Планът "Байдън" срещу Омикрон: Ето на какъв рестарт залага президентът

Американският президент лансира нови мерки за справяне с кризата, които обаче не включват локдаун

Обратно в новината

Коментари - Планът "Байдън" срещу Омикрон: Ето на какъв рестарт залага президентът | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ne se shashkaite, Tozi deto ni e sutvoril, idva da si pribere veresiite, zatova sa lock down-ite. Panikata e goljama. Spoko!!! a toja , pod voda...

Всичко е много по-просто. Напечатване на зелени НЕОБЕЗПЕЧЕНИ хартийки и усвояването им, като от това ще са на печалба само опреелен кръг от фирми, а сметката се плаща от всички нас, както винаги до сега. Това е накратко.

Рестартирането е да се пенсионира и да си ходи. Същото му каза и Илон Мйск

Като чета коментарите, се вижда че Явно българинът е лишен от елементарна логика и си мисли че правителствата на ЕС и САЩ искат да унищожат 450млн европейци и 300млн американци, за да останат да живеят страните от третия свят с 6.5 млрд население. Ми пичове, затова сме на последно място по всичко, а само по смъртност на първо.

Минуси слагате, ама да обелите 2 думи ви няма изобщо,... Явно сте от 80те процента

"мисли че правителствата на ЕС и САЩ искат да унищожат 450млн европейци и 300млн американци" Няма такова нещо. Не сме толкова глупави да мислим как няколко корпорации искат да си избият златните кокошки. Просто искат да сложат 750мл на редовна инжекция и после животоподдържащи препарати. Пътьом да наложат и някой друг джендър и/или зелен закон като безплатна екстра. Това го искат корпорациите и няколко богати НПОта. А правителствата са поставени пред въпроса "аз да се облажа ли покрай това или да не се"... Това мислим. Ако не си съгласен помисли какво би било състоянието на Пфайзер и Джонсън и Джонсън... и двете щаха да са пред закриване поради добри практики в миналото и колективните искове в последните 3 месеца (обезболяващите и детската пудра) ;)

А с болшинството от азиатци и африканци какво правим?!? Оставяме ги да ни управляват ли? Щото за работа не стават.... Или казваш че управляващите света, не са помислили за тоя проблем.

не мисля, че тези управляващи имат контрол върху Азия и Африка. Азия е с най-старата култура и традиции в Света и успя в последните десетилетия да се измъкне от всякакво силно Западно влияние. Какво и как се случва там е извън контрола и разбирането на Западната цивилизация, според мен. Африка от друга страна е...неконтролируема.. чист хаос и природни закони. Ако гледаме само К19 историята - да, и там залагат на масова имунизация, но с доста различни препарати тяхно си производство и значителен асортимент. Дали ги налагат по същия начин като тук - не знам. Но пък там здравната култура, хигиената, гените и нивото на здравеопазване са на съвсем друго ниво. Някак си е глупаво да прилагаме същите методи като в една Индия или Китай, където преброяването на хората е на база изтъргувана сол и пътуването между населените места се прави веднъж в живота за много хора... Не знам... В Европа са подадени документи за няколко ваксини на друг принцип, но ЕК ги блокира за сега и както всички четем само мРНК се толерира и налага. Имаме право на цвят, стига да е черен. Въпреки, че знаем за проблемите му...

място е умело внушавано, тъкмо за такива като теб, които не се усещат как ги използват за насаждане на черногле4дство и самоохулване на хората.

Когато цифрите говорят, дори и боговете мълчат. Няма кал да е иначе когато имаш бедно и неграмотно население за което единствена цел в живота е да си набави цигари и ракия.

Байдън ще остане един най-жалките президенти на САЩ.Пробутва новото нормано чернокожи,джендъри и ваксъри на всеки ъгъл

Ти, големият, айде марш на село!

жалка картинка е деменцията

От тези Бустерни дози зависи какво ще постигнеш ,какво ще работиш ,къде ще пътуваш ,как и къде ще живееш ! Лагерите за задържане на FEMAв САЩ са готови от години! В Австралия вече има построени и ще строят още ,там вече се задържат здрави хора без значение дали са ваксинирани или не !

Коя научна фантастика си чел пак?

Естествено че купени медии не казват нищо по въпроса... Ако си мислиш, че ти дават цялата информация жестоко се лъжеш!

Този план включва: Бустерни дози за всички възрастни Ваксинации на децата Нататък не го и четох. Обърнете внимание на множественото число. Бустерни дози. Не една, не две, колкото и докато трябва! До откат! Дорде си жив...

Нали не мислиш че някой се опитва да изтреби американците?!?

Явно българинът е лишен от елементарна логика и си мисли че правителствата на ЕС и САЩ искат да унищожат 450млн европейци и 300млн американци, за да останат да живеят страните от третия свят с 6.5 млрд население. Ми пичове, затова сме на последно място по всичко, а само по смъртност на първо.

като гледам идиотските ти коментари си мислим,че си трол,това. Вземай си паричките и бегай смешко!

Мирише на ресет за президента

Не виждам точка задължителна ваксинация, а именно те са тези, които подмолно и чрез корупция на висши държавни служители я налагат в ЕС

Алооо ДИРници прости! Я пишете като хората тия заглавия! Чии президент е тоя, щото НЕ е наш!

Да не дава Господ

Американците скоро ще го изгонят с камъни Рейтингът му е 30%...

"Стъпки, които да гарантират, че САЩ са подготвени за всички сценарии" Шумим, братя, шумим...

Единствената "мярка", която прочетох е ваксинация, а тя досега не работи. Имаше нещо казано в тази връзка - как правим едно и също и чакаме различни резултати...

Мда, ама задължителната ваксинация не мина. Само в ЕС ще мине, при най големите "радетели" за правата на човека, човекът ще бъде третиран, като животно.

Накрая се оказа, че омикрон е по-безобиден от делтата