17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гечев предизборно ще изгони всеки инвеститор от България. Затова БСП го постави водач на две листи.

остър отговор ? свободни са да си ходят...

Коя банка финансира така?! Искам и аз да кандидатствам там за кредит! Ще се задължа сега със 100хил еврака и ще ги плащам НОМИНАЛНО след 25г????!!!!!!!!!

Грабеж след грабежа. 550 милиона плюс ДДС са 660 милиона лева, преведени. Ох, майкооооооооо, предизборно! И 250 (грубо) милиона лв отсрочени за след 25г!!!! Малииии! Ако имаш ипотечен кредит за 30г, трябва да ти опростят вноските за първите 10г. и да почнеш да плащаш след 25-тата година НОМИНАЛНО!!!!!! Тогава вноската ти като стойност ще е смешна!!!!!!!!!

щом има нови финансово-времеви условия, трябва да има и нова процедура. другите участници са кандидатствари при други условия.

10 години отлагане ще направят всеки милион равен на 100-200 хиляди. Има инфлация, която не е официалните глупости от 1-2%. Или както има една добра американска поговорка - едно днес е повече от две утре.

Която и да е държавна структура се разграбва като за последно от поредните управляващи които не знаят до кога ще са на власт. Постъпленията от концесията на летището ще са многократно повече от сегашните. Пандемияята почти унищожи този бизнес и е съвсем нормално да се иска отсрочка на някои плащания. В предизборна ситуация опозицията търси под вола теле и се надява ако спечели да запази хранилката си.

Но първите 500 милиона са преведени. Къде ли се похарчиха ? Асен

Как пък всички кандидати за власт се родиха все възпитани бе.Как поне един не каза че си слага главата в торбата и като вземе властта без съд и присъда ще напълни няколко стадиона и после ще ги изпразни нецивилизовано.Независимо от реакцията на който и да е и от където и да е..И тогава ще организира нови избори и ще се оттегли да го съдят.Иска ми се да вярвам че такъв ще спечели едни избори...Представяте ли си до къде са ни докарали тези престъпници та сънуваме такива ужасии.

Сталин бил диктатор.Как само сега ни липсва един като него.Или поне като Пиночет.

Най-добре е Крум страшни да дойде!

последните 10 години летището е умишлено разграбвано и некадърно управлявано от лакеи - поставени лица за да се докара до концесия,която е абсурдна с задколисният избора на концесионер зад който стоят до болка познати лица.Остана само АЕЦ Козлудуй ,а мутро.Счупи всичко в държавата,а онзи отгоре гледа.

А комунистите преди тези 10 години какво правеха? Приватизация за собствен джоб. Едвакви са всички, тежко и горко на народа!

Кой бре, другаря Костов ли е комунист, мухаха Неграмотници, не разбрахте ли , че при комунизма държавата национализира активите и приходите, а при капитализма ги приватизира. Точно другаря Костов направи най-голямата приватизация. В следствие на което милиони бяха принудени да емигрират и да берат ягоди, портокали, маслини, да слугуват и да сменят памперси на старци. Кое остана за приватизация в държавата, след като по заповед на посолството на улица Козяк затворим АЕЦ Козлодуй. Само БДЖ. Ще го дадат на някой инвеститор като тоя горния за 1 лев. А, вярно, остават и училищата и болниците да ги дадат на концесия на някой инвеститор от Израел .

Софийското летище е най шибаното в цяла Европа, малко, нефункционално, всичко струпано на едно малко място, пътниците не минават по ръкави, извозват се с автобуси, няма ресторанти, закусвални, столовете за чакащите по гейтовете са много малко, няма тоалетни, няма вода за пиене, трагедия.

Щели да забавят комисионните само с 10г..... Хммм. След 10г. - я камилата, я камиларя.

Гечев, този насрал се политик и икономист, пробутван на обществото, отново от лудата , нахална Нинова, с надежда че ни е хванала деменция или ,че сме толкова млади че не го знаем .Този човек трябва да млъкне по всякакви въпроси, а ДБ-дечицата на червената номенклатура е време някой да ги ошмули за глупостите който дрънкат и сътворяват

На някои хора все другите са виновни. На Вас Гечев, на Борисов - комунистите и т.н. Как ли някой още не се е сетил да намеси и Путин. Тролчета нещастни.

Само по написаното ми стана ясно какъв симпатизант на Нинова си. Ще ти препоръчам малко да почетеш за Румен Гечев и тогава ще поспорим кой крив, кой прав.

Инвестиция е когато идваш с готовите пари на зелена поляна. Концесията е вземаш готовия труд на други като им плаща след като вече си спечелил .... Не в аванс с отлагането на плащания концесията всъщнист е 10 г подарък. Кои нацинални летища в скапания ЕС са дадени на чужденци?

Защо ми се струва, че за това отлагане комисионната ще бъде значително по-висока. Има още празни чекмеджета.

Ама концесионерът ни се кара вече? Я марш и да плаща незабавно или да се разваля концесията! Като чуя концесия се сещам за СОФИЙСКА ВОДА където от 0,58лв дойде на сегашната цена, собствената ни вода!

местните комунистически чугуни не признават международни авторитети; те едно си знаят и едно си рупат с провинциалното им кремълопоклоническо съзнание - активни мероприятия и негативна кампания преди всички избори; естествено ще се наакат отново и ще се ядат после помежду си кой е виновен...лобитата им там ДС-та

И кой вярва на Румен Гечев ?!.....Специалистът по хипер-инфлация (1996-97г.) ! Ей тоя ще ни направи всичките "милионери" , ако гласувате за него. Така че....... умната на изборите !

Като не му оттърва на “концесионера” и ситуацията се била променила, да се откаже, втория в класирането, който впрочем беше с много по-добра оферта, ще го вземе с удоволствие. Врътката на Боко и Доган беше да предложат най-висока концесионна такса и смешни инвестиции в летището и пътническите терминали и после с анекс да присвоят и таксите

Оперираме с милиарди, но не можем да си платим концесията? От ДАНС четат ли новината?

Ти от костенурки вълна стригал ли си Как са дават пари от турци и евреи те само ВЗЕМАТ НЕ дават

Фирма СофКънект е фирма на Доган, която няма един лев собствени, а е тук, за да контролира оборота на Летището. Фирмата е обявена като 99% собственост на френски инвестиьионен фонд и 1% е на Щрабаг България (приближена на Пеевски). Фирмата се представя като свързана с оператора на Летище Мюнхен, защото имат Консултантски договор с тях. СофКънект са взели 1,2 млн евро от ЕБРД, за да играят на търга. Сега ще им ги върнат с първите пари от летището. А после са договорили с ЕБРД и пари назаем за разширението на Летището, ако се случи. Заради добрата "сделка: с ЕБРД един гей от ЕБРД е назначен за финансов директор на СофКъненкт

Половинката на най големия математик Мишо ще е концесионирана ли заедно С РВД ? А, останалите труженички барабар с ръководството- там са най високите заплати в държавата!

Дъртата БАБА на проф.Константинов с протекции на ЦВ.Цветанов -Републиканец с 6 ап .без да знае английски е назначена в РВД с 12-15.000 лева на месец +тримесечни бонуси по толкоз към заплата Така проф.Костантинов БРОИ БЮЛЕТИНИТЕ в полза на ГЕРБ /Републиканци за България на другите поЗАБРАВЯ да преброи

Други назначени в РВД София с ЦВ.ЦВь-републикански протекции са Мъжа на герберката ЦЕЦКА ЦАЧЕВА -бившата ''майка на нацията''. Мъжа на ЦЕЦКА прави'' квантов'' еволЮционен скок от управител на ГРОБИШЕН ПАРК директно в РВД без да говори английски НО С ОГРОМНА ЗАПЛАТА ДЪШЕРЯТА на потния личния бард на ЦВ,ЦВь Веско Маринов ЛЮБОВНИЦАТА на потния бард Веско (която НЕ е майка на дъщеря му)

Мафията в България си има Държава ! Борисов ОСТАВКА и в СЦЗ !

Моля се на Бог да се запази концесията, да вдишвам и аз въздуха на чист и модерен салон за пътници, да ползвам чистата тоалетна на летището преди/след полет, да чувам и чета добър английски, да се наложи по-висока култура. Поздравявам всички хора с ценности. Очаквах сега, в бъдещето, да живея в модернизирана, чиста, красива и модерна държава. Метрото, моловете, летището - дано продължим, дано има зелена, окосена, ухаеща трева, дано дишаме чист въздух, дано плуваме в кристални води, дано да можем да ходим с джапанки и да са ни чисти краката, дано имаме европейско летище

ГЕРБ - Партия на Мафията в България !

Летище София беше инкубатор на наши хора от БСП и основен спонсор. Нормално е БСП да плаче за него

дебил, търси спонсор за инкубатор в гащите ти, където е целият ти интелект. Толкова тъп да си, не е за вярване, приматите са по-умни от теб. БСП не плаче, дебил, летището не е на БСП, а на всички нас, дебил. Тиквата краде и раздава нашето национално богатство, строено от нашия народ и негова собственост, което е тежко престъпление, дебил. Освен това е част от националната сигурност (ако тъпата ти кратуна знае какво е това).

Само заради тази концесия Тиквата трябва да бъде разстрелян. За всичките му останали престъпления срещу народа и България ще е малко да бъде разкъсан между четири коня.

Готов си за партизанин хваща гората Нинова ще ти бъде ятак.

Концесионерът, реално нищо смислено не казва! Дрън, дрън – ” НИЕ сме най-добрите “! Още малко и ще изкарат, че са ни спонсори ! Мръсни МОШЕННИЦИ !

А защо Бонко не събере дързост и красота та да поиска ония 60 млн дето ги дължи на държавата Киро Гела, ами му налива пари за трибуна " Муци" и пандемична криза.Защо не опраска Корни, Кирето добрев со ногото фирми, Гегов дето цел Пд много го обича зарад Панаиро и Стария град.Ми войводите измислени со паспортите за българи?

От Да България били против защото проекта не предвиждал джендър неутрални стай за персонала. Лично Христо Иванов много държал на джендър правата.

БСП и ДеБъ са в голяма каша в момента.Но поне сега публично ще им ръснат всички лъжи и манипулации.Не,че не се знаят,но сега ще им дойде от много високо място.Днес е хубав ден.

Ако не знаете - др. Ручен Гечев получи цяла къща рушвет за уреждането на банков лиценз на Юнионбанк. Това е донодвика, който ще ми говори за летище София и концесиите. Рушветчия комунистически.

Ноя гечев едвам уреди сина си в алианц банк и всички му се смеехме на глупостите дето дрънка - точно като баща си!

Гечев е ходил да моли Бойко, през главата на Корнелия, да го изпрати предснавител в Черноморската банка...това е застъпника на социалистическата идея - уреждач, рушветчия и доносник.

... освен непотвърдени "твъердения" за Гумен Гечев, ням ли да коментираш какво казва той ПО СЪЩЕСТВО? Или любовта ти към ИПОН-еца е толкова голяма, че не ти дава възможност да погелднеш обективно?

Гечев каквото и да каже се знае, че фалира България. Освен, че е рушветчия и целува ръка на Бойко за топло място в Черноморската банка...

ПИБ Цеко Скиора КУПИ МКБ Юнионбанк (която беше токсичен актив на евреите от ЕБВР Лондон) за 40-50 милиона евра А Цеко е човек на БОЙКО понеже другия собственик на ПИБ И.Мутафчийски е ПЛЕМЕНИК на бай Тошо

Нова е така - за къщата рушвет имаше разследване и гечев каза, че я купил с преподавателски хонорари. Ховралине му са си чисти рушвети, доносник мърляв.

Един песни от банички, друг от хонорари - крадци всичките. Но гечев е крадец - професор!

Консуле, гумен гечев е стара комунистическа номенклатура те знаят да убиват и да крадат.

RAZDADOXA IA TAZI BOGATA DARJAVA ZA JALTI STOTINKI IA KOUPIXA BANDITI, POLITICI, BOUKLOUCI, MAFIOTI.... SEGA SME BANANIVA REPOUBLIKA S GOLEEEMI ZAEMI KOITO NASHITE DECA SHTE PLASHTAT

Ей, глупака, научи се да пишеш на български език.

Ами 8-те прахосмукачки модел 1979 година,за които платихме милиарди на зелено и са на етап проект-ако кацат виртуално на летище София,ще плащат ли летищна такса на ГЕРБ и на тея мошенници?

Както върви, още не сме стигнали до избори, а на Борисов вече му свалят гащите.

цялата далавера мирише. яко...

Баце, ко прайм с бленувания четвърти мандат?

Кафа сикме !! Кой как свърне да ни яха яко. Остана ли жив родолюбец, или сите са в чужбина ? Баце, тебе питам, дето се точиш за четвърти мандат.

Май крайно време е Слави Трифонов да не се дърпа като ощипана булка, а да вземе правилната позиция за доброто на страната.

Време е червената сган да бъде смачкана до дъно, продължават с циганията, гонеха 20 год международни играчи 1990-2010, сега вече са тук компаниите, имат си професионално лоби - на местно и международно ниво, а резидента и всичките дебили са изтикани в ъгъла, само там завинаги - тези избори трябва да заличат утайката завинаги......най добрия коментар до момента.............А бе кво квичите бе мундьовци недни ? мръсните и крадливи комунета не можаха за 45 г един лъч на метро или една метростанция да направят , не можаха да направят една магистрала от единия до другия край на БГ , например от тук до морето ! който не работи , той не греши , в Софето има дестки метростанции , които си бачкат , бъгнала се една последната метростанция в Хаджи Димитър , голема работа ! вие гадняри мръсни , место не може да си намерите , че БГ се развива и живота си тече без москалите ! има още много да се злобите , стегайте се , защото вейке нема лабаво , Нема го патока Доналд , при Бай Джони Байдъна нема да има аванти за джуджака и за вас !

Абе, безхаберник..! Да всички международни играчи дето са тук си имат лоби - лобито на мутрите и мафията, щото както лобито им, така и компаниите са такива, които искат за тях правила да няма !!!

Дайте го това летище на руски милиардер от газ и петрол, та да станем още повече зависими от Путин.

И сега ли, за пореден път - "Бития си е бит, е...ания, си е е....ан. " ??

КОЙ си има концесийка за без пари?

В БГ сме се нагледали на такива циркове с концесии. А и точно сега да си купиш летище не е ли малко странно, че и да тръбиш че всичко ще си платиш... якаква далаверка е, обикновено друг седи зад фирмата. Налли не си мислиш че ЧЕЗ щеше да го купи някаква пазарджийска тьотка. А зад Луфтханза техник ама хич няма никой от ТИМ. И Фрапорт летището във Варна... Аре нема нужда новият концесионер да надига гага, че току виж се сменил катаула след месец... и то с такивакоито няма да склонят комисионните да текнат в нови джобове.

Отклонявайте хората от невижданата 11 годишна Корупция на ГЕРБ! ... Плюйте само БСП ,защото те са единствената ни конкуренция !

Големите (корпорации през политиците им) ни натискат и ние се усмихваме учтиво и се съгласяваме. Имало Ковид-19 криза ... ами то има за всички ... да не си подписвал концесионно СПОРАЗУМЕНИЕ (с главни букви го пиша, зашото това е договор) ... според договоря пили или не пише, че ще заплащаш концесионни такси? Според договора пише или не пише, че трябва И ДА ИНВЕСТИРАШ (освен концесионните такси) определенч сума, иначе плащаш неустойки и договорът се разваля от страна на държавата? Тогава за каква "икономическа целесъобразност" ми говорят течи от т.нар. уважавани, международно доклазали се инвеститори? Тази "целесъобразност е супер за тях и в ущърб на български данъкоплатец (както и при изтребутелите F-16) ... нарича се да печелиш от паричен поток ... то, ако бепе така дай нико да не си плаша задълженията за 10 години но и НАП да не му начислява лихва ... или пък да не си погасяваш кредита към банката и тя да не ти начиславя лихва? Ебати плоското обяснение с Ковид-19 кризата ... да си гледал (и мислил), когато си се полакомил да подпишеш споразумението.

БСП са най-необразованите политици, вкарани в листата само с връзки и поведението им е като на малки деца!

И най-тъпият бесепар е доста по-умен, интелегентен и неизмеримо по-образован от най-просветения гербаджия управляващият пожарникарски маркуч Тиквоч.

Аз пък искам да не плащам никакви данъци и такси 10 години. Да ми ги отложат за след като стана на 90 години с хоризонт от 10 години.

Щом гепираст троловете са толкова активни значи работата смърди. Винаги е така преди поредното им наси.... И както винаги комунистите им сер... в гащите.

04.04.2021 г. идва със страшна сила и акитата в гербератските гащи се увеличават все повече и смърдят все повече. Тия които ще дойдат да ринат след тях ще им трябват не фадроми ами нз какво. Да сложиш министрите си за водачи на листи по райони показва тотална липса на кадри, идеи и безсилие у гробарите. Хората им писна да ги гледат, а те пак се опитват да ги налагат. Независимо дали е ГРОБ, БСП, ДПС, психодесните или Путреотете, хората искат да видят комбинация от нови лица и кадърни, необременени с миналото си хора. Иска се и се очаква промяна. Управляващи и опозиция не искат да предложат на народа нови лица от които той да избира.

Никакво отлагане. Като нямат парите, процедурата се разваля и да си ебават майката. Те навремето така на колко приватизатори им отлагаха плащанията и накрая като дойде време за плащане, ни приватизатор, ни завод, ни куче. Киро Гела още дължи към 60 млн. лева за БМФ, а има бизнес за милиарди. Направо тези измекяри вън, нова процедура и толкоз.

ама ти ко искаш да кажеш ...че Корни Импексова не си е платила приватизацията на Техноимпекс ли бре ? как смееш да говориш с/у честните червени приватизатори :)))) ЦУМ и Пловдивскио Панаир се приватизираха прекрасно , всичко до копейка беше платено :)))) айде чиба от тук маскара недна :))))

И к'во - ГЕРБ-ераст непоръбен..? Щото едно врме ония правеха така, и ние сега ще продължаваме да правим така (разбирай - вашата пасмина), това ли искаш да кажеш???

Др. И. Костов пасти да яде !