17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее, не спряха да реват - няма персонал, та няма персонал! Айде стига! В Европейския съюз (от който сме част) има над 300 милиона активни работещи! Много от тях са висококвалифицирани, някои са даже по-квалифицирани от всички вас, взети заедно (имам предвид българските "бизнесмени") Ето откъде да си попълните липсващия персонал! Аааа, не ви достигат безплатно работещи, така ли?

не Ви харесва, господа Бизнесмени? 1.Заплащането - ами КТ казва, че не може да бъде по-малко от МРЗ. Ако ядреният физик подпише договор /примерно/ на МРЗ, толкова и ще му платите. 2. Добавката за придобит трудов стаж по съответната професия - премахнете я, но пък нали искате квалифицирани кадри. 3. Платеният отпуск, който се акумулица през времето на отпуск по майчинство - през този отпуск жената не си почивау а отглежда бъдещи работници. 4. Обезщетенията по КТ за неползван отпуск, при пенсиониране и т.н или възможността работникът да си ги поиска чрез съд? 5. Регламентираният 8-часов работен ден? Кое по-точно не Ви устройва господа БИЗНЕСМЕНИ? Кое? Аз ще Ви кажа кое не Ви устройва: КТ е базиран на Конституцията. Първо се опитайте да промените конституцията, а после КТ. Поне работникът ще знае, че единственото му право е липсата на всяккви права освен безропотен труд. А да добавя и променете КСО от чл. 68 нагоре, че да не се пенсионират квалифицираните роби и да са на разположение до гроб на внуците и правнуците Ви. Казах каквото имах да казвам.

нов кодекс на труда ? изработен от милиционер-бизнесмени , е работниците ще намалеят с още много а мутрите се увеличават както и исканията им , така че никаква работа повече за така наречения ;български бизнес; , много от престъпниците бледнеят пред нашенските ;бизнесмени; ,така че да запретват ръкави и да си работят сами

ОФИЦИАЛНА МАФИОТСКА СБИРКА !!

Ами така ще бъде, като продължавате да мислите неправилно - останало още от комунизма: - Кинтите, които откраднахте през прехода не са вечни и вече свършват - Обучените стари кадри се пенсионираха и не работят - Новите кадри, които стават за нещо излязоха през терминал 2 Нямате време да обучавате кадри (ще фалирате)! Няма повече пари за крадене (т.е. няма финансиране от крадене)! Няма инвестиции отвън (щото чужденците не са идиоти)! Няма да внесете кадри отвън (защото никой, ама никой не ще да живее в България)! Тоест: направете заплатите и условията на труд нормални и не си купувайте повече джипове - това е - и това ще сработи :)