Правителството се отказа да изкупи зърно за 1 млрд. лева

Очертава се безпроблемно осигуряване на нуждите от пшеница в страната, мотивира се Министерският съвет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И започва износ!А после внос на двойна и тройна цена.Този номер сме го играли Кирчо!Бегай бърже и остави заграбеното - ТУК!

Стига глупости.

" Ивaнoв oчaĸвa и пo-гoлямa peĸoлтa тaзи гoдинa, и пo-виcoĸи изĸyпни цeни, въпpeĸи чe в пocлeднитe мeceци цeнaтa cпaдa нa вътpeшния пaзap." Значи на министеро не му харесва по ниската цена сега и ще почака да станат по високи такива. Това на киро ли е министър или да.

И като имаме достатъчно пшеница, защо ще внасяме и плащаме за украински боклук? Пшеницата им може да е заразена или радиоактивна, защо да не дадем добра цена на нашите зърнопроизводители, а да пълним гушата на зеления клоун? Или вече простокиро е обещал наишата хубава пшеница на западните си господари (Германия искаше да изкупи реколтата ни на зелено), а за нас е предвидил боклучаво украинско зърно.

Две версии 1) Уговорка да е имало че така си плащат оръжието. 2) Може да дават (почти сигурно) на цени значително под пазарните. ---- Аз на мястото на правителството бих изкупил зърно, даже и кредит да е нужен за това. Със сигурност няма да повтинее и ако е повече лесно ще се продаде с печалба. Това, ако имаме къде да го съхраняваме зърното, защото има и мнение че нямаме.

А къде зачезнаха парите, които бяха гласувани и отделени за това. Кокорчо мълчи.

за покупка на депутати-прост.тутки и за турове насам-натам с еугЛена.

Защо го слагате тоя ОКОКОРЕНИЯ под всяка статия?!!

От Украйна внесете елда , полезна и вкусна.

слънчоглед имало , то и преди си имаше ама килото стигна 6 лв . Сега с това имане да не го откарате на 8 ?!?!?

Не е само пшеница. Енергията вдигна много цената.