Професия "Инфлуенсър" представя Виктория Капитонова

Преди да започна изявите си в Инстаграм, съм работила какво ли не

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, боклук, нито морето ти е на 2-3 часа от столицата, нито планината. Явно не си ходила и на двете. България Е в Европа, руска пачавро, а не ДО.

Красива е и знае какво иска.

Инфлуенсър? Не ме карайте да се смея! Не купувам нищо, освен,ако не е препоръчано от приятели. Или не съм се убедил сам в качествата му.

Това, че на тая к--ва и харесвало да прави нещо, не значи, че го прави добре. Хитра руска проста тутка, усетила, че на българите им е слаб ангелът и са готови да се постелят пред всеки чужденец и се възползва от това. Ако медии, журналисти имаха капка достойнство нямаше да допуснат това говедо да се изявява. А те и създават имидж и слава. Защо не го правят за друг.

МЕРКАНТИЛНО МОМИЧЕ, на тази основната и професия, е НАЙ-ДРЕВНАТА ЖЕНСКА ПРОФЕСИЯ. Само човек като види разголените снимки на всякакви такива момичета, веднага му става ясно какво може да предложи едно ТАКОВА МОМИЧЕ на един мъж. Също и какво очаква да получи в ЗАМЯНА: ПАРЦАЛКИ, ПЪТУВАНЕ ДО ЕКЗОТИЧНИ ИСТРОВИ ... ДЖАКПОТА Е ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ ОТ ЧИЧКО ПАРИЧКО.

С по - модерно име, а представителката й е съвсем на място с нея!

Щом инфлуенсър е професия, защо не я попитахте колко и как си е платила данъците

Преди бяха полит комисари, комсомолци, днес са инфлуенсъри. Самата дума инфлуенсия означава облъчване, обикновено във физиката, едно тяло облъчва другите с топлини или радиация. Това е метод на управление на НСР, едни хора срещу пари прокарват идеология и са обект на подържание, идеологията не е на СССР икли БКП а на транснационалните компании, който движат големия ресет в тяхна посока...

Изключително антипатично същество!

Пичове, що се гневите на девойчето. Инфлуенсърите си заработват чесно парите, никой не кара хилядите последователи да я следват. Реално, можете да се чудите на самите последователи, за къв ... следват подобни същества. На какво може да ги научи тая какичка, с какво им подобрява житието и битието. Ако има с какво, значи си заслужава паричките, момата.

Това е пример за инфлуенсър безспорно! Опитвате се да я върнете обратно в играта ли? Няма смисъл - хората я намразиха достатъчно! Всичко, което каже и направи е СРЩЕУ НЕЯ!!!

Нещото, което ме дразни в такива кухи лейки е наглостта, която имат. Нищо не може, ебат я за пари, меркантилна като за световно, обаче нагла до безобразие.

... и вицове плоски и вносни обноски. А в друга" .. мирише на парфюм и на лютеница ... и с трюфели съ рани", гледай ти. И ако перефразирам стара максима: " простотията - опиум за паплачта" Иии кои тъпунгери "следват" некви кифли по цел ден? впечатляават се от глупотевини и са готови да гледат чужди снимки? А това моме кво точно е постигнала? Вероятно че майка й я е научила да си мие зъбите!

Най-добрите инфлуенсърки са в Onlyfans. Там поне са дибидюс

Трябва да и омия зъбите с кереч на тази мастия н

Порта Поти. Зад маската на успеха на "инфлуенсърките" седи такава истина: https://www.youtube.com/watch?v=fPce2SMRs2M

Начи, ако закъса за чесане, да ми се обади. Ще ѝ направя промоция. Иначе нямам интерес. Дедо ми беше казал, за глупости пари да не давам.

Дупенай ли ти е стандарта, куха лейко! Ми вземи разходи се из Болоня, Рим, Милано, Париж, Гент, Брюж, Лион, Виена, Кьолн, Берн, .... влез в някой музей, посети изложба, ...., не ми се влачи само по кафенета, ресторанти, и псевдо бутици, предимно в Дупенай!

"поствах красиви снимки, писах полезни текстове" мали мали :)

полезни!?

явно са безполезни, ако бяха полезни за русия щяха да й плащат поне по 4000

Кои са тези, дето са им плащали по 4000 лв. - имена, конкретни данни... Или както винаги ПП просто казват неща, които нито се случват, нито са се случили, и те не подкрепят нищо с доказателства. Само изтъркани обвинения, които са тотално клише. А те обещаха да покажат данни къде са изхарчени 9 милиарда лв., изтеглени за няколко месеца, но естествено пак нищо. Само високопарни клиширани речи от тях и никакви конкретни данни, доказателства, действия. А в същото време те са тези, които са финансирани от САЩ. ДБ са цяла политическа партия, финансирана от Америка за България - ето това е притеснително, това е чужда намеса в държавната ни политика, това е конфликт на интереси. Try again...

Рускa игра, която докарва допълнителен доход!С постоянство и с по едно влизане на ден за 2 мин след време може да печелите БЕЗ да влагате пари. Ако искате нещата да се случват веднага с минимална инвестиция също се получава. https://coin-farm.net/?en=coolmart Плаща се по карта, payeer, paypal и др.

която е яла арабски го'мна в дубай

Какъв умен и задълбочен поглед е извадила к..вето.Има перверзно излъчване и толкова. Погледа и казва всичко, т.е 2 неща- "сега след като свърши в мен, не ме целуна, да не ми е сърдит" и "кога пак ще ме такова,че парите свършват".

Професията трябва да се казва полу..диотите ме следват тоест вие сте те толкова т.пи че живея на ваш гръб като публикувам глупости.

Курволяк, чакащ безпалтни подаръци. Без морал, без образование, без нищо смислено в живота си. И проблема не е на този който яде баницата, проблема е на този който му я дава. И няй вече на слабите мъже с пачки които не могат да впечатлят жена по друг начин, а и в повечето случй тези пачки са от някъуде дошли, които ще си и заминат ей така.

кифличка инфлуенсър скъпа про...тутка евтина пр...тутка нечия съпруга за малко води съдебни дела за пожизнена издръжка някъде на около 40- коя беше тая спорадични доходи от сивата икономика

Някой спомня ли си привлекатели смиволите от 90-те? Онези разголени момичета които красяха списанията.

Само Гала остана, ама сега за да грози екрана вече като баба.

Разбра ,че Виктор е беден и го изостави. Сега е с богат чичка

На мен лично Вики ми действа изключително положително и много ме мотивира. Красиво, упорито, силно момиче.

Не е инфлуенсър,а продавачка на скъпи неща. Същите продукти ги има с 50 процента по-евтино. Даже не е рускиня ,а чувашка

Голяма путка ли имаш ? Ти си беднячка чакаща някой да ти купи нещо.

Аз да ти купувам кремовете ,а ти си печеш дупето в Дубай. Няма да стане кифло

прави дубай портапоти :)))

Работила какво ли не (разбирай - на повикване), учила какво ли не, но не научила нищо. Дир, защо давате реклама на такива прости, неграмотни, самовлюбени персони, нарекли себе си инфлуенсъри. Такива не могат да "инфлуенстват", защото за да те следват и копират последователи, се изисква толкова много, колкто тези даже нямат представа. И не заблуждавайте пубертетките, че това са стойностни хора, които трябва да бъдат копирани. Точно обратното, не правете като тях, това са прости проститутки.

Тая кифла не може да стъпи на малкия пръст на Кобилкина.

Работата на инфлуенсъра е да натрупа "последователи" - често пъти аморфна маса офисен планктон. Инфлуенсърът има "човек" над себе си който задава тона на още 100 инфлуенсъра и им плаща добре. Това на кратко е процесът на инфлуенсване на цели нации.

Така е. Ротшилд, естествено! В краен случай - Сорос!

Трогателни са неодобрителните нотки в това "офисен плактон". Ти явно не работиш в офис. Къде си - зад сергия на зеленчуковия пазар? Строиш пътища? Или просто живуркаш в двустайния апартамент на родителите си и продължаваш, вече 12-та година, да си търсиш работа?

Професия "Известна". На практика всеки един турист който си прави снимки и ги споделя е инфлуенсър. Различното при тях е, че залагат на някаква изкуствена "симпатия".

Нормално...вдига си цената! Вече няма да е 100 лева на час,а ще иска 500 защото е известна!

Меркантилна руска гадина

Никой не желая да я гледа, камо ли да купува това което рекламира. Злобна и грозна отвътре, никой не желае да се отъждествява с подобна твар.

Инфлутка! За кого!? За объркани тинейджърки, неорентирани и глупееще лолитки, метреси, курти, проститутки, .... сигур! След като видях незрялото й поведение, интриганство и истерии в Ергенът тая я слагам в графата "кухи лейки - чукаш и бягаш".

че глвдаш тези тъпотии не те прави по- различен

Инфлуенсър значи безделник. Без работа нищо не става. Ще ги видим каква ще им е пенсията на стари години.

Виж сега, не си прав тука. Да се направи едно добро видео си е доста работа, първо да проучиш тематиката, да снимаш, редактиране и пр. Отива цяла седмица на пълен работен ден за едно видео 10 минути.

Кое според теб е истинска работа, да ти прекопая нивата или да ти изчистя компа от вируси?

Ако компа ти съдържа жизнено важна информация и бизнес процеси, може да се окаже, че няма да имаш пари да ми платиш за "копането на нивата". Тая селска традиция интелектуалният труд да "не е работа" до това ви е докарала. Вместо да имате елит от образовани и можещи хора, селяните с лопатите си купуват дипломи и ви пасат. А конкретно тоя парцал от статията може да излъже само необразовани боклуци като него. На всички "инфленцари" горещо препоръчвам да прочетат какво е принципа на Парето. https://en.wikipedia.org/wiki/Pareto_principle

Докато нейните сънародници безчинстват в Украйна, тя инфлуенсва. Или май само се рекламира докато се намери мющюрия с дебел портфейл.

И тази пача е агент на Митрофанова!

Курволяци в нета бол, да го е...

Инфлуенсър е някой, който има хрема. Сиреч, сополивец.

Скапана раШкиня, кръгом и бегом към раШия.

Все едно гледам Благо джийзъса, толкова неестествени зъби. Все едно са от пластмаса.

Само за едно е.... става

Много, ама много моля да направим едно уточнение...НЯМА такава професия "инфлуенсър". Поне такава липсва в регистъра на професиите в България. Недейте да пишете глупости, колкото да се намирате на приказка!

Инфлуенсър не е професия, поради това че не създава продукт или услуга, без които не може да съществува или работи обществото. Инфлуенсър е невероятният начин да се самозалъжеш, че на някого му пука за теб, както и грешна самооценка. Обикновено до време се изкарват лесни пари, от балами като теб, които бързо се харчат поради това, че не се ценят. Инфлуенсър не е човек, който нищо не е постигал, не се е преборил, не е живял, не умее нищо да прави, не е развил поне един талант. Какви съвети може да дава такъв човек?!

Завишдаш маи? Натам ме бие.

мм завиждам и само къде си прави горните зъби да закарам кучето.

Инфлуенсърът си е професия и създава продукт от който обществото има нужда щом плаща за него! Но ... .... това не променя факта, че тази руска фльорца трябваше вчера да бъде качена на самолета ...:))))))))))))))))))))

Професия, която плаща здравни и социални осигуровки , данъци в хазната? А обществото няма нужда от инфлуенсъри, за да фукнционира. Обратното е! Не е професия, а течение, поп-култура, друга е думата.

Професия ексхибиционистка!

Изкам да стана инфлуенца. Каде има курсове да ги запиша или направо в ониверситета да ходя?