-висок стандарт на живот от сибирските орки! КО ма еббе, кво изнасяме! БУХАХАХАХАХА

В статията пише че изнасят това което не могат да изядат;)

„Държавният дълг на Русия в края на 2021 г. ще се доближи до 20% от БВП ------------ Мда! Бързо и сигурно затъване! Видно е, че нещата отиват към фалит за сибирските орки! :)))))) И СсСр беше така преди 30 години, после видяхме кво стана с него! Хи Хи Хи Хи

Това да владееш 1/6 от земната суша и да имаш население 50% по-голямо от това на Германия, а да имаш 2.5 пъти по-малък БВП от Германия, си е диагноза.

Кво го гледате САЩ е, клоуни! САЩ имат Епъл, Гугъл, Фейсбук, ИБМ, Оракъл, Майкрософт, Куалком, Интел, АМД, Форд, СпейсЕкс, Тесла .... Само капитализацията на Епъл е по-голяма от целият руски колхоз! БУХАХАХАХАХАХА

Редник - според нашенската ни статистика ... нашия е 25 % от БВП .

Аграрна страна.

Ние, знаете какви сме, имаме същия БВП на глава от населението и паритетна покупателна способност като Русия, без да имаме техните природни ресурси и техните претенции.

Също така лидер по корупция, аборти, разводи, убийства, катастрофи, алкохолизъм, упортеба на наркотици

Бе те така изнасяха пшеница и през 30-те на миналия век, докато течеше Гладомора и 20 милиона измряхаа от глад....

Тогава къв е зора та все на Русия налитат ?

Недей така , че фрау Дупкова ще се обиди и ще се върна в Самоков .

Не й налитат на Русийката, а я подритват гнусливо.

Бе да ти кажа САЩ изнасят зърно за 17 милиарда долара, докато Руслямска държава за 10 милиарда. Руслямска държава изнася най-много пшеница.

по тези показатели безспорен лидер е банановото чучело САЩ както и по брой умрели от ковид19- 25% от тези в целият свят, при това 50% от световнон потребление на наркотици се падат пак на гетото ФАЩ.

Изнасят главно несигурност.

капитализация на епъл е фондова балонна капиталицация както цялата им иконимака.Реалния сетрор в БВП на САЩ е 10% -Зимбабве с фонвдова борса и това го казват американки иконимисти.За дългове и дефиците въобще да не говорим.

БВП на РФ по ППС- 4,9 трлн.долара, БВП Германия ППС: 4,5 трлн.долара.

Ето ви най-яркия резултат от санкциите. От вносител на зърно и всякаква друга селскостопанска продукция, Русия се превърна в най-големия износител и то не само на зърно. Всичко това е в резултат на санкциите! Точно те накараха Русия да развие земеделието си! Това дето Украйна била житницата на Съветския съюз и хранела Русия, отдавна е в небитието!

Бравооо! Владимир Владимирович навремето говореше как санкциите не му били проблем - щял да внася месо от Бразилия и сирене от Нова Зеландия. Сега вече изнася ли той сирене за Нова Зеландия? И говеждо за Бразилия? Аз знам, че най-хубавото говеждо е руското - това около АЕЦ-а.

Чужденци са направили съвместни предприятия в Русия и си похапват местното производство сирена.

Там е така, наистина Стрелят на поразия, всеки ден

Руски кораби, за спътнизите си, без които нито ще им работи интернет, нито щи има телевизия. И като такси ползват руски кораби за да се качат на МКС

Да имаш прекрасен кливат и чудна земя, и да усереш всичко това, да унищожиш градините, горите, да направиш лайняното море

Руснаците не ядат сирене нито го произвеждат нито имат такава традиция

Отиди до магазин „Березка“ и виж какво ядат Руснаци! Нямаш пари обаче за закупуване на качествена храна от там! Можеш само да гледаш!

Приятен апетит с всичките изброени от теб търговските марки! Как ги предпочиташ да похапваш, алангле или пропечени?

Нов аргумент за добруджанските арендатори. Не е сушавата година виновна за ниските ренти, а износът от Русия. Иначе Русия взе да идва на себе си. Като почнаха санкциите, доста бяха се паникьосали, че ще почне глад. Само че удариш ли руснака по главата, той ти го връща двойно.