Продават емблематичния Кооперативен пазар в столичния квартал Люлин

Началната цена на имота е 3.28 млн. лева, сделката се движи от ЧСИ заради огромни дългове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фалираха чрез един ремонт и изгониха тия дето плащаха наеми. Естествено, че "пазарът ще задлъжнее", както тия търговци по Графа. Но, защо наемите се плащаха на Община Люлин, а сега се пише, че е задлъжняла фирмата, която умишлено съсипа бизнеса си. Собственикът кой е всъщност? Как общинският пазар е станал частен!?

Прали са и ....пак ще перат...частни пари през държавни далавери.

Може да се направи много приятен пазар от полупокрития тип. За съжаление е допуснато отвратително строителство, което освен че не отговаря на никакви норми, е и много грозно.

Тези недомислици и катакомби тршбва да се разрушат и да се изгради нещо просторно, светло,приветливо и приятно........

Новият собственик вероятно ще събори де що има и ще строи.

изобщо не е бандитски в сравнение със студ. град :) Пазарът е грозен и пълен с някви 90-тарски строителни недоразумения. Искра 21 кой знае кви мутри са, мислех всъщност че е на Килията, ама явно не е. От години си седи полупразен, никой не пазарвува там. Ако може направо да сринат всичко и да строят наново, обаче сигурно половината грозни сгради като тая откъм спирката ще се окажат законии.

Както аз си му викам Люлинистан. Той е отделен град/страна и там всичко е възможно. :))))

"Хигиената не винаги е на високо ниво, а бандитизмът и джебчийството са си част от реномето на квартала." - хаха, 18 годишният автор на статията явно е кандидат-студент по журналистика, родом от Дупница, Сунгурларе, Каспичан или някое подобно екзотично място, който в София е бил единствено на Централна гара и пред "НДК-то" да се снима за фейсбук и е чувал за Люлин само от някой пиян приятел, който е бил на купон там. Па качи се на метрото ( в Люлин има метро вече 21 години, от 1998-ма), разходи се до Люлин, виж че не се стрелят по улиците и крадат там, поне не повече от твоя Каспичан или някое друго градче :))

"Оттам идва и репутацията на квартала, като четвърти по големина град в България след София, Пловдив и Варна и пред Бургас, Русе и Стара Загора." ???? Хей, списовачитееееее!

О, Дичев, шева на камарата на съдебните изпълнители, същият на който му "потънаха" 7 милиона в КТБ? Ха-ха, нищо случайно. Интересно също, коя е фирмата и кои са и собствениците, и кога точно се продаде/реституира този терен, с кое решение и с кои общински съветниц?

Шев и кройка е различно от шеф и девойка.

Спокойно! Ние пък по документи имаме канализация, само дето не я виждаме. Пак в Люлин. На въпроса, кога все пак ще я направят, отговорът беше когато има пари. За предишната някой ги е гушнал и е отчел свършена работа. Никой в общината не си направи труда да погледне кои точно са работили там по това време.

"Хигиената не винаги е на високо ниво, а бандитизмът и джебчийството са си част от реномето на квартала."

Люлинекзит. Бариера на тунела и визов режим за българите.

Гербороби, марш в мола!

Кой купи милионите декари държавна земя. Не всичко бе върнато на собствениците. Някой източва яко еврофондовете

Пазара ще бъде закрит. Ще се строи на това нясто. 1700 евро минимум на квадратен метър е жилищната площ. При 10 етажа става огромна цифра. На това нясто ще има десетки кооперации

Килията сега ще го купи и ще започнат едни строежи, едни наеми до небесата...

От кога ДДС е 5%???

Откакто се начислява само върху част от имота, т.е. облагаема е не пълната стойност. Това изобщо не е рядкост или странност.

А как Искра 21 е придобила пазара? Да не е бил на дядо им?

аф

Ай па ти са, подробности !

Всички български граждани ще са с огромни задължения към държавата и дадени на ЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ НАЛИ ТОВА ЦЕЛЯТ ГРОБ и затова БЕЛИЯ РОБ ИЗБИРАТЕЛ дето всеки ден купува от въпроосния пазар евтини черешки и домати от съседни нам държави гласува. Ами ще цъфне я поредния МОЛ или поредната кооперация собственост на ШОП МИЛИОНЕР станал такъв с наследствени имоти основно нещо което отдавна трябваше да ИМ ЗАБРАНИМ НА ШОПИТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ПО 20 НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ КОЕТО Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО И НИ СЕ НАРУШАВАТ ПРАВАТА КАТО ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ ЗАЩОТО И НИЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ ШОПИ И ИМОТНИ НАСЛЕДСТВЕНИ ШОПИ НЕ САМО ПИЯНДУРНИЦИТЕ ШОПИ КОИТО ПЕЧЕЛЯТ ОТ ИМОТИТЕ СИ И НЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ И ОСИГУРОВКИТЕ и по цял ден нищо не правят освен да пият и ядат-БЕЗ КОМЕНТАР ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е ФАЛИРАЛА ОТ СТРАНА НА НАСЕЛЕНИЕТО-ЧСИТАТА СА НЕЗАКОННИ КАТО ИНСТИТУЦИИ СЪЗДАДЕНИ ОТ ЦАРЯ САКС КОБУРГОДСКИ ДА СЕ ОПРАВИМ ЗА ОСЕМДЕСЕТ ДНИ ВИЖДАМ как статава идеята Е ДА НЯМАМЕ НИКАКВО ИМУЩЕСТВО НИКАКВА СОБСТВЕНОСТ ОСВЕН ВЕЛИКИЯ ШОП И ДА ЖИВЕЕМ ПОД НАЕМИ ВЗЕТИ ОТ СОБСТВЕНИКА ВЕЛИК ШОП-БЕЗ КОМЕНТАР!

Направо да го събарят и да строят мол. Няма смисъл от тия пазари, никой не продава там собствена продукция, а се вихрят разни цигани препродаващибоклуци от борсите

Да продадът и парламента и Министерски съвет , защото в тях не се работи за народа,.... а против него!!!!

те отдавна са продадени. В парламента вече не влизат народни избраници а назначени послушковци.

И без това го развалиха с тая грозотия баш след светофара..

Това не е квартал, а жилищен комплекс с перспективно ромско включване. Беше хубаво едно време. Сега, като го погледна и ми иде да хвана метрото до "Летище София", еднопосочно.

Хващай го по най-бързия начин даже ако паднете под метрото ще е най-добре. Гаранция, че няма да липсвате на никого в Люлин..........

Аз отдавна го хванах :)

Пазари Запад ЕАД има заведено дело за пропуснати ползи,срещу Искра 21!

Оправете си грешката в заглавието!!! Пощурявам, пощръклявам, побеснявам, полудявам, подивявам и побеснявам едновременно-трифазно дори и от минималистично-краткия допир с подобни рудиментарно-фатмашки, гнусно-малоумни граматически грешки!!! Позор!!! Ужасяващо е, когато видя два НЕПЪЛНИ члена един до друг, хакнати до дъно, най-нагло и безцеремонно на 2 следващи се прилагтелни имена!!! Позор! И най-дементирало-склеротичната люлинско-магистрална тиква знае, че в случая като този, непълен член се слага само на първото прелагателно! По граматически закон второто и следващите прилагателни остават, за огромно съжаление, без никакъв член. Такъв е животът. Понякога не само прилагателните имена могат да останат без член, но и много ненаситно-страстни булки, мекокиткови братя, нежно-културтрегерски джендъри, а често разни депутатки, а защо не и разгонено-хищни депутати с разплуто-разстелени шкембета и тежки, заоблено-подканящи заднични полушария! Мъка!

Искам да се извиня от цялото си сърце на плеядата мили, добрички, преуспели и хиперинтелигентни форумници!!! Ама и аз така се омотах из тези непълни, пълни и препълнени членове, така се забатачих, замаих, така се загельпих - един вид духовно пощръклях, че допуснах следните върли, елементарни, глупендерско-профанизационни грешки-ашибки: -- прилгателни; -- преЕлагателно; -- повторила съм два пъти по невнимание съюза "а" в предпоследното си въздългичко, но крайно мелодично-хармонично изречение; -- повторила съм два пъти по невнимание спрегнатия глагол в 1 л. ед.ч. - "побеснявам"! Май, че и аз заслужавам да ми хакнат най-накрая един непълен член или....???? Поклон!!!

" емблематичния Кооперативния "

stankow

И по-лошо ще става. То като пропуснеш 11 класа български език и литература, после за 1 месец не можеш да назубриш "развитите теми по литература", с извинение, господи, какъв израз, на оскотял псевдоинтелигент ! Та не можеш с тях да наваксаш, даже ако успееш "да влезеш" литература в НБУ. То пък там една конкуренция, ти да видиш !

stankow

Айде тропнете и там един демократичен мастодонт - мол ли, офиси ли. Да стои празен и да мирясате най-накрая !

Не позна! Още спални ще има, при тези цени на жилищата....

То я Иванов е голям багабонтин пази парите с автомат от години тормоцзи пазара имаше и маршрутки . Няма ли кой да го ликвидира. Тия от общината са големи мизерници продадоха цяла София.

Тия биха продали и майките си.

от сега е ясно кой ще го купи Артекс или Джи пи груп.

Що бе ? Ти няма ли да наддаваш?

Иванов го е купил повечето и няма да има наддаване а е за него - --гаранция ... .Ликвидира пазара Докара го до просешка тояга .

вие може да напишете първата новина, която вижда човек като влезне в сайта с правописни грешки в заглавието

Не че съм добър по български, но трябваше да е нещо като: Продават емблематичнияТ "КооперативЕН пазар" в столичния квартал Люлин. Не че и аз не мога да пропусна нещо.

Няма таквози нещу бре. Арно са го турнали членот. Гелпиш са

stankow

В случая не е пълен член. Пазарът не е подлог, не върши действието. Него го продават. Иначе си е неграмотно писанието. Щом почва с "уникално", "емблематично", "легендарно" и т.н. - журналистически алабализми. Нищо легендарно няма в него. Пазар като пазар. Няма вече кой да продава на него. Всичко е Била и Лидъл. Не че храната в тях е по-евтина и по-качествена ...

Грубите граматически и пунтктоационни грешки се превръщат в запазена марка на страницата ни, целта е да се почустват нашите читатели по-знаещи и можещо от нас...

Ц.Ц. какво чакаш? Купувай! Пеевски ще вземе да те изпревари. ;)

Време беше . Това от знаково място благодарение на неграмотни управници и архитекти се превърна в дупка. Дано да го купи някой със стил!!!

Стил в Люлин? Ебаваш ли се?