Коментари - Първи спад от над 1 година: БНБ сваля основния си лихвен процент до 3,79% от януари | Бизнес.dir.bg

Коментари - Първи спад от над 1 година: БНБ сваля основния си лихвен процент до 3,79% от януари | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям страх я тресе управляващата кочина, защото имотния сектор пропада, а това означава пропадане и на финансовия, а след него и държавата. Защо мислите, че се натискат да влезем в Шенген?.. Ами за да ни спасяват държавите от Шенген. България пропада през пролетта на 2024. Не теглете заеми, не купувайте имоти, не си харчете парите за тва, онова, задръжте кеш, за да оцелеете в следващите години. Когато я закъсате ще тръгнете да продавате имоти, но няма да има купувачи, да го знаете.

Защо така смяташ? Аз кътам парите ама се обезценят…

Инфлацията тръгна !!!! Сега като се затъркаля , дано смачка и смотаната "сглобка"!!!!! Тежко на матряла, пак той ще духа супата !!!! Търпете ги още-не ви ли стига !?!

Да, трябва да се ругае по България, но защо пък като влезем в Шенген, някой ще ни помага финансово. Разбрахме, че "източните партньори" са против Шенген, но малко по-сериозно с пропагандата!!!

Да де, ама ето, че всичките живеещи с мама и тати неудачници като предричахте как "балонът щял да се пукне" и как онези, които са се постарали да се купят собствено жилище, им се евало мамата, понеже лихвите щели да скочат с пъти, си врещяхте, а пък лихвите вместо да скочат, взеха да се смъкват, а? Пак се отложиха великите ви планове да си накупите по 3-4 жилища на безценица май, а?! Оказа се, че който купи имот преди скока на цените, сега пак си плаща ниските лихви, ама жилището му вече е с 15к евра нагоре като цена, а?

След тази новина имотите тръгват резко нагоре!

Май пак не се получиха предричанията на умрелите от злоба живеещи с мама и тате неудачници, че всички, които са се постарали да се купят собствено жилище, сега щяло да им се еве майката като тръгнели лихвите нагоре, а? Накрая неудачниците пак останах да си живеят при мама и тате и парите се обезцениха, а жилищата, купени преди 2 години, сега са с по 15-20к евро нагоре, а? Тези разбирачи защо си мълчат сега, ами не дават пак съвети да чакаме да се пукне балонът и да злорадстват срещу всеки, който си е купил свое жилище?!

Много е висок, смъкнете го до отрицателен ! Бежанците от Австрия ще взимат ипотеки у нас, че с нашата демография така или иначе след 50 години единственият купувач ще е бай Мангал.

Нещо го приемаш много лично, а? Неуверен си в себе си и затова търсиш да се "докажеш" пред обществото с коментари в някакъв си новинарски сайт? Време ти е вече да спреш да се държиш като 14-годишен и да станеш възрастен, щом си си купил собствено жилище.

Щом в щатите са с проблем той естествено винаги се проявява при нас -никога не ние е пропускало и сега няма да ни пропусне.

В САЩ. Банковите сметки почти нямат %. Зависи от вида банкова сметка. Но пари внесени на депозит, днес имат много изгоден доход. Лично аз съм внесъл на CD(security deposit) за втори път на 7 месеца. Моят доход е 4,89%.