Папата реже заплатите на кардиналите, за да спаси работни места

Пандемията причини сериозен спад в приходите на Католическата църква

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Папата реже заплати на кардинали за да спаси работни места на нископлатени служители, а Бойко вдига заплати на държавните си нищоправци за да не допуснаха да го изметем на 4.април.

М'чи да им организираме една акция за дарения, зер да не страдат хората!

Ах бедните кардинали, ами Тартюф?

Немат ли си синдикат да ги организира да излезат на протест или стачка?

На кардиналите за какво са им пари, нали имат вяра?!

Най-ми е жал за кардиналите... през 2014 година се промъкна eдна информацийка че Папата им давал 3-5000 евро, а останалото горките те трябвало да си го заработват управлявайки църковната в собственост в диоцеза си, представяте ли си какво е да чакаш доходи по време на пандемия от управлението примерно на католическите болници в Германия(на стойност 4 милиарда евро), или пък в САЩ където апостолическата църква управлява медицински тръст(на стойност 10 милиарда долара), а какво ли им е на кардиналите в другите държави където има много по-малко протестанти и католическата собственост е много повече;)

Айде сега църквата нямала пари

Нали служат на Бога, за какво им се заплаща? А в България, кога ще спрем да подпомагаме, с Държавна Субсидия, и църквата?

Мое ли си толко проЗт! Тва са живи хора - и те се хранят, и те семейства гледат! Пък и лично ти нищо не си дал - кой те знае какъв си андрешко и даже билетче не дупчиш в трамвая, ама по форумите много се отваряш! Аре, чиба!

това е една нищоправеща педалско-педофилска сган, която няма нищо общо с Христос!

Мислех, че са безсребреници. Но уви...