17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долу тези гадове. Стига с този грабеж. Бойко,изгони ги. Теузи нарочно предизвикват бунт и революция. Стига толкова. Повече не се трае.

ебаси ташака

А газа паднал с 40%? Бахти инфлацията в тая кочина! Или пък истината за постоянно растящите сметки на консумативите е че загубите от кражбите се покриват с повишаване на цените...

Тиквите няма да увеличат нищо до изборите, след това ще действат по схемата "едно за тебе, две за мен". Надяват се да останат на власт и да продължат да безчинстват !

Е нали газта падна с 40%. Каква е причината да се увеличава или вървим към протести?

България - страната с най-ниски доходи, най-висока корупция, най-висока смъртност, но за сметка на това с най-дебилното население! Честито на печелившите 90% дебили! Докато си траете като дебили, ще доят като крави! Много по-евтино и изгодно е да се живее и работи в чужбина. Пазара там е по-голяма, много по-лесно е да се намери работа. Особено ако имате умения, ще взимате добри пари, с които ще живеете задоволително, поне никога няма да ви се налага да мислите за битови сметки и храна, дрехи и други елементарни разходи, ама никога!

Да не го допускаме !!! Вижте какво става в Щатите , при нас беше 2013 .Ако това се опитат да го направят, българинът ще трябва да излезе на улицата и да помете изродите ! Е няма що , това е социална помош в условия на пандемия , гадове мръсни !

Една зима, като не плащаме и минем на кюмур и дърва, ще ги уволнят всичките тарикатчета и нещата ще се оправят. При оня мушеник Тодор парното беше към 7-8 лв на месец

И не само парното,но и тока и водата ще поскъпнат,мамицата им.

Това е фалшива новина...

НЕ Е !

Кога най-после ще има възможност за индивидуален отказ от "услугата"? Нещо евро директиви, непоискана услуга? Кога най-после ще започна да получавам наем за преминаването на водата им през моят имот?

Кога най-после ще проумеят селяните в панелките, че споделят етажна собственост?

Ото, хайде кажи ми, като толкова си наясно с топлотехниката, как се определя количеството топлина което излъчва едно отоплително тяло? И по каква формула го изчислява Топлофикация!

СЛЕДА КАТО ИМАМ ОТЧЕТ "НУЛА" СЪВСЕМ ЛОГИЧНО Е ДА ИМАМ ЗА ПЛАЩАНЕ "НУЛА"! АКО НЯКОЙ Е РЕШИЛ ДА ВКАРВА ТОПЛИНА В БЛОКА, Т.Е. ДА ГЕНЕРИРА ОСВЕТ ТОПЛИНА И ТОПЛИННИ ЗАГУБА, ТАВО СИ Е ЗА НЕГОВА СМЕТКА, ТЪЙ КАТО ТОЙ Е РЕШИЛ ДА СЕ ТОПЛИ, И ПО КАКВА ЛОГИКА ДРУГИТЕ ЩЕ МУ ПЛАЩАТ ЗА КЕФА ?! "ДЯЛОВОТО" РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ Е ЧИСТ РЕКЕТ !

жена ти да я споделят ...

Ще почнеш да получаваш наем когато прекарат нови тръби през вас. А съществуващите са от строежа на сградата и ти си я придобил така. Не можеш да се откажеш после защото променяш конструкцията. Ако не ти изнася имаш право да се откажеш от имота. Този имот върви с парното.

ЦЕНАТА Я ВДИГАТ ЗАРАДИ ... ТРЪБАТА , ЗАРАДИ РУСКО-ТУРСКАТА ПАТКА НА ПУТЛЕР! КАРАТ ВИ ДА Я ПЛАЩАТЕ , А ТЕ ЩЕ ПРИБИРАТ ТРАНЗИТА! ТЕ , КОЙ-ЧОВЦИТЕ, НА КОИТО БОКО ТЪПОТО Е ПРОСТ ИЗПЪЛНИТЕЛ, С ЧЕРВЕНА КНИЖКА В ЗАДНИЯТ ДЖОБ! НО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ , КОЛКОТО И ДА СЕ ПРИКРИВАШЕ СЕ ИЗДАДЕ ... ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И КОЙ ГО "ИЗВАДИ" НА БЯЛ СВЯТ - ЧЕНГЕТО БРИГО! ВСИЧКО Е ЧЕРВЕНО ТУК ОТ 75 ГОДИНИ ... ВСИЧКО! ЩОМ И ЕВРЕИНА ПАСИ, ПОЧЕРВЕНЯ /А ДОВЧЕРА ЩЕШЕ ДА МАЧКА БЛЯДОВЕТЕ С НАТО/ - ВСИЧКО Е ЗАГУБЕНО ... ИЗМАМИХА ВИ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ, КАКТО И ПРЕДИ 75 ВИ ИЗМАМИХА, ЧЕ НЯКОЙ ВИ Е "ОСВОБОЖДАВАЛ ОТ ФАШИЗМА", КАТО БЯХМЕ СЪЮЗНИЦИ С ГЕРМАНИЯ, А ФАШИЗМА ДОЙДЕ НА 9 СЕПТЕМВРИ !

Schilo

Що бе, нали цената на газа падна и всички се кълняха, че ще падне и сметката за парно?

Цената на парното тепърва ще върви нагоре. Това е само началото. Кредитите трябва да се връщат а трябват пари и за подмяна на изгнилите тръби. Освен това Мая направи така, че неизрядните длъжници да не си платят сметките. Тези пари също влизат в цената на топлоенергията.

ТИ ПИТА ЛИ МЕ КАТО ГИ ВЗИМА КРЕДИТИ - ДАЛИ ИСКАМ ДА ГИ ПЛАЩАМ? П И Т А Л И МЕ!?

"ДЯЛОВОТО" РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ, КОЕТО НЕСПРАВЕДЛИВО! КОЙТО СЕ ТОПЛИ, Т.Е. КОЙТО ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ ВКАРВА ТОПЛИНА В БЛОКА, ТОЙ ДА СИ ПЛАЩА ВСИЧКО! ДЯЛОВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ! ТОВА Е ИЗМАМА, ПРИ ТОВА - БРУТАЛНА ИЗМАМА!

Е ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ УСЛУГИТЕ НА ДВЕ ЧАСТИ - ПАРНО И ТОПЛА ВОДА, КАТО ДА МОЖЕШ ДА СЕ ОТКАЖЕШ ОТ ЕДНА ОТ УСЛУГИТЕ ! НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТАКОВА ИЗНАСИЛВАНЕ - ДА ПЛАЩАМ ЗА НЕЩО, ОТ КОЕТО ЧИСТО И ПРОСНТО ИСКАМ ОФИЦИАЛНО ДА СЕ ОТКАЖА!

Ще плащаш за общите части. Защо твоя дял да го плащат съседите? По хубав ли си от тях?

АЗ НЯМА ДЯЛ, ЗАЩОТО НЕ ПОЛЗВАМ ПАРНО! КОЙТО ПОЛЗВА - ДА СИ ПЛАЩА !

Щом имаш част от топлофицирана сграда ще плащаш част от общото отопление. А сградата е топлофицирана при строежа й. Придобил си я като такава. Като не ти е кеф се отказваш от имота.

цената на газта падна с 40% от ноември/2019 и ще се преизчисляват сметките за парното от тогава. Сега пък ще се вдига цената с 22% от юли, вместо да се понижи в съответствие с новата цена на газта

Цената на парното тепърва ще върви нагоре. Това е само началото. Кредитите трябва да се връщат а трябват пари и за подмяна на изгнилите тръби. Освен това Мая направи така, че неизрядните длъжници да не си платят сметките. Тези пари също влизат в цената на топлоенергията.

Парното може да задържи цената само ако тецовете започнат да горят боклук. При всички други варианти цената прогресивно ще расте. Безплатен обяд няма.

С НЕГОВИЯТ ОБАД! АБЕ ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ НИКОЙ НЕ ТИ ЩЕ ОБЯДА ВЕ, ЧЕРЕВН ОЛИГАРХ!

"Безплатен обяд няма" А защо тогава за юристите на Топлофикация София, обядът и вечерята са безплатни и все за сметка на хората? 300 лева, безотчетни пари към всяко дело, разгледано инкогнито в съда, без подсъдимият да е уведомен. Това не е ли безплатен обяд!

Плащай редовно и тези 300лв. няма да ги има. Всъщност те отпаднаха и вече не се плащат. А не трябваше. Тези 300лв. до някъде дисциплинираха неизрядните длъжници.

Хайде кажи ми, като толкова си наясно с топлотехниката, как се определя количеството топлина което излъчва едно отоплително тяло? И по каква формула го изчислява Топлофикация!

1 милиард лева трябва да се връщат. Колкото по късно, толкова по болезнено.

ДЕТО СИ ПРОКАРВАТ ЛИЧНАТА ТРЪБА ЗА ЧУЖДА СМЕТКА ! НИЕ НАШЕТО СМЕ СИ ГО ПЛАТИЛИ А БЪДЕЩАТА ЦЕНА - НЕ НИ УСТРОЙВО И СЛЕДВА - ОТКАЗ ОТ И БЕЗ ТОВА НЕПОИСКАНАТА УСЛУГА!

ОТНОВО СТАВАТ ПРЯКА И КОСВЕНА ЖЕРТВА НА ТРЪБАТА, НА РАССИЯ И НА АСВАБАЖДЕНИЕТО, ЧРЕЗ КРЪВНАТА ОМЕРТА МЕЖДУ КОЙ/ДС/ И КГБ И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ ГАЗОВО-ЕНЕРГИЙНИ ОЛИГАРСИ ! ХУБАВОТО Е, ЧЕ ИМА ИЗХОД - НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА ПЛАЩА И ВСЕКИДА ПОДАДЕ ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ОТКАЧАНЕ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ ... И БЕЗ ТОВА ИМА ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ И НИКОЙ ОТ КРАЙВРЕМЕ НЕ ПОЛЗВА ПАРНО ... САМО ТОПЛА ВОДА , НО И БЕЗ НЕЯ МОЖЕ - ИМА БОЙЛЕРИ! 2/3 ОТ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ АКО ПРИЕМЕ РЕШЕНИЕ - СЛЕДВА ОТКАЧАНЕ ОТ ПАРНОТО !

2/3 ОТ ВСИЧКИ АБОНАТИ КАТО СЕ ОТКАЧАТ - ТУТО-ФИНИТО !

По евтино и по качествено отопление от Топлофикация няма. За това абонатите се увеличават главоломно а не намаляват.

Има. Термо помпи. Инвестицията се избива за 5 години и после си даже на печалба. Новите "абонати" са предимно хора от други не топлофицирани градове и са принудени със сила да ползват Топлофикация София. Но само няколко сезона по-късно разбират в какво са се забъркали.

ЧЕ НИКОЙ НЕ ПОЛЗВА ПАРНЕ ВЕ, КАПУТ, ТОЙ МИ ГОВОРИ БЛА-БЛА-БЛА... НЯНАМ ЛИ РЪЧЕН КОНТРОЛ И РЪЧЕН АНАЛИЗ НА РАЗХОДИТЕ КОИТО БИХ ИМАЛ - НЕ ПОЛЗВАМ ТАКАВА УСЛУГА! ТОПЛОФИКАЦИЯ Е ЕДНА "ЧЕРНА КУТИЯ" - И БУКВАЛНО И ПРЕНОСНО ! ФАЛИРАЙ И УМРЕТЕ, ЧЕРВЕНИ ГАЗОВИ - ДС ОЛИГАРССИ, БАРАБАР С ПУТЛЕР УМРЕТЕ !

Топломерите отчитат много точно изразходваната енергия. Това, че ти си необразован и невеж и не можеш да си изчислиш потреблението е отделен въпрос.

КАТО ИМАМ ОТ 6 ГОДИНИ "НУЛА" ОТЧЕТ, ЗАЩО ПЛАЩАМ "ДЯЛОВО" РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ, КАТО АЗ НЕ ПОЛЗВАМ ПАРНО И НЕ СЪМ ВИНОМНИКА ЗА ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ ДРУГ ВКАРВА ТОПЛОТО В БЛОКА, А ВСИЧКИ ДРУГИ МУ ПЛАЩАТ! ФАЛИРАЙТЕ !

При високата цена на природния газ Топлофикация София години наред продаваше топлото под себестойност. Тогава се натрупаха задълженията. Дойде време сметката да се плати. Същото е и с електроенергията.

При високите цени на всичко в България, 30 години наред хората продават труда си под себестойност. Така се натрупаха задълженията. Ако Топлофикация София и другите продаваха на нормални цени, нямаше да бъдат в затруднения. Не е нормално една пенсия или половин заплата да заминава месечно за парно. Още повече с тази остаряла технология от 19 век, Топлофикация София, няма как да бъде рентабилна при все по-евтините заместители за отопление. Единственото им спасение е "абонатите" им да бъдат заковани чрез закон, което и направиха в парламента-мента-мента.

Тебе кой те назначи за говорител на Топлофикация? Или се възползваш от анонимността за да ръсиш манипулации? Плащат ли добре?

плащат му по 300 лева за всяка жертва на Топлофикация София в съда.

ГАЗОВ ОЛИГАРХ ОТ ПОЗИТАНО!

Цената на парното тепърва ще върви нагоре. Това е само началото. Кредитите трябва да се връщат а трябват пари и за подмяна на изгнилите тръби. Освен това Мая направи така, че неизрядните длъжници да не си платят сметките. Тези пари също влизат в цената на топлоенергията.

Топлофикациите са затънали в дългове. Топлофикация София има 1 милиард задължения. Евтиното парно го изцоцахте. Сега трябва да се връщат борчовете. С лихвите.

НИЩО НЯМА ДА ВРЪЩА ! КАК ДА ТИ ГО ОБЯСНЯ ПО-ПРОСТО !

ако управляващите политически партии крадяха по-малко от държавните и общински дружества, те нямаше да са на загуба. За 10 години управление на ГЕРБ, съсипаха цялата държава.

При високата цена на природния газ Топлофикация София години наред продаваше топлото под себестойност. Тогава се натрупаха задълженията. Дойде време сметката да се плати.

Гласувайте спешно закон за фейкнюз и който създава или разпространява в медии, социални мрежи и друг вид публично пространство да бъде съден по бързата процедура за създаване на паника и дестабилизация на държавата и обществото!!!!

ТВА ЛИ БИЛО - ПУСКАМЕ НОВИНА, РЕАКЦИЯТА СРЕЩУ КОЯТО Е ИЗВЕСТНА, ЗА ДА ПРОКАРЕ НЕЩО, КОЕТО НИ Е НУЖНО, И ЧРЕЗ КОЕТО ЩЕ ЗАПУШИМ УСТИТЕ ЗА ИСТИНА !

Пич, нищо не ти се разбира. Баси неграмотника

Защо не се посочва конкретен източник на така наречената новина? Защото е лъжа!

Не е лъжа, в момента го коментира костенурката в предаването "лице в лице"

И ти лъжеш, защото енергийния министър се включи в цитираното от теб предаване и обясни подробно че това е лъжа и манипулация.

Новината е партенка. Клатят държавата. Няма да се спрат до изборите бъдете сигурни. Ще се използват всякакви способи. Нищо ново. Бъдете спокойни.

В тази държава нещата стават все по-смешни. То в целия свят е така де, но тук особено много. Тече експеримент колко може да бъде мачкан човешкият вид, преди да почнат "протестите".

ЗАЩОТО СВЕТОВНИЯТ КОЙ, ИСКА ПРОТЕСТИ, КОИТО ДА ИЗПОЛЗВА, ЗА ДА ПРОКАРА ТОВА, КОЕТО НЯМА КАК ДА ПРОКАРА БЕЗ ПРОТЕСТИ! НО НИЕ НЕ СЕ ВРЪЗВАМЕ ... А ПРОСТО НИЩО НЕ ПЛАЩАМЕ ! ТЕ НЕКА СИ ВДИГАТ .... ТО КАТО С "ДЖИРОСВАНЕТО" - НУЖНИ СА ДВЕ СТРАНИ, ЗА ДА ИМ СДЕЛКА ! ТЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ НИЕ ШЕ ЛАПАМЕ ХУРКАТА , НО ИСТИНАТА ПОГЛЕДНАТО "ОТВЪД" ВИДИМОТО Е, ЧЕ ТЕ Я ЛАПАТ !

Не съм съвсем сигурен. Дано да е фейк, ама те такива фейкове не се пускат случайно, а за да се подгрее материала за по-малко повишение, напр. 8%. що се отнася до плащането, пред очите ми е как преди 2 години съдията-изпълнител изхвърли на улицата съседите.

Нали пада цената на газа или .......?

Докато КЕВР с Иван Иванов начело е в този състав, нищо хубаво не може да се очаква. Интересно, никоя партия не иска оставката на И.Иванов. А идват избори.

Цената на газ падна, а тези продължават да ни дерат кожи, ай сиктър!

Не знам дали има държава, по- скоро не! Дерат този народ, както си искат. Не търсете логика в решенията на управляващите, а продължавайте да мърморите под носовете си и да си пишете коментарчета, а грабежите си текат........

Ами никой няма да си го плаща като го вдигнат. За какви се мислят при положение, че цените на газа са толкова ниски ...

Няма ли някой нормален човек да вземе отношение по това безумие?!

Каква опозиция бе, балък? Политиците ни са едни и същи мяймуняци, при това с много "зависимости".

Къде ще се проведе откритото заседание. Един приятел пита.

А, тук кривогледият урод го няма!

Цената на газа пада, но тази на боклуците, които се горят от тецовете, се увеличава. Явно управляващите искат да загубят изборите и да предизвикат масови протести.

Разбрах. Когато цената на газта пада с 40 %, парното се увеличава с 22 %. Честито на печелившите.

Ако цената беше паднала с 60 %, увеличението щеше да е с 44%.

И защо? В Европа има рекордно ниски цени на природния газ, Русия в момента го продава на загуба в Европа. Абе вие какво, някакви протести ли искате преди изборите?

ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ КОЙ, КАТО ТОЙ СЕ КРИЕ ЗАД ЗАВЕСАТА ?!

Нали щяхте да намалявате заради ниската цена на газта. Комисията е за прокурор!

ВИЕ КОЙ СИ МИСЛЕХТЕ , ЧЕ ЩЕ МИ ПЛАЩА ТРЪБАТА ВЕ, ОВЦЕ ПРОСТИ ! ДОИХМЕ ВИ С РАССИЯ 140 ГОДИНИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИВ ДА ВИ ДОИМ, ЩОТО ОНЯ МАСОН НА ОСТРОВА , ВЪРХУ ЕДНА САЛФЕТКА ВИ ХАРИЗА НА ПУТЯ ! ЯЖТЕ СЕГА ТРЪБАТА НА РУССКИЯ МИР !

Провинциализма на БГ.През 1898г в софия живееха поне 10% от населението в БГ.Днес от всички така наречени публични личности-политици ,"бизнесмени"...този процент е доста под 1.Аз лично не се сещам и за един екземпляр който да е от софия.Според закона за естествения отбор-успяват най-добрите.Това означава че или в софия през 89г са живели само идиоти,или че закона за естествения отбор го нема никакъв. Тоест всичко си е както преди-НЯКОЙ НАЗНАЧАВА ТЕЗИ ПУБЛИЧНИ ПЕРСОНИ,КОЕТО ТОЙ ПРАВИ РАЗБИРА СЕ В СВОЯ ИЗГОДА.Тоест не личните качества извеждат някого на чело в обществото.Така че не се чудете що БГ е НАЙ-БЕДНАТА страна в европа.Милите провинциалисти които не са от горе споменатите ше ми скочат.Защото са тъпи селяндутЕ разбира се..Да селяндурЕ вие сте толкова ОГРАНИЧЕНИ,ТЕСНОГРЪДИ, ГЛУПАВИ ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ВДЕНЕТЕ ЧЕ КОЛКОТО АЗ ГУБА ОТ ТАА СИТУАЦИЯ ТОЛКОВА ГУБИТЕ И ВИЕ.Теа които назначават в БГ (а тва са теа дето през 1980г почнаха и организираха "прехода"-кръга на правешкия свинар тодАр христов живков),изчукват както мен така и вас.И аз требва да страдам и аз страдам заради тва че вие сте тъпи провансали.Знам че не ми вервате че не искате да ми повервате ама е така.Даже некои от вас може да кажат:ПА ТО Е ПО-ДОБРЕ ДА НИ ИЗЧУКВАТ ,КРАДАТ....ОТ КОЛКОТО ДА СИ ПРИЗНАЕМ ЧЕ СМЕ ТЪПИ СЕЛЯНДУРЕ...И тва е неква логика...хаха Как мислите има ли провициализма на БГ общо с парното и по-точно с неговата цена.През 1996г румен говедаров овчаров краваров...подготвя "договор" с "освободителката" съветска русия за 530 евра за 1000 куб. м. газ.А след тва "антикомуниста" костоф го подписа.Тогава германия плаща по 370 евра за 1000 куб. нищо че е с 1500км по-далеч.Това за начало.И тогава цената на парното за потребитела е неква.Преди две години тихомълком излезе на яве че тогава преди 2 години цената на газта е 300 евра.Значи цената на газта е спаднала.Кога , не се знае.А некой може ли да каже за некво намаление цената на парното в сравнение с 1996г когато цената на газта е 530 евра.Аз не знам за никво намаляване цена на парно след 1996г.А аз знам мнооого неща.Тоест цената на парното за потребитела е еднаква както за 530 евра така и за 300 евра на газта. Нещо повече преди 2г нещо цената на газта се вдигна на 320 евра и тогава се вдигна шум.И тогава цената на парното се вдигна.Тоест при 320 евра цена на газа цената на парното е по-висока от цената на парното при 530 евра цена на газа. Пак да питам тва че вие БГ сте стадо от тъпи селяндури има ли общо с цената на парното.Или пък че платихте 7 милиарда като ви окрадоха с ктб...Или...Има ли смисъл от други примери.А селяндурЕ

Не знам дали провинциализма на БГ ли е причина да не разбират следните неща Нема герб,нема сдс,нема бсп,нема турците,нема нищожеството симеон...Всичките те имат един началник-дрОгарЕте от цк на бкп 1980-1989г.Те подготвиха и направиха "прехода".И си ги "менкат" гат си решат.Боко тиквата-един откровен простак-Е ЛИЧНАТА МУТРА НА ПРАВЕШКАТА МЪРША.И за тва той е "мин. председател" на БГ.Тва говедо ше ми казва че съм бил късметлия че той е мин. председател.Тва се казва наглоста на простака.Но той нема как да не е простак след като е МУТРА.Мутрите и техното създаване е част от проекта на цк на бкп "мирен преход на БГ към демокраси".Почнал е не 1989-както си мислат БГ селяндурЕ а 1980 гат съветската русия фалира.То секо нещо си иска подготовка.Не става за два петъка.Требваше да се намерат мангизите за финансово обезпечавне ма "прехода"-$10 милиарда външен дълг който хората на свинара взеха а БГ селяндурЕ платиха като попита.Требваше да се създаде "демократичната опозиция-сдс, дпс...".КОНТРОЛИРАНА ОПОЗИЦИЯ-за тва требва време.Требваше да се създаде институцията МУТРИ.Вие да не си мислите че първата организирана сила след 10 ноември на индивиди с мозък на врабче ранено в главата се е появила ей така.И разбира се не е създадена от дрОгарЕте от дс....хаха.За всичко си требва време...И сега ако пак не Фденете,не знам.Мисла че го обясних като за бавно развиващи се.А бе селяндурЕ а бе вие как си я предствяте таа-1980 русия фалира.И кво техните подлоги-комунист. върхушка в БГ да загубат всичкото Имане(ударението е на буквата "и"),дето са го ималЕ до тогава.И да го остават на вас гашниците.Дето сметате че да има кока кола в магазина само на 1 май и на 9 септември е нещо нормално.Вие си немате и представа за кво Имане става дума.И за тва са си спретнали "прехода",за да гепат всичката собственост в БГ за себе си, ама тоа път вече с докИмент за собственост.И днес е така.Те са собственици с нотариални актове на всичко имащо некакъв икономически смисъл в БГ.Теа дето сега ги спрегат бобоковите... хаха Синовете на АНГЕЛ бобоков.Питайте хората в града русИ(хаха) КОЙ Е ангел бобоков- 20г първи секретар на ок на бкп в русИ(хаха) и член цк на бкп.Или коя е майката на тоа разградския "футболист" домусчиев или кой е собственика на "главболгарстрой",или...Разбрахте ли бе селяндурЕ за кво си хаба прекрасните пръстите.

Не са от първия ешелон. Това са некадърниците от петия, които са толкова не ставащи за нищо, че дори тогава не са могли да издрапат по-нагоре.

Ако искаш имена от първия ешалон..."академик" стоянчо от пазарджишките села,сливенския циганин георги, кумеца на владето,христовия май умре, междуречки май и той...кои са ги наследили нема значение.Караманевия и той...Те си знаат мен шо ме боли фара...Всъшност бобоковите дали са "собственици" на "приста ойл"...Те се водат ама как точно стоят нещата .А бе нещо като "акциите" на левскитУ.Тва наистина е весело...Но един селяндур кво разбира от акции.Ми нищо.Казваш му една непозната думичка и той нали е селяндур навежда глава и толкова.Те нали за тва доведоха селяндурите в софия...хаха

Когато се гласува въпросното увеличение пред КЕВР да излизи цяла София и да ги изнесе да отговарят за престъпленията си Дерат ни както и турчин не ни е драл Оставка на престъпното правителство на Тулупа.

Сега малоумниците пак да обвинявят, че заради Русия са видоки цени на газта и парното! Ама ся ще трябва да им мислят други опорки! Сега разбрахте ли ,ч е всичко е на местна почва! Ще ва дерат като за последно!

Оляха се!

Никакво значение няма вида на собственост. Напротив във всички държави, начело с Германия, енергетиката е приоритетно държавна, вкл. ел.снабдяване, пощи, ЖП. Е Ви Ен и другите фирми които купиха разпърчосаното ел.снабдяване, са пак държавни, но чужди/начужди държави/. Така, че клавиатурните пазарни икономисти ксакто винаги са неграмотни и тъпи. Управляващата партия е важна, а тя иска пари. Русия намали цената на газа с 40 %. Е ? Русофобите да накарат американците да намалят цената на Ф 16 с 1 %„ Хайде бакалъм.. Или да платят наема или издръжката поне на 2%. Когато доброволно си се окупирал с помоща на американците ще се повишават цените нон-стоп. Това е капитализма. При комунизма никой не смяташе колко му с9труват ток, топла вода и парно.Държавното КСП Чистота в София миеше улици денонощно и слагаше дизенфектанти. Сега великата кметица на София, обявява ,че утре ще се мият тези и онези улици. Цирк Буш. Във всяка спечелена обществена поръчка 70% са за горе и 30 % за фирмата. Това е причината за лошото изпълнение

Интересна работа. Има предложение цената на природниия газ да се намали с 9 %, но в същото време цената на парното да се увеличи с 22%. Тия комисии що за параван са? И кой чакаше да му връщат пари за изминалия отоплителен период? Ще получи, но на кукуво лято

Наглост!

СА ПОЛОЖЕНИ БЪЛГАРИТЕ Е ТАКСА - "ПУТЯ" И ТАКСА "ТРЪБА" !

Идиот!

Излиза, че не само няма да ни връщат пари, ами ще има да им даваме! Аз без нов "Народен съд" не виждам как може да тръгнат нещата в България. Просто разстрелите са задължителни....

НА "ТРЪБАТА", КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАРЯЗАНА ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ЗАВЪРШЕНА... ЩОТО ОТ "ТРЪБАТА" ИДВАТ ВСИЧКИ БЕДИ НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 140 ГОДИНИ!

Вносният газ поевтиня. Кой е кривият?

пак ли монархо-фашисти бе, другари? 45 години не ги ли изловихте всичките?

Този път на либералкрадци. И на платените им ибрикчии.

Божков избяга и няма кой да им бута. Търси се компенсация.

Гепаджийски смрадливи партенки . Гледайте как след 3дни ще излезне бай хой и ще обясни , че увеличение няма да има и то благодарение на негово величество .

Имам чувството, че нарочно го правите. Внимавайте, главанаци! Да не обикаляте като селски глашатаи и да викате ... там каквото ще викате.