17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде! Топлофикация София отдавна трябваше да фалира Какво стана с онези откраднати четири милиона? Забравихте ли ги?

чул си нещо ти.чулнедочул

Цяла България плаща за евтино то парно на софия.

Направете си вътр. Изолация на тавана.

Ето пак, вече повече от 30 години – непрекъснато затягане и от време на време шокиране. Разликата е, че вече са стиснати в менгемето също и тези, които преди ни гледаха отстрани. Дори призивите им към тях и препоръките им са сходни с тези, които даваха на нас преди докато те, самите съветници и помагачи, затягаха всички гайки и врътки. Например лидера и мъдростта на световната демокрация Джо Байдън, призовава все още контролираната от Вашингтон част от планетата нещо от рода: „Заради Путин демократи - не купувайте!“

Това за средната работна заплата ,можеше да го пропуснете!И децата вече знаят,че е най-висока,защото се взима депутатската и мойта,та става средната-нещо като свинско със зеле!А за парното се радвайте,защото зимата ще става по-зле,просто ще го НЯМА!

Значи, ще се увеличат неплащащите

От Продължаваме Потъването към дъното Ви пожелават празни джобове и мизерия!!!!

Тва поскъпване вследствие на чегъртането ли е? Ех, що за народ е това българина бе. Пас и робско търпение и тук там някоя майна по улици, кафенета или по форумите. И накрая повечето ще се произнесат , Абе ще се оправим някак!

Какво става тук при нас пак ни го туриха. В другите държави замразяват цените. Нас тука ни прекарват както винаги. Явно няма да се научим какво да правим. В Гърция ако стане това цялата държава се блокира!!!

Укропитеците ощве ли квичат..Слава Украйнааа..Слава Украйнааа!!Укропитеци,дебили,къде сте???Да отивате за дърва,и въглиша,тая зима ще кензате сажди,хахахаха

"бедни ми, бедни Македонски! защо не умря при Гредетин?..." а оживя, за да се мъчиш като бездомно куче...

Назад към отопление с твърдо гориво,към средата на 20-ти век.Лошото е ,че при ремонтите на апартаментите повечето ,премахнаха димоотводите .В ж.к."Яворов" ,големината на комините нарастваше с нарастването на етажноста ,защото всеки апартамент имаше персонални комини.

Чегъркате ли...чегъркайте, и да не забравите, слава Украйни и стягайте кисиите, че идва евтината газ от нашите зад океански партньори, на есен още евтина газ ще пратят, още малко и идва промяната!!!!!

КЕсиите

Защо поскъпва?

ЧЕСТИТА. ВИ. ПРОМЯНА !!!

Вдигнете покупателната способност на българското население и сметката ще излезе вярна!!!

Как се вдига покупателна способност? Цените подлежат да контрол, а не покупателната способност.

Майтап бе, Уйли !

30% e малко - парното и топлата вода отдавна не са социални услуги, а екстри и не е редно да поскъпват толкова малко на фона на повишените цени.

и без това рядко се къпят в БГ, може би 1 или 2 пъти в годината, така че разбирам защо тази "екстра" топлата вода не те бърка много, циганино миризлив.

Такива новини се слагат някъде надолу или на последните страници, с по-дребен шрифт и без обяснителни заглавия и препинателни знаци, вякак си все едно е между другото! На тяхно място тълпата се забавлява и занимава примерно с Григор Димитров и приятелката му, къде били, какво готвили, къде се е сецнал и такива разсейващи подробности... Нарушавате един основен вечен принцип - в къщата на обесения не се говори за въже! Не че ще се размине и на опечалените, но все пак, да бъде по-безболезнен и бързо. Пък и подобен стил излъчва някаква доза съпричастност към тежката им участ, не че е вярно.....Продължавайте да учите и да се усъвършенствате и ще станете прилични журналисти - честни, принципни, съпричастни, с твърда позиция...Може и в "Панорама" да ви поканят, кой знае?! И не бъркайте Бойко Борисов с Бойко Василев, камо ли с Бойко Рашков! Много е важно.

Умишлено тази новина е тук и сега. Хората се будят от сън и фабриките за тролове са спрени. Да честитим промяната уважаеми граждани.

Важното е, че ПП пак взе властта и краварите са доволни!

Защо субсидират тока хората да използват повече вредните климатици вместо парното? От тия климатици що народ се сдоби с дискови хернии и всякакви неврити...

Семейно - баджанашката - сьстудентска група действа като мафиотска секта. Отървавайте се докато не са се окопали здраво. Кури и Бойкикев са гадни нови комундели - лъжат на провала. Напаст Божия!

Но българина живее добре и преуспява, това е важно https://www.facebook.com/reel/376175631277422/?s=ifu

Вчера гледам Про100 К как се хвали, че интерконектора вече бил готов и пълен с азерски газ, който бил в пъти по-евтин от руския. Преди това пък се хвалеше, че вече ни уредил американски втечнен газ - много по-евтин от руския. Накрая - газът с 30% нагоре и Чирен празен. Вярвайте им на Кирчо и Кокорчо и партите, които ги подкрепят.

Целият вход се отказахме от парното още преди години. Ако повече хора го направят цените ще паднат.

защото сте тъпи! Топлофикация предоставя най-ефтината услуга. На каквото и друго да се отплаване е пъти по-скъпо!

Плащам 140-160лв. за отопление през зимата, за апартамент 98 кв.м. с три климатика висок клас. Апартамента е с изолация разбира се. Достатъчно топло е, нямам оплаквания. Я сега сметни КРАДИфикация, колко ще те одруса за същото.

Цигарите , рикията и бирата са на цени от преди две петилетки обаче. Напивайте се като кочове и се тровете . Това е целта - да ви изтребят филигрантски и да измрете като скотове. А иначе сичко останало отиде на майна си в задника. Удариха ви най много в имоти - хитър Западен удар , да нямате собственост и да сте вечните длъжници на банките, ама вие сте си овце и не осъзнавате. Имали сте при Тошо над 90% собственост, сега ще имате под 50, анякои и на колиби ще живеете. И бензин и ток нема да имате, щото дизлела ако Рашките ви го спрат ще стане по 6 кинта и дъртите ви бингии ще си седат на трупчета по паркоместата ви за по 15000 евра, а като ви спрат и обогатения уран за АЕЦ ще минете и на свещи.

Киро Простото казва-отказахме се от руската газ и хората ръкопляскат, бензина стана 3,5 и хората ПАК ръкопляскат Е ТОВА СИ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ, парното скача с 40 Процента е ЧАКАМ ПАК ДА МУ РЪКОПЛЯСКАТ, ХЛЯБА ЩЕ Е 3 ЛВ ДО НОВА ГОДИНА Е ПАК ПЛЯСКАЙТЕ УЖАСССС И УЖАСИЯ Е

Важното е че имаме подкрепата на Европа, хак да му е на Путин , никога повече нищо руско…….. а газ, а петрол, а гориво за Козлодуй , а руските фирми в България…… Кокорчо и Тъпото така ни го набиха с 400 направо!!!

Много малко бе! На робите българи още по една кожа.

Без вазелин,ококорени и крещящи! Кой не се кокори ,мамка муууу!

Какво стана с втория танкер? Къде се изгуби? А имало ли го е изобщо? Азерският газ нали беше без пари направо? Ние, бедните, продължаваме ли да духаме? В смисъл на вас да ви духаме?

Чакай само да стане кокорчо премиер и ще разбереш на кого и по колко духаш!

Ха честито на печелившите... простото Киро се е погрижил ;) и това е само началото.

Явно данните от Америка зад България, които са дали на ЦРУ централата се оказват верни. Тук каквото и да се направи няма да има реакция от народа. Да видим есента ще успеят ли да набутат задължителната ваксинация. Щото Ковид е вирус на повикване. И повикването се командва от Давос. Както и останлите свинщини. Да не си помислихте, че Америка има президент? Или правителство? Те там най-заблудените чернилки им стана ясно още с Обама саламите, че нищо не се променя. Просто продължава планираното мачкане и терор. А тук е пълна загатка. Няма никаква логика хората да са толкова безгръбначни. Има лимит на идеята "ке се опраиме някакси". И от пръв поглед е закована в 6 лв. литър бензин. Ма знам ли, може да се окаже, че и при 10 кинта литъра и симетрично покачване на цените на всичко пак ще седите и ще се псувате в нета, се едно това дето се случва е квартално футболно дерби.

Е виждаме и на запад какви са овце!

но ония дето ходиха за по 30 лева да подкрепят Лъжата, да им е честито! Само дето 30 лв и по още 15 лв за тройно изкряскване няма да им стигнат да си платят сметките!

Не им плащайте!

А пък КЕВР е незаконен от 03.03.2011 година. Демек - да си го начукат. Решението им отново е нищожно.

България Отново е в Потъващият Кораб, защото БРИКС - Бразилия, Русия, Индия, Китай са в Икономически Съюз, който до момента беше повече на теория, но сега Русия няма избор и е двигател за задвижване наистина на този Съюз. Брикс Има Няколко Пъти Брутният Вътрешен Продукт на ЕС - дори Само Китай е с БВП повече от ЕС, ако добавим Бразилия, Индия и Русия - просто става страшно. Допълнително, без Руски Газ, Стомана, накратко Ресурси - ЕС няма никаква Индустрия и БВП-то ще се Свие още повече. Така, че просто Западна Европа и ЕС от тук насетне няма как да са Какъвто и Да е Фактор в този Създал се Световен Ред - Сами се Унищожиха от Омразата си към Русия - а Стратегията им трябваше да я Приобщят, те я ОтЧуждиха!! Така, че ЕС е Умиращ Икономически и повече нищо не може да се промени - щото Земя с Ресурси ЕС няма от къде да вземе...

Стига с тая топлоенергия , стига бе пак е по евтино от отоплението с кюмюр / 1 тон на месец 890лв и си огняр / но те са свикнали от Тошово време да се дотира от всички българи , а на централно парно са само 18% ?

Айде сега просто-кировците да ги видим след Септември къв ша го дървят. Много ме кефи какви са малоумници техните избиратели. ебат ги, че и молят за още.

Малко е. Трябва със 1000 пъти да го вдигнат. Малко ли черни партийни каси има да се пълнят?! А колко нови избори трябва да се купуват, а покрай тях и луксозни апартаменти в центъра на Софистан. А кравите са доволни. На протеста пред ОПГКЕВР нямаше никой. Аз ако бях, щях да ви направя цените по 1000 лв на киловатчас. и 20 000 лв на кубик топлата вода. Не забравяйте, че наркотиците на Керо Путков и оня изцъкления педал Асан Басилев, адренохрома струва по 10000 долара на грам, а и кокаина идва директно от Козяк.

Мрази Бели Руснаци, но Обича Обрязани Черни!

ще ме топли цяла зима мисълта че сме свободна страна най накрая . Без 150 руски агента и база за шпионаж под формата на руско посолство .

Тебе те знаем, педалите ще си бъркате по дупките да се стоплите.

И после да не забравите да дарите по една заплата за урките

Горивото да стане поне 7лв, отопление-70%, хлябът-лв, че да си седнете на гладните и осрани задници! Ааа, и да си изберете банканскята тиква да ви стриже като магаре през март! Даивъ и дебилите прости

на простите и злобни комундели!

Ние всички в България и Европа, плащаме Войната която САЩ предизвика и води в Украйна чрез смъртта на млади Украински и Руски младежи!!! ЕС, Украйна и Русия плащат войната на САЩ, подкрепена от Високоплатени, Не избрани Чиновници в Брюксел, а и в Столиците на ЕС! Отвратително!!!

Аз подобно унижение на българите не смятах , че ще доживея да видя. Да лижеш подметките на американците- айде, както и да е, но да лижеш задниците на украинците по американска заповед е супер падение

Европейският съюз и САЩ съзнателно и упорито смазват България и българския народ. Забраниха ни Южният поток да мине през страната ни, забраниха ни и да построим Белене. Съвсем наскоро ни забраниха да плащаме руския газ с рубли, поради което изпаднахме в газова криза, а сега ни забраняват и да внасяме петрол от Русия. Към това трябва да прибавим и факта, че ни изнудват да допуснем Македония в Европейския съюз, което ще причини ужасяващи бъдещи проблеми за България. Никога България не е била така зависима, така поробена!

абсолютната истина! Въпросът е защо още търпим това!!!

Това, защото си диванен революционер! Защото имаш заешко сърце и подвиваш опашка при първият се появил проблем! Казано по-просто, за такива като теб- защото си абсолютен скъсаняк!

Ти, като си много отворен - поведи калните борби бе словоблудец.

След още някой месец още 30 процента и те така

Три пъти престъпника, крадеца, лъжеца и простака боко-тиквата. Ся, хайде, нали сте мазохисти световноизвестни, ле ге! Изберете още два ръти киро-канадеца, та да ви закопае завинаги!!!

Ето това е ефекта от управлението на Кирчо, Кокорчо и Лорерите: предадоха ни за Македония, доведоха България до почти замръзнали отношения с Русия, цените скачат всеки божи ден- ток, вода, горива са н небесата, а тия лупат заеми като за последно. После ще избягат, а ние и децата ни ще плащаме. За бесилката са тия, като в Китай.