Коментари - Повече от 16 млрд. лева ще се влеят в държавата през следващите години | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия сулювци защо не кажат колко ще дадем. Плюс българите които работят в ЕС вместо в БГ - чиста загуба. Плюс задължителните промени наложени от тях - колко струват.

европейските пари подкупват политиците и бизнеселита и унищожават България.

Не пишете такива работи, че депесарите пощръкляват, като стане въпрос за тия кинти. Ще изпаднат в джихад :-))

Толкова милиарди се вляха у БГ, а стандарта на живот в страна е като по време на война. Ама първобитна война, с камъни и дърве....

Нали през 2015-та взехме 16 милиарден заем.. С отложени години за плащания на гравниците.. Е сега главниците трябва да се връщат. С 16 милиарда нови заеми.. Без да се забравят и лихвите.. Само не разбирам как ще се вливат тез заеми - нови и стари в икономиката ни.. Като банките ша си ги местят от левия джаб в десния

Ще станем много богати.

А вие теглите по 12 на 6 месеца :)

Затова не могат да се разберат в НС, защото всеки иска ТОЙ да "усвои" тези пари чрез подставени фирми и държавни поръчки.

Това е нищожно в сравнение с това какво България ще загуби, изпълнявайки покорно санкции, директиви ,загробващи страната ни. Освен това сме пазари за стоките им като целенасочено ни се съсипва всякакво производство. Да не забравяме ,че данъците ни отиващи за образование на млади кадри изтичат в чужбина в полза за благоденствието да други общества. Защо ЕС целенасочено не се занимава с корупцията на страната ни? Защото това ги устройва , те самите по много изтънчен начин корумпират политиците ни с тези траншове. ЕС е префиненото , уж демократично съвременно робство.

Смешнициии! И внуците ни немогат да се оправят!

През следващите 20-тина години? ... Мне, духайте го под вода, докато изсъхне ваща мама!

защото вливането е в определени джобове в БГ, а не в Българската държава и от там към българския народ.

Поредната еврейска измама, като Ковида и зелената сделка.

16 млрд ще се влеят пак в нечии чекмеджета, държавният дълг ще нарастне с тези допълнителни 16 млрд, за да могат все пак да покажат нещо пред Брюксел. А народът пак ще плаща поколения наред за алчността на политиците си, които не е избрал.

И то при 50% по-скъпо евро ... не по сегашната тоалетна хартия!

Ако ПП и БСП са на власт, няма да се влее нищо.

България плаъи 5 милиарда на САЩ за картинки на Ф16, толкова колкото ще получи от ЕС за 5 години напред, това ако не е държавна измяна, не знам кво е

ТА НЯКОЙ ДА НЕ Е РАЗБРАЛ ЩО 3 ДЕНА НЕ МОГАТ ДА ИЗБЕРАТ ПРЕДСЕДАтел?

ПО МАЛКО СА, АМА АЙДЕ. А НА ПУТИН ПЛАтихме 3 млдр. но нищо няма да полуим, събия получава газ. въпроси?

Тъкмо сега се регистрират фирмите, които ще ги усвояват.

а колку милярда ша се излеят от България през дъннди мънди ,глобъл ток,шише джам Ф 16 -17 ,а?

5 милиарда Долара, и още толкова за писти и въоражение ще платим на САЩ, България е поробена като при турско робство

Чудно как в паламента не са се хванали за гушите при шума на толкова пари!?!

И да се влеят какво ни топли нас обикновените хора? От 20 години насам за първи път ни дадоха отстъпка за гориво и това е. Пак ще влизат в джобовете на олигархията. Нагли корумпирани крадци!

Аре изчезвай бе, мазен австрийски лизач

Не знам колко ще се "влеят". Кажете колко ще се излеят.

Все ни плашат с американската амбасада, ама нещо не виждам парите от ЕС да водят натам. Навират ни теорията, че Ковачки, Домусчиев, Вълка, зърнари, пътищари и прочие олигарси са БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС, а всички останали - чужди агенти. Аре нема нужда като съм българин да стоя зад Ковачки, а НПО-тата, които им разплитат далаверите /защото не са финансирани от тях/, да ги приемам за чужд интерес.

Пеков, много си се учичил, кюфте. Спирай виенские шницел, чичак.

За сметка на това, ще си затворим централите и всички битови ще плааме скъпи цени на тока от 1.01.2023. Абсолютно нагли и алчни предатели и продажници. Паднахте толкова ниско, че копаете дъното на подлизурковщината и гъзолизането. Гнус!

Новият министър-председател, скоро!

Хванали са се и още как! За какво ни докараха Кирчо и Кокорчо. За да "усвоят" парите разбира се. Да не са дошли полза роду, хахах :-) Те за това иската да разграждат старите, за да моиже те да лапат.

Точният отговор е колкото може повече! Колониите са за това, да се точат богатствата им до дупка!

Що за икономика има държава която зависи само от заеми и огризки от ЕС, които създават среда на корупция и анти-икономика.

16 млрд са по 5000 лв на калпак. Която партия ми ги преведе на сметкатаще и гласувам на следващите избори. Иначе блокаж. Да го духа ЕС.

Никой няма да дървя милиарди на държава изпаднала в политическа криза без редовно правителство. Така че господинчото да си успокои комунистическия плам наследен от родителите.

Ама първо ти вдигнаха горивото двойно пък после ти дадоха отстъпка.

хаха. Те проектите отдавна са готови.. а някои даже и парите похарчиха вече. :))

А колко ще се излеят от държавата. Дебит-кредит. Елементарно счетоводство. Плюс комисионни за счетоводството... Сметката е проста.

В бюджетя залагат 16 млрд. нови дългове само за следващата година.

В "държавата" няма как да се влее нищо, пари могат да се влеят в джобовете на хората... на кои точно хора - не става ясно.

По-точно 16млрд. лева ще се ''разпределят'' в държавата през следващите години.

По-вероятно е да се разлеят.

в джобовете на политическата мафия. Въпросът е как така точно да бъдат разпределени по джобовете, че цялата политическа класа да остане доволна.

Това да се чете като 16млрд. ще се влеят и окрадат от икономиката, а вие балъци няма и да ги помиришете даже!

Енергийните дружества печелят над 3 милиарда лева годишно,когато битовите потребители излязат на борсата печалбата ще стане минимум 15 милиарда лева годишно. За 100 години грабеж ще спечелят 1,5 трилиона лева. За 10 години грабеж ще вземат 150 милиарда лева. В Плана за възстановяване е записано че битовите потребители излизат на борсата.

евентуално, ако няма комунисти и други антидържавни и антиевропейски елементи на служба при монголците

_stankow

И десетки милиарди ще изтекат на запад. Срещу тези 1 милиард евро (на година) западняците ще искат майка си и баща си и ще грабят на воля - принадена стойност (нашият труд), кръвен данък (нашите деца и нашите специалисти), мита от вноса (2/3 прибират, 1/3 за България остава). И най-вече ще вземат суверенитет. Ако изобщо е останал. Какво са 1 милиард евро ? Ами под 2% от това, което изработваме (60 милиарда евро) всяка година. И то 60 милиарда са по тяхна оценка, по паритета на покупателната способност са двойно повече. Тези 1 милиард евро са преди всичко субсидии за техните фирми у нас - промишлени, аграрни, търговски, финансови. И пак ще отидат на запад. Даже няма да минат през България. Просто от едни западни сметки в западни банки ще се прехвърлят в други западни смети в западни банки. Неоколониализъм, браточка !

_stankow

Млад, ама от "избрания народ". Ако ме разбирате ...

как не те е срам да лъжеш така бе? Само шамари за говно като тебе!

След всичкото наливане на пари за някой хора в държавата ще дойде момента на истината когато обявим фалит но много по тежък от гръцкия. Като начало ще се почне с 200% увеличение на данъците. Наливане на пари в държава която не може да произведе даже вилици и лъжици е планирано водене към геноцид и ликвидиране на държавата.