По следите на правния договор на ББР: банката обяви причини, срокове, резултати

Година след парламентарния въпрос към Кирил Петков и неговия отговор Банката за развитие потвърждава, че услугата на адвокатите й е донесла ползи от 120 000 лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вълка има заеми от ББР з над 150 милиона. Както и фирмите на Пеевски? Ще си ги върне ли ББР? А защо са дадени? Гешев, добре че разследва договора с адвокатската фирма - ти си радост. Все пак трябва да знаем истината за това че ти си бухалката на ГЕРБ и ДПС и те насъскват срещу НЕудобните за тях.

Вашите честни и почтени опоскаха тая банка ти говориш за кредити които се обслужват. Май мозъкът ти не стига за да разбереш че след всичките високопарни приказки вашите честни и почтени под сурдинка признаха че абсолютно всички кредити раздадени преди тях от тая банка са напълно законни и се обслужват редовно.

Как така тази кантора е спряла изплащането на обезщетения ,ако те по закон се полагат ,а ако не се полагат ,защо са им адвокати?

tonk11

Нищо не е спряла. Обжалвала е. Тоест тепърва ще се плащат.

Тия па съвсем за лапнишарани ни вземат! Каква правна защита? При напускане без предизвестие обикновено дължиш пари!

Празни приказки.. Как го избраха точно това дружество?? Конкурс, поръчка.. то ли се оказа най-доброто и най-евтино? Аре стига простотии.. половината крадци от пп-то са от тая кантора или са свързани с нея. А защо не коментират конкретното изискване мустакатата проститутка да обслужва банката?

Коректно е ,след като се вади договорът на Джингов , Гугински и Кючуков с ББР да се извадят и всички други подобни договори , с които се източват държавни предприятия , които си имат назначени юрисконсулти и не би следвало изобщо да им трябват каквито и да е адвокатски дружества.Защото ако започна да изброявам договори с адвокатски дружества ум ще им зайде на някои хора.

В крайна сметка адвокатското дружество с конкурсна процедура ли е избрано, защото утре всички ръководители на държавни дружества и предприятия ще последват същия пример и ще възлагат поръчки на любовниците си, роднините си, на когото решат без провеждане на конкурс за избор на изпълнител... Или когато става въпрос за любовницата ти не е корупция

Изобщо не са нужни никакви договори с адвокатски дружества.Мислите ли ,че ББР не е имала отдел "Правен" ? Ами юрисконсулт ? Това са способи за източване на държавни дружества.

Не, не е имала - ако следите материала - юриста, ведно с двама от ключовите си сътрудници е напуснал спешно - след оставката на Борисовото правителство. Защо - вий си задайте тоз въпрос !

Договорът е сключен преди новото ръководство да бъде легитимно избрано, така че каква конкурсна процедура, какви пет лева? Уредили сме нашитппе хора про сто. По - важен е въпросът за платените над 1 250 000 лева адвокатски хонорари за облигацията, която ББР искаше да пусне зимата, но се отказа. Тоест обяви проект, плати над милион хонорари (не зная коя кантора...) после не го направи...

А ми като приказвате на аба, ще задавате тъпи въпроси! В статията си пише, че фирмата е избрана сред 6-те най-добри кантори. Ама то не става сямо с ядене- трябва и акъл, и да се чете.

120 000 са отишли за заплата на мастията ти бе празноглавец .

А близо 1 милиард, във фирми на наши хора, ама за това не се тръби по правилните медии, нали?

tonk11

Напротив. Спестява се нещо друго - например, че голяма сума от този милиард е заем на БЧФ като залог са 5 кораба на БЧФ. Другото което се спестява е примерно, че БЧФ погаси заема си отдавна и стриктно по договора си. Ма това не го казват.

Ти обичаш Бацко, Пеевски и Вълкът И като малък си беше такъв идиот, същия си и сега