Коментари - Подхождаме с разбиране към решенията на работодателите ни | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Служител трудно може да схване политиката на работодателите си, ако никога не е бил такъв, или поне мениджър. просто с аразлични категории, а битието определя съзнанието.

- 99% от работодателите са хипократи - 50% са с комплекси - 74% са с някаква тъпа измислена система на ръководство в която вярват че работи и нещата вървят добре - 83% са подмазвачи на по големия шеф за да не ги уволни, замени - 100% са със стар български мандалитет, т.е нямат компютърна грамотност, нямат хабер как се прави в други държави, над 50 години са, не искат да научат нищо ново, не знаят как да мотивират персонала, мислят че като дигнат заплатата и фирмата ще се оправи и няма да има брак, грешки, трудности, или че хората ще се напрегнат да го измислят дето никъде другаде не са го измислили още - 43% нямат условия за работа или правилен инструмент.....даже и инструмент - 89% искат да се реализират в чужбина на пазара а не могат дори за България да завладеят пазара - 91% искат държавата да им помогне с някой европроект - 85% карат Mercedes GL за да се запомнят из града и да се покажат че е шеф - 15% се радват младежи от чужбина да се завърнат в родината и да се реализират, докажат, но истината е че нищо не искат, те знаят най добре, нищо не се променя и искат само да те използват докато дойде друг - 71% очакват да се задържиш при тях за не повече от година, две, максимум 5 - 88% има нереалистични изисквания към персонала и си мислят че всеки се скатава в ъгъла, а то се вижда че се бачка здраво от към продукцията, свършеното или даже едно лесно...на камерите - 99% не искат да плащат обещаното, вкарват коефиценти, говорят за заплати за бъдеще които никога няма да достигнеш тъй като след година, две няма да те има. Еврика, те затова гледат по често да ги менкат - 99% все се оплакват че няма пари, и че бизнеса е в застой, преди вируса, по време на вируса и след вируса....иначе ML-а е постояно в движение - 99% Си заслужават да ги отрежеш, да отидеш другаде, пак при такъв, ама поне ще имаш за себе си разнобразие в работата, в персонала, в заплатата, (в отношението няма да имаш), в местоположението, и в опита.

Кви работодатели? Феодали. Плащат социални помощи.

кои сте тези, които подхождате с разбиране? Малоумниците, които работите за най-скапания възможен сайт дирник.беге ли? Вашето не е разбиране, а чисто малоумие.