17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Енергийна криза няма. Има изкуствено създадена такава. В Давос. За да се приеме "Зеленият пакт". Който и вие промотирате. За този "зелен пакт" службите изписаха томове доклади точно преди да дойде другата "криза"-ковида. Повече няма да продължавам.... искам само да се обадите в Пекин, Сеул, Токио и Хонконг, L.A. Ню Йорк, Лас Вегас, Москва, Питер и т.н., за да им кажете да си гасят градовете през нощта и да минават на панели....

Ако имаше криза ,нямаше да сменят времето през октомври. Няма логика

Вече ще въртя педалите на компа, за да работя!

Енергийната криза и пландемията се създават от политиците и медиите чрез нон стоп промиване на мозъци!

Енергийната криза не е задаваща се, тя е тук и е задавяща, за целият ЕС. Прочетох, че в България нямало да има енергийна криза, защото сме били производители на ток. Питам с какво го произвежда ме?!.

Поредната порция статии от посолството на руzzия. Дир.бг има ли вече кой да ви вярва?

Ние сме производител и износител на ток,затова няма да има проблеми с електроенергията... Ако има,то политиците ще ядат сопата и ще има нови избори!

Каква енергийна криза ви гони? Нали Фатмакът и дъртата коза Урсула откриха интерконектора и всичко ще е мед, рози и сръбска музика? Как така криза и интерконектор?

някой все пак трябва да пърди от другата страна наконектора! Иначе тръби можем да си наредим колкото си искаме една след друга и една до друга - газ по тях няма да потече...

Разбира се но не за мен а за хамстера ми. Много по рано съм нагласил алармата му да става да бяга....

Защо ще има енергийна криза?