Коментари - Правителството на САЩ спира да купува автомобили с двигатели с вътрешно горене | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютна Демагогия. А електричество как ще произвеждате ...

ха ха ха ха ха... счупи тъпомера :))))

Виждам че ти си мислиш, че електричеството се произвежда в контакта. Да ... Демокрацията, Съвременното образование и Холивуд, не прощават на никого ...

Верно ли така си мисля? Ой милото то наивно дете.

Най-добре електричките да ги вкарат в американската армия. Тя и без това за нищо не става.

Верно ли?

Изглежда имате глад за новини.Претопляте стари манджи.Пфу

Най-големите консуматори на енергия , храна , горива и “производители” на боклук на глава от населението в света ронят крокодилски сълзи . А и ако някой е много еко-био -електро а само на няколко стотин км.от него се цапа, разхищава и безобразничи : това изобщо има ли глобален и в крайна с-ка позитивен ефект ?

И кво, тъпако, предлагаш, нищо да не се прави ли?

А големите контейнеровози които кръстосват океаните и частните самолети возещи по 1-2 така наречени звезди кога ще спрат?

Време е да седнеш и да четеш. Отговор на всичките ти "уж въпроси" има отговор в нета.

Аз спирам да отделям метан и да консумирам кислород към 2050г. Моля човечеството да изрази благодарността си в кеш сега

И още нещо да питам. Кога ще елктрифицира Еър Форс 1? Щото изгаря по тон керосин на час, което са около 3 тона емисии на час, за да разкарват насрания гъз на един паразит.

Насрания гъз на джуджето паразит от Москва се разнася с по 2 тона керосин на час, което са около 6 тона емисии на час. Ама не виждам нещо да ревеш в тази посока изродче.

Джуджето не обещава зелено бъдеще за всички. Прави го деменцията от САЩ. А ти, рътахръта, успя ли да запалиш дъртия голф сутринта?

Джуджето няма технологии да обещава такова нещо. То може да обещава само война. Но пък първи подписва всякакви Парижки споразумения - абе типичен боклук. Опитах да запаля Ладата, ама не иска и дръжката ми остана в ръката. Ти твойта запали ли я?

То с държавни пари лесно става !

Е ми нормално. Щото Германия спира да ги произвежда 2033та. Само дето американците си оставят вратичка - нищо не казват за хибридите.

паркинга с ренота на снимката какво общо има със САЩ?

Баси заглавието! И аз спирам да ям месо, за да намаля въглердните емисии..., ама някъде към 2050 започвам да го спирам.

На президента каляската и тя ли ще мине на батерии? Това никой от Сикрет Сървис няма да го позволи, с наличните технологии.

Наличните сега или след 15 години?

И що да не го разреши, бе тъпчо, какъв е проблема. Напротив електричките ускоряват много по-бързо при нужда. Явно си далече от съвременните технологии и живееш някъде преди 1989 г., щото гледам само на лозунги го караш.

Формула 1! И сега драги зрители, виждате 12 цилиндровата, v образна тесла, как минава 4 000 километра с едно зареждане!

Ще правите ли търг, или направо Тесла ще купумате? Ха ха ха! Сега се обадете и на съюзниците си, и те доброзорно да купят Тесла!

Абе тъпак. За тебе само Тесла ли е електрическа?

Щото почти всички марки имат електро.

Защото специално Байдън се прави, че Тесла не съществува. А освен Тесла се правят Ривиян, Лусид, F-150E, Форд Мустанг Е, Шевролет, GM, Мерцедес, БМВ, Тойота, ЛексусЕ, и т.н. Всички правят и Хибриди.

Със сигурност няма да са китайски, от съображения за сигурност, но със сигурност ще бъдат от други производители, вкл. местни, но направени с китайски материали и части.

Отсега виждам полицейски Тесли с по 1000 кс. на преференциални цени.

Полицейски Тесли има от поне 10 години.