Орбан поздрави Борисов за приемането на България в чакалнята на еврозоната

Европа оценява усилията на България и лично твоите усилия да поставиш страната си в нова посока, каза унгарският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русофилите лайняфат обезумели......давайте дрисльовци ще изкарате някоя и друга копейка

ТОА ЯВНО Е ОСТАНАЛ ДОВОЛЕН, ЧЕ БАЦЕ ГО Е ЕВАЛ С 200 ...........

Пък и там някъде от арабския свят като додат още 700 млн. транш първоначално, и ще се оправим. Да излезе някой и силно да го каже - 1 лев= 1 евро! А де? Тогава бива. 1000 лв. заплата вечерта да стане 1000 евро сутринта, това се има предвид, не обратното.

И. Ни сложи 14 дни карантина

Пак лъже. Този път тук конкретно със стара снимка нямаща нищо общо с казаното. То па голяма работа да влезеш в чакалнята (на гарата). Те като видяха колко пачки евро има мутрата решиха че може да ни приемат. Нещо излъга пак бандита говнян

Ние ви виждаме лидери от Европа, че подкрепяте мафиотския бос баце!

УБИЕЦЪТ, ПРЕСТЪПНИК И НАРКОТРАФИКАНТ - ЧЕРЕПА ЛИ?

Орбан ни помрази, откакто отказахме да се присъединим към Вишеградската четворка пред няколко години, а се хванахме за Меркел. Видя колко сме двулични въртиопашки. Сега със същите способи ни "изплаква". После, като потънем по някакъв повод, ше ни прати при Меркел да ни спасява. Чел съм, че много мрази лизачи и подлезурковци. Що никой не попита Орбане, ти що не влизаш в Зоната, заедно със Швеция, Дания, Англия, Швейцария, Норвегия, Полша, Чехия и разни други, дето не им стигали резултатите. Орбане, знаеш ли колко е 150 евро средна пенсия и 600 евро средна месечна заплата? Изобщо представяте ли си го всички тия държави по - горе, дето сте сринати икономики и едвам свързвате двата края? Демагогии до края!

какво излъчване само...простака си е простак!!!

Орбан се бъзика с тиквеника ... Унгария се пази от еврозоната :)

На баламите всички им се радват, нали...

PEYTSCH

А Прадев от Путин...

Вероятно Орбан се е гъделичкал с наш диктатор. Що не си смени форинта с еврото ???

Орбан си гледа интересите на Унгария а ББ си гледа чекмеджето. Криминала Груевски се спаси качен в багажник на Унгарското посолство. Боко също проучва тази възможност, предвид обстоятелствата.

...а бе нали трябваше да измисля нещо, мазнинка някаква...

Няма какво да чака България, тъй като еврозона много скоро няма да има.

ЕВРО ЗОНА, АМИ ЕВРОТО В БЛИЗКИТЕ ГОДИНИ ЩЕ Е №1 ВАЛУТА ОЧАКВАМ ТАРГЕТ - 2 ДОЛАРА ЗА 1 ЕВРО

При два долара за евро, европейската икономика ще е във фалит.

Каква стойност има поздравлението на човек, които нито иска да влиза в ЕЗ, нито пък ще му мигне окото ако този ЕС се разпадне? Пожелаваш на друг това, което не искаш за себе си? Едва ли. Просто поредна серия дипломатически етикет, който се преекспонира от нашите медии.

Не мога да повярвам, че човек като Орбан който е пример за премиер да поздрави Едно книжния, който не е пропуснал с войски да го прегърне. Така е когато си прост и не можеш да разговаряш си служиш с жестове...

Едно сравнение на 2 сходни по население и територия държави: 2019год Yнгария преки чyжди инвестиции-110 милиарда Евро България-Чжди инвестиции-700 милиона-от българи емигрирали от тежката икономическа остановка след 2010 110 000 000=!? 700 000 Ето yспехите ни,има го в нета ,трябва да сравним и Албания,Косово,Молдова,Армения-там може и да сме 'Yспешни'

Като гледам коментарите и ... Колко мъка има по тоя свят! Слепи и невежи хора. Поздравления за Борисов! Чест и почитания за жеста на Орбан. Само напред! Да правиш правилното понякога означава да се изправиш пред силна съпротива.

Това ли е правилното?

какъв фарс хора!!!! не може тази простотия Бойко да ни го тират по екраните повече

Орбан го поздравил, че премал еврО в СПАЛНЯТА, а чакалнята била пред спалнята

Миличкият ми шебек. Как се подхилква, гледайки в светлото бъдеще. Дали какво вижда там?

Гардероб с евра и злато...

Браво Бойко! Айде сега грабвай си шкафчето и марш в Барселона.

ИЗГЛЕДАХ В ТУБАТА ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ ВЪРЛИ И НАПЪЛНО НЕСЪВМЕСТИМИ ПРОТИВНИЦИ, КАК СЕГА, С ПЯНА НА УСТАТА СА ОБЕДИНЕНИ ОТ ЕДНО ... ЯСНО Е КАКВО ... ОТКАЧИЛИ СА ВСИЧКИ ...НАПЪЛНО ОБЕЗУМЕЛИ , НЕРЕЛЕВАНТНИ И ТРЕПЕРЕЩИ С АФЕКТЕН ТРЕМОР СА ДАЖЕ ЛИЦА, КОИТО СА БИЛИ ДОСТА СПОКОЙНИ И УРАВНОВЕСЕНИ .... НА ФОНА НА ТОВА ТОТАЛНО ОБЕЗУМЕВАНЕ - ЗЕМНИЯТ И УРАВНОВЕСЕН БОРИСОВ Е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА В МОМЕНТА И ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ НАЧАЛНИК ПОНЕ, ДОКАТО НЕ ВЛЕЗЕМ В ЕВРОТО.... ИМАМ СМЪТНОТО УСЕЩАНЕ, ЧЕ АКО СЕГА Е НЯКОЙ ДРУГ - ЕВРО НЯМА ДА ВИДИМ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪРНЕ МНОГО НАЗАД И ДАЖЕ МОЖЕ ДА СМЕНИ КУРСА.... ГУМЕН-ТЪПОТО Е АБСОЛЮТНО ОТКАЧИЛ И СЛЕД КАТО БЪДЕ ИЗРИТАН ОТ ПОСТА, ТРЯБВА ДА БЪДЕ И НАРИТАН В БУКВАЛНИЯТ СМИСЪЛ! БОРИСОВ ТРЯБВА ДА ДОВЪРШЕ ИНТЕГРАЦИЯТА И БЪДЕ ШЕФ, ПОНЕ ДОКАТО ВЛЕЗЕМ В ЕВРОТО ! ВСЕКИ ДРУГ - ЩЕ НИ ВЪРНЕ НАЗАД!

Господи! Прости им на троловете МУ. Те не осъзнават какво вършат.

Никога не е имало "ЗЕМНИЯТ И УРАВНОВЕСЕН БОРИСОВ", няма, няма и да има.Винаги е бил СЕЛЯНДУР и речника му го доказва. "БОРИСОВ ТРЯБВА ДА ДОВЪРШЕ ИНТЕГРАЦИЯТА И БЪДЕ ШЕФ, ПОНЕ ДОКАТО ВЛЕЗЕМ В ЕВРОТО" за да напълни и другото шкафче.

Аре стига платени и фалшиви статий

Няма нужда от снимка и без това ни е накъртил тоя фейс и зурлата му ! Върти кормилото на държавата като геврек , "голям политик ". Сам си говори ама и той не си вярва вече! Най добре първо в психарника а после на топло в Ц .С. Затвор!

Крадливата мутра ще бяга като куче от народа по площадите, но накрая ще го застигне заслужуното наказание. ГЕРБ е чума невиждана по нашите земи досега.

бб е национален предател. В затвора!

След приемането на еврото ще въведат единна МИНИМАЛНА европейска ставка от €10 на час за всеки работещ на територията на ЕС.

само че у нас курса е друг 1 час = 1 седмица

Гладна кокошка просо сънува... Въведе ли се еврото почва новия сезон ГЛАД от Изедников. Цените директно в Евро, а заплатите по курса 2:1 на половина. В Унгария Евро няма и не искат.

Вижте как Перукан Михайлов ще продължава да съсипва Левски София с присъствието си https://www.youtube.com/watch?v=4Kgnfbe7H18&feature=youtu.be

Орбан поздравява, ама сам не влиза?!?Не иска евро....Защо ли?

Самият той е в чакалнята, защо ли?

Колегата от Унгария не беше ли сред тези, които Борисов ги такова с 200? Пък и милият не е спал от вълнения и бърза да се обади до колегата от България да го поздрави с това, че ще сме пред чакалнята на нещо си. Много горда се чувствам, че сме в положение, като куче на скъсано черже пред врата....

когато в Германия влезна еврОто, за няколко месеца цените на храните станаха двойни - просто така за по лесно смятане, което беше 1 ДМ стана 1 еврО

...но не и заплатите

Поздравяват Тиквата че ще закопае страната си! Продажни мутри!

Стари снимки и измислици...

Ей, тоя ( ББ ), пакнизлази в новините :)

Ако смятате че, сега не вистигат парите изчакайте да приемем еврото. Бъдете сигурни че, в този момент хората ще обеднеят средно с 30%. Да държата ще взима повече пара но, обикновенния човек ще плати за това. Това се е случило вече на всякъде само дето там хората не са го усетили толкова тежко, колко ще е тук!! Няма, за какво да се радвате на тая евро зона. Радват се само вече тези, които са милионери - Боко, Горанко и цялата банда на гроп

И кво казваш, ако приемеме рублата всички автоматично стават милионери?

Еееех, ако имахме и президент и той да поздрави както работилите за това, така и ЦЕЛИЯ български народ. Но той само решетников поздравява

Унгария са с един час назад от българското време. "Новината" излиза в дир-а в 09:20. Унгарско време 08:20, неделя. Питаници: 1. В колко часа, според вас, Орбан е "звъннал" на Тиквоний? 2. За колко време "пресцентърът" на Божествения е оформил новината и я разпратил на медиите? 3. Не е ли малко странно точно Орбан, най-върлият противник и дразнител да честити приемане в еврозоната?

Дебелия мазен тулуп веднага се е похвалил на Орбан , че е в неква чакалня , и чака неизвестно кво, но в най добрия случай -ритник от евроатлантите.

На тази снинка Бойко ми прилича на човек с деменция. Има тАКъв вид деменция - изперкалите непрекъснато се усмихват. Незабана оставка на цялата дружинка ГРРБ, в противен случаЙ могат да наподписват различни договори, които ще ни закопаят окончателно.

Орбан, го е поздравил за пълното шкафче с ЕВРА и кюлчетата злато като е видял снимките със проснатият като тюлен Толуп!!;))

Не дай боже!!!

абе малоумници, кво добро видяхте от европата! навряха ви чакалнята, ще ви наврат и еврото... щете не щете! това е демокрацията! власт на богатите от запада!

Абе пали към раша тъпоумно червенотиквениче!

Ще ти запалим заднио двор с резаната запалка.хахаха

Що не дойдеш да се пробваш а мишкуваш зад клавиатурата посерко?

Трябваше също да го поздрави за стремглавото падение на държавата,за обедняваването,обезлюдяването,циганизацията,мизерията в която живеят повечето хора,за демографската криза,за това че България е в челните места по болести,смъртност,за ширещата се корупция от чистачката до директора,за явната мафия и олигархия която нагло и видно заграбва,мачка и смуче.....е за тия неща не се говори нещо....а България загива!

Орбан избъзика Борисов за приемането на България в чакалнята на еврозоната.

Харесвам Орбан, но не му прави чест да се подиграва така с "нашия". Унгария не е член на еврозоната и до колкото знам няма желание да влезе там.

Унгария също като нас е в чакалнята но по-отрано!

Ъхъ, а защо не искат да направят следващата стъпка-да влязат в Еврозоната? Отговарят на всички условия, но не искат да влязат, защо? Я прочети по-долу мой коментар, в който цитирам думите на управителя на Централната банка на Унгария.

Ами защо като е толкоз хубава тази еврозоната, унгарците не се натискат за нея?

Не само унгарците.

"Държавите членки на Европейския съюз, както в Еврозоната, така и извън нея, трябва да признаят, че еврото е „стратегическа грешка“. Това заяви управителят на Националната банка на Унгария (НББ) Дьорги Матолчи...." И пак той: "...че е дошло време Европа „да търси изход от капана на еврото“. „Съществува вредна догма, че еврото е „нормалната“ следваща стъпка към обединяване на Западна Европа. Но общата европейска валута никога не е била нормална, тъй като почти нито едно от изискванията да бъде успешна валута, не е изпълнено“...."

Не вярвам да си българин ,а ако си, аз пък от тебе се срамувам два пъти!

То аз в моето шкафче евро нямам .Само стотинки.