Коментари - Помага ли в работен план силното ни чувство за справедливост? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повишено внимание, особено със софийски кучки в офиса! Родени в София, отгледани в двустайни кашони, злобни, като пепелянки, па и грозни, за похлупак. Няма място за честност/ справедливост! Усмихвайте се, ''любезно''. Бъдете огледало на събеседниците си, каквито са те, такива бъдете и вие ; ) София не е място за наивници! Това е една голееема помийна яма, най-мазните са на върха. Ще ви изпързалят. В прованса е по-лесно, там се знаят всички от кое котило са. Войните са кратки и открити. Ако, някой си е харесал стола ви, и знаете, че има връзки като корабни въжета, с местните селски бирници, тръгнете си без да спорите ; )

Разбира се, че НЕ! Трябва да си долен подлизурко и мазен гъзолизач, за да постигнеш нещо в тази държава. Забравих - и доносник!

мнение на мързел

Толкова си ме и разбрал...

Много негативни хора влизат в гласуването. Да се размислят.... и ако обиат да отговарят на правилен български език......

Не помага ! постоянно се карам с колегите защото всеки се прави на най-работещият. Затова подходих по друг начин - с колежки не говоря, ако ме заговори някоя и тегля майната, ако няма свидетели, а ако има - по-късно. Колегите боклуци ги топя на шефа постоянно. Ефекта е уникален ! вече никой не говори с мен и ми остава лично време за лични дела.

Справедливо е относително понятие.

Помага само ако си собственик :)