Още двама руски милиардери се отказаха от гражданството си

Съоснователят на Revolut Сторонски и бизнесменът Тинков живеят във Великобритания

Обратно в новината

Коментари - Още двама руски милиардери се отказаха от гражданството си | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно правилни решения.

Как кое? Разпадът, разбира се, какво друго! На тях петимата им лесно, парите са прехвърлени, паспортите - уредени, именията - купени, а милионите страдащи вътре? А гъкнат - а Сибир с чемаданите с еднопосочен билет, или при по-изявяващите се гласно - случайно падат в асансьора или не могат да преминат моста, пък и тези пусти разминавания с хора с чадъри в това лошо време или задавяния при чаепитие от самовара........

тея си подписаха билета към светлия път в отвъдно. Даже и да забегнат към родния Израел няма да има спасение.

българската граматика не ти е силна страна. И само Господ решава кой кога да ритне камбаната. А ти си просто един ПРОСТОСМЪРТЕН

Те не са на Путин ,те са на Сорос братовчедите

ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ КОИТО СА КРАДИЛИ В РУСИЯ И ДА ВЪРВЯТ НА МАЙНАТА СИ

Абе не знам аз кой какво смуче, но Путлер за 8 месеца изсмука кръвта на над 50хил руснаци за собствена слава, след като не му излязоха сметките за Украйна.

Той също така заяви, че "Украйна ще победи, защото доброто винаги побеждава злото...".

Не ги питайте как са спечелили първия си милиард и от колко време живеят в ЕС. Платете им да кажат че се отказат от руското гражданство. Нека се радва народа. После пуснете запис, как се отказват от китайското и иранското си гражданство. Да има сеир.

'Пълна прозрачност' има относно как са забогатяли путювите 'патриотични' бандюги - Усмановци, Мордашовци и пр.. Ку-кууууу

Той също така заяви, че "Украйна ще победи, защото доброто винаги побеждава злото, така са ни учили в училище". Така става като предозираш с Холивудски филми.

Във Виликата Атйечиствина Апирация - 'доброто' ли победи? За България и Източна Европа - определено НЕ!

Не ги обвинявам...поне не много. Искат си рожбичките да живеят във Великобритания, да хапват и пийват в Монако, да поеб..ат в Нидерландия и да плащат с .... откраднатото от Русия! Ако им мине номера.... разбира се!

Ако да откраднали то е щото да им дали будалите. Като у нас. Но много от руските милионери и нагоре са си забогатяли от нормален бизнес. С изключение на олигарсите, на които Путлер пробутва куфарчета и гардероби, за да заробят рая за него.

Русия умре. Каймакът на петата колона се изнесе сам. Да бяха го планирали в Кремъл нямаше да стане толкова добре.:) Ако копнем леко всичките им милиардерчета ще изкочи връзка с КГБ и Запада. Точно както при нашите успели "бизнесмени".

А Гущерови кога ???

Тате от Гапром, синът милиардер, сигурно защото е бизнес гений. Да бе, да. Дойде времето на децата, учили в чужбина. Също както при нас. Те са възпитавани да презират родината си. Китаецът е казал - ако искаш да победиш врага, възпитай децата му. Неотменимо право на всеки индивид е да живее там, където поиска. Друг е въпросът къде може да прави пари.Чака за английски лиценз 1 година? Така е, момче, добре дошъл в цветущия Запад. Ако това се случва в Русия или у нас, ореваваме орталъка, а там чинно седим, чакаме и не мрънкаме. Родината им е там, където са отдавна изнесените им пари.

Останалите олигарси както и синчетата на управляващите русия в момента и те ли мразят русия? Защото всички те са завършили на запад. Да не говорим че до скоро и живееха на запад.

Не питай , а мисли, ако има с какво! Американските богаташи, а сега само най-богатите учат децата си в Европа. Китайците учиха в САЩ, но освен, че се връщаха в Китай сега учат пак там. А за българите виж Кирчо, слушай Кокорчо и виж що за отрепки учат там ...

КАКВО ОТ ТОВА , РЕШИЛИ СА , ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ СМЕНЯТ ГРАЖДАНСТВОТО ! ВИЕ ОТ ДИРА , ЗАВИЖДАТЕ ЛИ ИМ ? ТОВА Е НОМЕР СТАР ДА СИ ЗАПАЗЯТ ПАРИТЕ ОТ БОЛШЕВИШКИТЕ ЕВРОГЕЙЦИ -ЕКСПРОПРИЯЦИЯ , ГРАБИ БОГАТИЯ ДОКАТО НЕ СТАНЕ БЕДЕН !

Значи докато ви даваха да крадете Русия беше добра.А сега за да запазите краденото и обърнахте гръб.Ставате само за храна на червеите.И трябва да се погрижат това да се случи.

Русия нали не се краде!

значи нека го кажем така! няма милионер или милиардер в русия който да не е на храниката на п.ткин! въпреки, че си мислиш че можеш да мислиш и въпреки, че си мислиш, че русия е рая на земята, то мога да ти кажа, че над 90% от руснаците живеят доста по-зле дори от нас българите! само определени кръгове в русия, които кръгове са под контрола на п.ткин само те живеят като олигарси и изключително добре! ресурсите на русия не са за простосмъртните и нормалните хора там!Естествено този който е имал винаги ще иска да си остане така! Но в сегшната ситуация, когато всички виждаме, че руската армия не струва, че руското въоръжение е на основата на ирански дронове купени втора ръка, та всеки от тия имащите, пък и не само те, се опитват да избягат! за справка можеш да видиш всичките онези мирни граждани по границите на русия след обявяване на военната мобилизацията! Та п.ткин губи войната! в най-скоро време ще си загуби и главата! и всеки с акъл ще се опита да напусне този потъващ кораб! това е положението казано накратко!

Ако знаете колко хиляди незнайни руснаци се отказаха свят ще ви се завие. Който има някакви наченки на мислене отдавна се е изнесъл от Русия. Същото се отнася и за Иран.

И България... Но от България се отказват най-вече путлерофили... Купища и купища са на Запад, живеят и страдат, заобикалят бездомници и идват в България да ни обясняват, как трябва да напуснем ЕС и НАТО и колко е велико в Русия, макар и никога да не са стъпвали там и да не разбират руски.

Тези се "отказват" от руското си гражданство , за да не им бъдат замразени сметките. Но истината е, че те ще помагат финансово на Путин. Путин ще спечели войната! На зеленски не му остава още много време на власт. До края на 2023 година ще го дават тубата как копае камъни в Сибир.

Бързо на психиатър

Мишо, до тук печелиш жълтата фланелка сред задунайските ибрици на бункерния терорист в надпреварата за дебил на дебилите. Но не бива да отпускаш педалите. Много други задунайски плоскомозъчни са по петите ти.

Ти да видиш колко украинци се отказаха от украински паспорт.

Дадоха им руски паспорти и хи пратиха на фронта пушечно месо.

Колко и къде:))))

Абе комунисти като не искате инакомислещи и все искате да се чистите, защо 45 години не давахте пиле да прехвръкне границата, ами не пуснахте, който не иска комунизъм да емигрира?

В Украйна беше мирно и тихо, докато не се намеси Русия и принуди янукович  да се откаже от ЕС през 2013 г.  Това е първопричината за всичко случило се нататък! Щяха да стана член на ЕС и щеше да има мир. Майдан, пайдан, протести и т. н. са резултат от тази намеса в суверенна държава!

Така е, но това не се зачита. За русофилите историята започва след майдана... Това, че путин инсталира янукович, който финтира украинците в последния момент е защото путин е добър. Друг е въпросът, че заспалите либерасти много отдавна не трябваше да вярват на нито една путинова дума...

Слугеажи

Пълни глупости.Обратно в Русия пичове.Вие го създадохте путин.Сега се отказвате и утре пак ще се върнете и ще се биете в гърдите.

Какво хубаво пречистване на нацията прави Русия.И ние така да можем да се отървем от пишман евроатлантиците си.

На педерастите нормалните хора им пречат.

Всичко читаво и кадърно избяга, останаха плокочелите зомбирани зеленчуци - цяла Раша ве момента с IQ-то на Вгъзраждане :)))

Нация?!? В русия?!? Мисля, че това и путин не би го казал. Даже и дугин не е употребявал термина нация по адрес на аморфната маса в рф...

първо имаш мнооого малко познания относно русия! особбено относно руската ... "нация"! Но това е понеже си п.ткинофил! товяа са хора които НЕ знаят и НЕ могат! Но мога да ти кажа, че то русия прави такова процистване на руската .... "нация" от вече над 100г и да виждаш нещо да се подобрило там!? мога ад ти кажа, че повечето хора там живеят също както са живели преди 100г. Та така става когато прочистваш "нацията" си всяка година! Та така!

Не е толкова лесно да се откажеш от българското си гражданство. Първо когато говориш с нашето посолство ти отговарят, че трябва добре да си помислиш и премериш. Защото връщане назад няма. Не че е невъзможно. Но е дълго и унизително. Второ , където и да си говориш с акцент местния език и тези които наистина се интересуват от теб първо питат как си, откъде си? Е иди кажи Българин съм.... ама нали в документа пише друго. А гордостта че си Българин? Къде остава, а ? Когато си навън, всичко българско ти е мило!

Милионерчетата и нагоре са безродници без значение дали са руснаци, американци или марсианци. И от майка си ще се откажат ако е в тяхна и9года. За тях приоритет е експлоатацията на хора за лична изгода. Много, много малко са тези, които се опитват да помогнат на хората или да развият човечеството.

не маже да будает ся! ето враги, вие оШебаетес, товарещ Путину совсем не такое скозал... хайде Чебури, вперьод за вождю батюшкю.. Путину конечно разумеется естественно...!!!

Ако са руси, англоромите ще им присвоят (откраднат) парите

можете ли ако обичате да публикувате информацията за това колко българи с се отказали от бг гражданство в последните 30 години мерси

Няколко милиона? Поне всички деца, родени зад граница НЕ са с бг паспорт.

И руснаците в чужбина не смеят да кажат че са руснаци. Само ми е любопитно защо тролчетата дето иначе толкова много се хвърлят да защитават руските олигарси сега не са се появили да хвалят и тези?

Това говори повече за "демокрацията" на запада отколкото за руснаците

''демокрацията на Запада" - а имаш ли съвременен еталон за демокрация, без кавички?

освен, че не се крият, че са руснаци, даже и поошамарват някоя украинска девочка завита със знаме и си мисли, че в германия си е у тях

И къде това нещастно руско платено тролче, след като дори и вие дето иначе много обичате русия не смеете да се покажете с портретите на путин на площада?

Най-вярвам на другарката Захарова! Устичката ѝ е като изворно чучурче! Като ѝ видя тутурутката и си представям как хууубаво го духа на Суровикин.

Чакат я колежките на АкАлавръстното..

За милиардерски драми и сопoлu не ми се слуша.

Гледай драмите от другия край - например интервютата на Золкин с пленени руснаци и опитите им за разговор със собствените им зомбирани майки: -'Не ща да ви слушам фашистките глупости, не може да е в плен! Утре ще се обадя във военкомата и ще ми кажат какво се е случило'

като си в плен говориш каквото ти КАЖАТ. аз тия 'прихванатите' разговори са 100% фалшиви . ако го можеш това ще си цяла година по островите а не фронта

Значи ако смахнатата тьотя е само 'украинска постановка' - значи руснаците имат СТРАХОТНА възможност д разбият на пух и прах украинската пропаганда. Нека само покажат тогава в интервю ИСТИНСКАТА майка на въпросния младеж!

Значи разговори не могат да се послушват от телефонните оператори, а ? Също и директно от антените, с малко по-специализирано оборудване, за военна техника въобще не говорим.

Голям праз. Всеки ден българи се отказват от българското си гражданство. Какво ми дреме за някаква си преяла олигархия.

Отказвам се от руското ми гражданство.

Ти виж канадското гражданство колко бързо се връща. Пишеш - Ами не го искам и хоп- министър председател.

То и самата Алла бЕга в Израел. С децата, мъжа и бръчките си. После и Абрамович смени паспорта с английски. Но всички , до един си пазят руските паспорти, щото стават разни неща... На каждъй пожарнъй случай...

Преди 30 години бяха другари от СССР как за толкова кратко време станаха милиардери :)))

Плъховете напускат потъващия кораб!

Не са плъховете, а хората които поддържат кораба!

Банка Тинкоф май ще е офффф. Нда. Като трупаха милиарди, бяха руснаци. Но предатели винаги е имало и ще има. Вижте дедо Еконтий - живучка си в Испания...

Аз ако съм на Путин,няма да им отказвам гражданство ,а ще ги мобилизирам . Ако откажат още по добре ,конфискация и затвор .

Чудесна новина! Въпросът е, кога и ние ще се отървем от нашите кожодери и плъхове?

Прравилно! Руснак вече е МРЪСНА и ГНУСНА дума! :)))) Целия свят повръща като чуе раZZия!

Не е вярнооо ... в Северная Корея, Иран, Афганистан, Еритрея, Кот ди воар и Мали ни обичаааат

англосанксонски свят загниващ! А 80% от света боготвори Русия и руснаците,че се опълчиха на световното зло Кравария и лизачи!

Така е руският трол преди тебе добре е обобщил, какви държави са тия "80% дето любели бункерният психар"! БУХАХАХАХАХА

Че да продадеш майка си в днешно време е голяма далавера, най-изгодно излиза на части!

Прави са да се откажат. Парите са най важното нещо. Ама защо са ги накарали да бият тъпъна. Ха ха ха ха

Иврей

Я кажете и колко украински бизнесмени се "отказаха от гражданството си" и избягаха с жените си

Алчни кретени, за пари ще продадат и майките си.

Ще има пак падащи от балконите и самоубили се с 3-4 изстрела.

Са повече, този път . Гангрената , трябва да се чисти на време.

Или РАК, в 4-ти стадий..

След като ошамари 45 милионна Украйна, Русия ще е все по голям фактор в света. Ха ха ха ха САЩ първо ще питат Русия и тогава ще нападат

Ха ха ха ха.Ще стане.На путкин ден.Бензиностанция с БВП,половината от тоя на Калифорния.Как няма да стане най великата империя.

...вече 8 месеца " шамарят" Украйна , ама що ми се струва , че сами си се шамаросват ??? Рашките управници и баш путю такъв си го онождат изотзадзе, че седя и се мая - АБЕ ТЕЯ НЕ ГО ЛИ УСЕЩАТ ???Хитлер навремето за това време завзе цяла Европа и стигна до масква ! Е...добре де, за малко повече, ама това нищо не променя в сарказма ми !!!

За милиарди и родината си ще продадат.

Някои се продават за милиарди, други за копейки, а трети са просто полезни идиоти... никой не може да разбере, дълбоката руска душевност...

Тоя Тинкоф дето си ограби клиентите на банката и наспами целия свят с фалиралата му банка я в телеграм я по мйли я по вайбър…

Абе те Мъск смачкаха за два дена, че някакви милиардер чета. Ха ха ха ха

Смачкан? Като Ходорковски предполагам?

Русия отива в Говната -факт!