Ню Йорк глоби $150 млн. Дойче банк за връзки с Джефри Епстийн

Миналата седмица бе арестувана Гислейн Максуел, дългогодишна партньорка на починалия бизнесмен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нюйоркските власти глобяват Дойче банк...

Явно ФАЩ са всемогъщи. Налагат санкции, глобяват, демократизират наред...

Клинтън е пътувал до острова на разврата 20 пъти със самолета на Епстийн. Клинтън не е чист, но да сте забелязали медиите да задават въпроси? Само Тръмп им е в устата защото той не е политик, не е един от тях.

Точно това прави впечатление на всеки мислещ. Защо не се разследват живите и все още политически активни педофили като Клинтън ? Защото им гласят политически постове и кариери. Пази Боже ! А само ръфат Тръмп, който е нормален, бял, хетеросексуален мъж с нормална и здрава ценностна система и морал. А Клинтънови какво още трябва да направят, за да престанат да ни ги пробутват ? То не беше фелацио в Овалния кабинет със стажанка, не бе лични имейли, свързани с продажба на оръжие и военни действия по света, а сега и чиста форма на педофилия, практикувана многократно... Ами останалите дърти мераклии, все важни и известни хора по върховете, педофили, които са се възползвали от секс с малолетни деца ? А къде са били и родителите на малолетните в тази схема ? Нима не са знаели къде са децата им ?

А Уникредит за милионите на Божков кога?

убиха го защото щеше да разкаже за оргиите в които е участвал Клинтън,и кралски особи от Европа

и тръмп, епщайн се е хвалил че е запознал тръмп с мелания

Ех Епщайнеее, Епщайне....да беше извадил служебна карта и да удариш полицейския шеф с нея.....сега щеше да си пиеш варклгаритата на някой остров с дъртата курва в компанията на славянски момиченца.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com

Уроди с власт клатят милиони, още не съм гледал мач след ковида мисля да спра, също ресторанти, кино, а дано и молове. Докога всички ще мълчат, докато им плащат??!? Всички около Джако знаели, че побарвал момченца, нооо... шеф, Дойче банк си е банк - нормално еврейско дружество, но погледнете как политици и известни личности клякат пред парите и жмът с особено стискане на клепачи. Денис Родман, певици, а вероятно и мноооого др. известни личности ходили на гости на ком. репата Ким. Защо бе?????

Не можаха ли да измислят по свестно заглавие

Те за това го самоубесиха- да не вземе да разкаже койс кого, къде, кога и как....бедна ни е фантазиятга

Казва се Гилейн, а не Гислейн.

Даже някъде е Гийлен

На Хамерикаците все другите са им виновни!

Дори на евреите цепи задника Американския закон....независимо дали са Епщайн или Уайнщайн. Докато в Матушка подобни са на почит и са първи до Жужи около софрата.

Какво да коментираме... кой ли не имаше връзки с Епстийн...президенти на САЩ, представители на английското кралско семейство, губернатори и т.н. Та Нюйоркските власти решили да глобят Дойче банк 150 милиона долара заради връзките й с покойния Джефри Епстийн. У нас главно криминалния контингент употребява думата "глобявам", когато се касае за прост грабеж. Но явно в САЩ грабежът е станал нещо като държавна политика, тъй че трябва да му измислят друго име.

За всички, които не са наясно с проблема - става въпрос за неща от няколко години. Дойче банк ще е изкупителната жертва на системната мрежа банки. Гущера ФЕД си отрязва по някоя опашка в моменти на криза и съответно всички активи се ограбват от банките в системата структура. Целта тук е и удар върху немската икономика като бонус. Тази абсолютно неуместна глоба е просто предупредителния изстрел.

Свободни съчинения.Лошото е, че немците си траят да се гаврят с тях.И не само немците.

Немците откакто Тръмп е на власт са последните защитници на либепедерастията и джендъризма и постоянно правят мръсно на Тръмп. Може да се усети в всяка статия и всяка новина в българските медии (като тази статия директно копирана и преведена от Дойче Веле.)

Ню йорк глоби сокче банк ...... що за идиотизъм . Долно нагорнище глоби БНБ с . Как ви звучи ?

"Долно нагорнище глоби БНБ. Как ви звучи ? " Ами в случая "долно ти нанагорнище" има по силна икономика от цялата Руска Федерация. Щата Ню Йорк БВП : 1.9 трилиона Раша: 1,6 Как ти звучи?

Когато Ганьо осъзнае че само един американски щат има икономика по-силна от цяла Русия: "Не е същото каквото са ни учили другарките. И Рейгън не бил враг на тутраканска селищна система. Ама сега ако ми кажете и че НюЙорк не е някое запустяло градче малко по-голямо от Мездра не знам просто..." Безценно.... АХАХХАХАХ

Звучи ми като реплика на полуидиот...

Банката не е длъжна да проверява към кого са пратени парите. Ако получателя не е в ЧЕРЕН списък с лица подлежащина международни санкции, банката няма право да спре паричния превод.

Нарича се KYC. Не е нужно да е в черен списък за да се проверява. Имат огромни отдели в тези банки, които се занимават с рискови и съмнителни трансакции.

Да проверяват и рапортуват личният приятел на Клинтънови (и не само?)? У ред ли си?

банките обичат кеша..боли ги гъза как някой има пари

Дойче банк не успяла да си провери клиентите, а техните надзиратели проспаха как Епстийн се "самоуби"? И как за толкова години нито една тяхна служба не си провери гражданина? Много са силни на чуждите, а на своите им се разминава....

Градски съд глобява международна банка за провиненията на техен си жител, за които същите власти са си тракали с години? Егати странният свят в който живеем!

И съдията и тия на снимката ходят заедно всяка Събота в синагогата на 37 ма улица в Манхатън ......

На снимката от ляво на дясно: осъден сексуален насилник, осъден педофил и обвиняема в трафик на деца. Весели работи.

И затова Дойче банк им е виновна. Найс. Е, затова сега имат народни републики дори във Вашингтон.