Петролните цени ще продължат да се понижават и след споразумението на ОПЕК+

Договореното намаляване на добива няма да компенсира пониженото търсене заради коронавируса

Обратно в новината

Коментари - Петролните цени ще продължат да се понижават и след споразумението на ОПЕК+ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ вече продават литър бензин за 25 цента на литър (42 стотинки). САМО И ЕДИНСТВЕНО В РУСКАТА КОЧИНА: Нефта поскъпва - и бензина поскъпва. Нефта поевтинява - бензина отново поскъпва. В съседен Казахстан бензина е ДВА ПЪТИ ПО ЕВТИН ОТ РУСИЯ.

Някой ще ми обясни ли защо доларът не се търгува на цена от 29,4 стотинки, колкото е реалната му стойност в момента?

ой милия ми той :))) как ги сметнал само. Че и запетайка след стотинките. :))) Ама той знаел колко била реалната му цена, ма незнаел защо не е така. ха ха ха ха торлчооо тролчоооо

Истината е че повечето руснаци са много приятни хора и доста от тях избират да живеят в България. От тях научих че най точните коментари за истинската ситуация в Русия сега е в многото ютуб канали напр. Веста. Тв, гордон и др. Критиките срещу режима на Путин са брутални.... от неговите сънародници. Съветват малкото българи симпатизира на Путин да ги гледат..... Истината е някъде там.

САЩ спряха производството и са на резерви . Самите преработватели го поискаха.

САЩ вече заемат първото място в света по производство на петрол (и на газ)- производство на петрол по години и страни (интересна динамика), САЩ-Саудитска-Руска федерация, млн. Тона: 2013: 455-536-522 2014: 530-541-526 2015: 566-565-534 2016: 549-581-547 2017: 580-560-548 През 2018 г. това вече е: 676-583-556 Освен това те ИМАТ ОГРОМНА ИЗГОДА от евтиния петрол и долар. Америка, Европа и други развити страни имат приходи от производство, иновации, те се възползват и ТЕ ИМАТ ОГРОМНА ИЗГОДА от евтиния петрол, за развитие. (Тръмп "светът се нуждае от евтин петрол") В Русия от евтиния петрол започва разпадането, тъй като те не произвеждат ПОЧТИ НИЩО полезно за света, а сред паразитите, живеещи от изчерпване на ресурси, без да мислят за бъдещето на децата си, планетата и имперските апетити са също така, излишно хромозомите мурзилки , съдейки според фалшивите амбиции за значимост в света. Втората статия за попълване на бюджета е търговията с оръжие, за да създават в света… но доброто е че износът им на дефектно старо съветско оръжие намаля наполовина през последните години.

Преди да пишеш глупости вземи се образовай. Няма накъде да се понижават цените. Спират производството. Банките си искат парите или стават собственици на ненужни съоръжения. След кризата обаче ако имаш кола я дай за скрап.

до реалната цена до 5 долара на барел. Или не ти изнася на тебе или господаря ти.

Всичко е лошо: Спряха да купуват руски нефт - включително Китай . Държавната нефтохимическа компания на Китай - Sinochem - реши да се откаже от покупките от Роснефт във връзка със санкциите USA

Цената на руския нефтен урал в Европа падна до 10 долара, но все още не се продава. Шест търга за доставка от Руската федерация, проведени от Trafigura и Glencore, дъщерите на Shell и Total, приключиха без сделки. Е, руснаци, помогна ли ви вашият Искандер, откраднатият Крим, планът на Путин?

В САЩ вече продават литър бензин за 25 цента на литър (42 стотинки). САМО И ЕДИНСТВЕНО В РУСКАТА КОЧИНА: Нефта поскъпва - и бензина поскъпва. Нефта поевтинява - бензина отново поскъпва. В съседен Казахстан бензина е ДВА ПЪТИ ПО ЕВТИН ОТ РУСИЯ.

Путин се държи както рублата. При скъп нефт ГНОМА изглежда силен и се репчи, а по време на криза и евтин нефт е само един смешен лузер и парцал.

Отмъщението на Путин за санкциите срещу СП-2. Шистов газще има само ако оцелее шистов нефт. Защото ШГ е съпътстващо производство. Както се очертава, алтернативи на тръбите на Газпром не се видят веке.

Производството на шистов петрол и газ в САЩ може да бъде спряно за по всяко време за определен период и след това да се стартира отново беа проблеми... Но това не е така при ватните нефтени и газови платформи – те спрат ли се след това КАПУТ - ще излиза само вода с боклук ... …някой запознат ли е със закона за фалита в щатите, в смисъл че колкото и да фалират шистови компании технологията и находищата остават и когато им е рентабилно пак могат да станат производител номер 1 и на нефт, дори и с други компании! Само да спомена че Хенри Форд е фалирал 7 пъти преди да успее! А в момента Тръмп спасява много от шистовите компании като им изкупува количествата за стратегическия резерв и им освобождава складови площи, които са най-големия проблем при такъв профицит защото в щата Уайоминг например цените на най-ниския кла петрол които се използва за битум и за асвалт са отрицателни или ти дават по 18 цента за да ги отървеш!

Сънувай си фантазии и сънища, но изведнъж ще има шамари за отрезвяване.

Шистаците са 2 процента от американската икономика, рубладжии. А руския кенеф е бензиностанция маскирана като държава.

Затягане на коланите в Русия, до удушаване.

Отиде руския кенеф в киреча

а шистовия кенеф къде отиде

чебуРашки , преди да почнете да оборвате прогнозата - не забравяйте че може и Рафаел да е нейният автор ! Все пак нали тати работи в Лукойл !

кво стана със шистаците бе,къде потънаха надеждите ви краварите да ни продават шистовия нефт на демократични цени,така че само ще мучиш на гладно говедо

За шистовия нефт не знам ,ама шистовия газ вече е.в България. Даже Топлофикация София си купи февруари.

аман от кутевчета предатели,нещо те търка изодзад че рашките ни намалиха с 40% газта и ваште краварски мечти пак увиснаха като мъда у скинати гащи

Шистаците си свършиха работата. Цените се срутиха и сега част от шистаците изчакват, а там където добива е на печалба си продължават, а такива са 90% за момента.