Коментари - Последният препъникамък пред еврото е на път да отпадне: Асен Василев обяви 3% инфлация за 2024 г. | Бизнес.dir.bg
назад

Последният препъникамък пред еврото е на път да отпадне: Асен Василев обяви 3% инфлация за 2024 г.

Влизането в еврозоната изисква стабилна среда и редовно правителство, остава само Законът за приемане на еврото, заяви финансовият министър в Белгия

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Последният препъникамък пред еврото е на път да отпадне: Асен Василев обяви 3% инфлация за 2024 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Кокорко има ли барем една снимка, на която да не е с изражение на олигофрен? 2. Чрез стъкмистика може да докладва какъвто процент инфлация си поиска, пък ние знаем тези 3% колко са реални, щото и ние тук живеем.

А инфлацията какво отвърна?

лъже бетер дрът циганин в името на 70 милиарда от валутния борд

Тези милиарди от борда са бонус. Основната идея е да ни направят съгаранти на продъненото евро. Швабите нас ни ползват за схемата си "болен здрав носи", само, дето в условията на ЕС е "умрял болен носи".

Тоя лъжата я няма за нищо...

Точно така - инфлацията непрекъснато пада, скоро съвсем ще изчезне. Е, в съседната статия пишете, че храните на едро са поскъпнали почти с процент само за седмица. Обаче, концертните рояли ще поевтинеят и така инфлацията ще е под контрол. А пък ЕЦБ записа голяма загуба за миналата година и обеща още такива през следващите лета.

Дами и господа, сладури, спрете се докато не е станало късно за вас.

Отде ли се научил?

Машала ефенди, май и ти си преминал през скута на господин Пеевски пиейки мазно турско кафенце. Ма май ти е харесало да си в скута....

БВП България 9300$, Ботсвана 9370$.Толкова за недоразумението България!! Пеевски премиер от есента и ви харесва

клиенти, поради високата инфлация и разходи от 01.03.24 А1 е индексира месечните такси с 9,5% - средноодишен индекс на потребителските цени на НСИ.. Кой кого лъже, маже ... И защо си затваряме очите за всичко?!

брееей, че то било много лесно така… кокорчо утре може да каже: “Отпада гравитацията”.. или пък “Правим слънцето по-топло през зимата и по-ладно през лятото”… или “е доближим Марс по-наблизо, че да може да прехвърляме ора със стълби” … би му майката

А1 ми е изпрагила съобщение, че индексира услугите съ с 9.2% годишна инфлация! сой лъже?

брееей, че то било много лесно така… кокорчо утре може да каже: “Отпада гравитацията”.. или пък “Правим слънцето по-топло през зимата и по-ладно през лятото”… или “е доближим Марс по-наблизо, че да може да прехвърляме ора със стълби” … би му майката

а1 индексира услугите съ с 9.2% годишна инфлация. кой лъже?

Всички лъжат. Ние сами и на практика виждаме как поскъпва почти всичко.

Истината ще лъсне при публикуване на доклада!

кой е тоя Путкин??

Асен!

Ти от Луната ли падаш?

Много лъже тоя. И Европа почна. Кой ще измами и ще го съди? А защо и до кога Бойко ще го търпи?

jingiby

Искаме рубли и копейки. Искаме висока инфлация. Ние сме рускороббски тъпи парчета...

А1 ще увеличава цените на всички с 9.5%, защото инфлацичта за 2023 е толкова, а според Асенчо е 3%. Моля комисията за защита на конкуренцията и тази за защита на потребителя да принудят А1 да намали увеличението на цените си на 3% колкото е казал финансовия ни министър. Ако не ги намали да им вземат лиценза за България, същоъо и за Йетел и Виваком. Що не ви ибеем пуутката майчина на всички бандюги и крадци в България уроди долни.

Гоуема волатилност чека Эврейския эврогейски союз .ЕК предлага пакет от промени, които могат да преформатират сделките с електроенергия и работата на нови ВЕИ

Аргументът, че Кокорко е казал 3%, а МТел цитират 9,5% от НСИ ще бъде оборен елементарно от телекомите с официалния довод "Бе, манете го тоя педал, бе..."

jingiby

Алоууу, Дир-Ру, оправете си заглавието, моля. В статията се казва: Асен Василев заяви, че средногодишната инфлация в България ЩЕ бъде 3 на сто по данни на Европейската централна банка и Европейската комисия. сСпоред контекста тава въпрос за 2024 г....

Няма кой да добива чамов материал от Коми за дървените рубли! Чукчите ги пратиха в Украйна и няма да се върнат живи от там.

Ами комунизма намаляваше цени, дотолкова, че и производителите намаляваха и затова беше голямото нямане (не знам на колко години си и дали го помниш). А това, което го имаше обикновено беше нискокачествено. Та не че ми харесва 9.6% по-голяма сметка от А1 (в нея съм), обаче, това е пазар, ако имаше по-изгодни щях да отида при него. Ама няма за мен . Та такива призиви като теб показват ниско ниво на икономическа култура. Дъравата трябва да се грижи само да няма монополи и картелни спорузомения, останалото ще го реши пазара (т.е аз и ти - отказваме се от фирма която ни обира и отиваме при такава, която работи по-добре. И още една тайна - тази фирма НЕ е е държавата , видя се това през комунизма ...

Туй евро го чакам от 2007 и те ще ми го изтъпанят с пенсията през 2025. Кво ме интересува инфлацията като пенсията ще ми е делено на 2.

Няма "могат да преформатират", ами то вече е ясно и Урсулата си го каза в прав текст - зелената сделка приключи парите отиват за въоръжение, а енергетиката е освинена и зарязана да крета. Не гледате ли в Америка как им изтреска телекомуникациите изригването оня ден. Системите са все повече на ръба и все повече ще залитат, а накрая е ще паднат.

Ква файде че може да натъкмите инфлация под 3% за една седмица само. После какво . Както преди . Само, че с еврото ще е инфлация по 2 .

Здравомислещите да ни обяснят къде го тоя пазар, дето щял бил да уравновеси положението. Хем уж помнили били комунизма. Колкото тогава имаше пазар, толкова има и сега, разликата е, че тогава плановата икономика беше на петилетки, а сега е на седемлетки - пардон, на програмни периоди. Пазарът е подчинен на политики, конюнктури и бюрократи и не знам колко чак трябва да си здравомислещ, за да не виждаш елементарни истини.

Той Еврогейския съюз в този си вид с Мърсула, Пияндето Борел , Мишел ,Гаргамел е чао, тръгва на долу. Вземете си пуканки и гледайте.

Сега копейките ще пометнат от мъка. Друго щеше да бъде ако бяхме приели рублата.

братушките да са заглушили спътникови комуникация с интерференция на носещата честота примерно на Старлинк.Краварчетата па са свалиле Балонъ

Ще кажа, че си прав, ако под "пуканки" използваш кодова дума за патрони.

Това се оказаха най големите мошеници! Мега нагли - не ги интересеуват закони нито нищо! Гледат коклото могат по-бързо, за няколкото месеца, които ще управляват, да ни ушият с дългове и международните договори от които няма повече излизане! Но те за това са ги пратили. Ще останат в историята с ликвидирането на 1300 годишна България!

то така ставало - асен лявата катерица обявява и айде.. цяла европа стана за смях с политиките си - защо и нашият ос.ан педал да не я гъбарка?!

и после ще бягат...към марс...където пак ще ги застигне съдбата им

Глупако, ти само двоична система познаваш - или евро, или рубла! А лева?? А референдума за лева?? Явно за такива подробности или не плащат или не ти стига мозъка да ги проумееш! Споко, един ден, като стане това, което мечтаеш (а то натам върви с тези предатели в парламента) ще осъзнаеш за какво ти говорят и слагат минуси, ама ще е късно...

Е, чак пък 1300 годишна... Разгледай картите назад във времето, да видиш че поне половината от тези 13 века не са отразени там. Помните ли кой ушат фатмак ги натресе, т.е. изтапани в политиката Кико, Кокорко и Сапуна? Пък после се "дистанцира" и каза че били шарлатани. Ми, ти си много прост щом така лесно те изшарлатанстват, бе, чорап зелен, т.е. изобщо не си за този пост, ама така както Ники трябва да пътува, Деса Простакеса трябва да я возят от НСО, та си стоиш на топлото местенце, както си правил и през цялата си кариера в армията - знаем ви фатмашките номера.

Е политиките на Путин одобряваме а? Напада съседи, краде история, лъже безогледно, да не казвам колко неудобни журналисти поръча.

Тази пропаднала, насрана, изродска, американска, колониална територия наречена България, е по-скоро сравнима с такива пропаднали африкански държави като Ботсвана или Буркина Фасо! Поскъпването на всичко в БГ-кочината е 1000% спекула и бандитизъм. Спекула продиктувана от традиционната типично българска шизофренична лакомия, простотия и чудовищна лошотия! Хубавото е, че много скоро всичко приключва и това много долно българско племе ще бъде заличено от лицето на Земята, и тази иначе хубава географска територия ще бъде усвоена от други народи и заселници. Многото мина, малко остана. Световните кукловоди добре са го замислили и решили това още през далечната 1988г на своя таен конгрес в Москва. Чак те са били потресени от българската алчност, простотия, лошотия и егоизъм. Мога само да ги поздравя. Помен не трябва да остане от това гнусно българско племе!!! Българин съм по произход.

В картите на Путя ли?

По-леко пич, пили хапчето?

Не знам колко ти е здрава мисълта и колко ти е добра паметта, но кажи какви бяха данъците в онези години, къде бяхме икономически в Европата. Да, може да е нямало редовно банани за маймуните, ама имахме образование, здравеопаздане, здравословна храна. Радвай се сега на твоите пазари! Кораби, заводи, води и т.н. - всичко се приватизира хаотично и сега пари в хазната влизат единствено от данъци, такси и глоби.

Ама мобилните оператори не знаят за това и ни опраскаха с 10% увеличение. Асенчо, казвай ги тези неща по навреме.

Стига с твоя Путин, всички разбрахме че си трол. Статията касае само България, ама гледаш и тук да зобнеш някой цент, та Путин ти в устата!

А защо ментел а1 вдига цените с 9.5% на основание инфлация от 1-ви март тогава ???

Не я искам високата инфлация,но е факт!Това което Кокорчо е казал,е една голяма ,опашата лъжа!И не става дума за рубли или долари.Става дума,че те лъжат, мамят за да могат да си пълнят джобовете!От твоите пари!Едни хора,дето пирон не са забили през живота си и са заети само с едно -да те грабят и живеят по-дълго и по-добре от теб!Има си дума за такива и тя е "паразити"!Нали се сещаш какво става в природата когато паразитите станат критично много?Организма умира, това се случва!