Пандемията ще изпрати 3.7 млрд. души под линията на бедност

"Перспективите пред най-бедните в света изглеждат мрачни, освен ако правителствата не направят повече и при това бързо"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хм... а в българия, още преди "пандемията" 60% си бяха там. под линията

правителствата нужното. Доналд ще отстъпи от парите си. Ще забрави др-т Тръмп девиза си " Да направим Велика Америка отново ! " Парите са едни ,за да дадеш на един ,вземаш от друг.

Това е готова на всичко, трудно управляема армия, която може да донесе на света така желаният от някои хаос.

Коригирайте заглавието : Измислената пандемия ще изпрати 3,7 млрд.......

бизнес

Да се плодят като хора,а не като въшки Индусите и останалите човекоподобни маймуни. Това е изхода.

Ще задам един съвсем резонен въпрос, който всички упорито избягват. Щом въпросните бедни нямат достатъчно за да живеят, защо се РАЗМНОЖАВАТ? Хлебарки ли са?

Бъди спокоен. И в България има пари. Ако ти се работи, в РБългария доходите са по- високи и по-добре се живее, белтъче такова . Като мен има хора с 600 лв , но аз вземам 4-5 000/Месец BGN. Или ,както там обичат при вас да смятат, около 50 000 BGN /година. Децата ми също вземат над 1 000 BGN . Даже суе чудя какво да ги правя . Всеки в къщата ми си има апартамент ,някои в Сф. Караме нови "Рено " .Старите, "Волво",ОПЕЛ", ги пазим за любовниците. Като я качиш в старата ,никой не те забелязва, особено дрънкачи като тебе. Be HappY !

Ако ще взима от братя Вартбург, Морган, Рокфелер съм съгласен с две ръце.

Олелее......думи неам....

Стойността на живота в различните краища на света е различна. На някой места и с 20 долара на ден си пълен бедняк. На други с 5 си баровец. Нека не слагаме всичко и всички под един знаменател.

Не някаква фалшива епидемия, а поредното ограбване на планетата ще направи милиарди хора бедняци. Това винаги става на всеки 30-40 години с различни средства - от локални и световни войни, през преврати и цветни революции до откровени грабежи какъвто е актуалният сценарий. Защо днес е възможно това да става лесно? Защото, както твърдят американските психолози хората са тъпи животни, чиито мозъци е достатъчно да бъдат промити от медиите, за да прави с тях кой каквото поиска. За съжаление са прави, науката технолгиите напредват, но съзнанието, интелектът на мнозинството хора остават на нивото на примат. Иначе световната мафия, която подпалва войните и ограбва планетата отдавна щеше да е ликвидирана вместо да претендира за световно правителство.

Бедността е много относително понятие. Ако всеки ден трепериш за залчето хляб независимо в коя част на планетата си - тогава ти си беден. Проблема е от ден за ден как се живее....утре ще имам ли доход или не ........................ Това е много труден въпрос

Е нищо поне 3 милиарда от тях са комунисти почитатели на "великия" китай! Да благодарят на всеядните червени отрепкки за този вирус!