Пандемията ще изпрати 3.7 млрд. души под линията на бедност

"Перспективите пред най-бедните в света изглеждат мрачни, освен ако правителствата не направят повече и при това бързо"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е нищо поне 3 милиарда от тях са комунисти почитатели на "великия" китай! Да благодарят на всеядните червени отрепкки за този вирус!

Бедността е много относително понятие. Ако всеки ден трепериш за залчето хляб независимо в коя част на планетата си - тогава ти си беден. Проблема е от ден за ден как се живее....утре ще имам ли доход или не ........................ Това е много труден въпрос

Не някаква фалшива епидемия, а поредното ограбване на планетата ще направи милиарди хора бедняци. Това винаги става на всеки 30-40 години с различни средства - от локални и световни войни, през преврати и цветни революции до откровени грабежи какъвто е актуалният сценарий. Защо днес е възможно това да става лесно? Защото, както твърдят американските психолози хората са тъпи животни, чиито мозъци е достатъчно да бъдат промити от медиите, за да прави с тях кой каквото поиска. За съжаление са прави, науката технолгиите напредват, но съзнанието, интелектът на мнозинството хора остават на нивото на примат. Иначе световната мафия, която подпалва войните и ограбва планетата отдавна щеше да е ликвидирана вместо да претендира за световно правителство.

Стойността на живота в различните краища на света е различна. На някой места и с 20 долара на ден си пълен бедняк. На други с 5 си баровец. Нека не слагаме всичко и всички под един знаменател.

Ще задам един съвсем резонен въпрос, който всички упорито избягват. Щом въпросните бедни нямат достатъчно за да живеят, защо се РАЗМНОЖАВАТ? Хлебарки ли са?

Да се плодят като хора,а не като въшки Индусите и останалите човекоподобни маймуни. Това е изхода.

бизнес

Коригирайте заглавието : Измислената пандемия ще изпрати 3,7 млрд.......

Това е готова на всичко, трудно управляема армия, която може да донесе на света така желаният от някои хаос.

правителствата нужното. Доналд ще отстъпи от парите си. Ще забрави др-т Тръмп девиза си " Да направим Велика Америка отново ! " Парите са едни ,за да дадеш на един ,вземаш от друг.

Ако ще взима от братя Вартбург, Морган, Рокфелер съм съгласен с две ръце.

хм... а в българия, още преди "пандемията" 60% си бяха там. под линията

Бъди спокоен. И в България има пари. Ако ти се работи, в РБългария доходите са по- високи и по-добре се живее, белтъче такова . Като мен има хора с 600 лв , но аз вземам 4-5 000/Месец BGN. Или ,както там обичат при вас да смятат, около 50 000 BGN /година. Децата ми също вземат над 1 000 BGN . Даже суе чудя какво да ги правя . Всеки в къщата ми си има апартамент ,някои в Сф. Караме нови "Рено " .Старите, "Волво",ОПЕЛ", ги пазим за любовниците. Като я качиш в старата ,никой не те забелязва, особено дрънкачи като тебе. Be HappY !

Олелее......думи неам....