Неочаквано: Лихвата в Турция скочи до 24%

Турската лира поскъпна след това решение на Централната банка до 5.921 лири за долар

Обратно в новината

Коментари - Неочаквано: Лихвата в Турция скочи до 24% | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последната ми заплата беше 2500 щатски долара за работа онлайн 12 часа в седмицата. Сестра ми приятел е средно 8k за месеци сега и тя работи около 30 часа в седмицата. Не мога да повярвам колко лесно беше, след като се опитах. Потенциалът с това е безкраен. Това е, което правя>>>>>> Ecash10.COM

Началото на края. 24% лихва е убийство за икономиката.

Най-скъпото и безмислено нещо на този свят е да пазиш един труп да не се вмирише. Акулите вече са надушили кръвта а Турция кърви обилно. Как се взема инвестиционен кредит с 30% лихва??????? Освен ако не го вземеш за да го обърнеш в долари!!!!!

Целта е да се понижи инфлацията, като парите се приберат в баникте, а подплашеният капитал заради санкциите да бъде изкушен да се върне обратно в инструменти, деноминирани в лири. Твърди се, че Ердоган нарочно е отказвал тая логична мярка в началото заради ислямските традиции срещу лихвата, но явно е разбрал, че друг начин за измъкване от кашата няма.

Парен каша духа Защо мислиш че няма и умни хора в Турция ? Не всички са глупави. В момента най голямата им драма е че ще се опитат да се откажат от $ и да го заменят с евро Намирисва на разкол и истинска война. И американците ще им направят кюрдска държава в задния двор и от мерене на пишки ще се стигне и до размяна на шамари

Това е началото на края на турската лира и на турция като държава.

Цяло щастие ще е САЩ да съсипят поредната държава, че и наш съсед, а?

pompai

Решението срещу натиска на САЩ срущу Турция е валутен борд с ЕВРОТО.

Да ! JPMorgan е прав . От вчера на границата ни попитат каква е стойността на колата ти ? Колко струва синджирчето ? Брачната халка , колко грама . Телефончето , колко ? А съпругата ти има ли договор ? И прочее. А да не излезе че всичко това си са едни ослужнения от страни извън ЕС !

Колко зле била Гърция, сега Турция ако слушаш какво ти дрънкат, е пред разпад. Къде е България в цялата схема, изобщо даваме ли си сметка на фона на останалите страни.

Много правилно решение на турците. Работата е там, че лирата се обезценява заради една тумбичка гнусни говеда в Кочината. При увеличаване на лихвата, интересът на хората към лирата се увеличава и гнусните говеда не могат да влияят на курса. По същия начин и братушките се разправиха с гнусните говеда.

идея си нямаш от икономика. точно САЩ ги накара да си вдигна лихвите, а Ерго се пънеше като магаре на мост. В крайна сметка клекна както Шаломов на Турски пАток.

Мдааа, кочината накарала турците да си дигнат лихвата :))) Хиля се с глас :)))

не се смееш а квичиш с премазани топки за пореден път. да беше чел колко се пъна Ердоган за тези лихви... ама не си... пъна се повече от нанизването на каПутио на Турския му пАток.

Кво общо има Турция с рублите, че да се коси заради гнусните говеда от Путлеристан. Верно и братушките от САЩ вдигнаха лихвата и Путлеристанската рубла полетя направо.

че същите мерки се налагат както в ЕС , така и в брекситната-Зона , САЩ и зависимите островчета , Русия . Да влизаме в детайлите : Къде има още свободно движение ? В Австралия например даже един Хамбургър от Ню Юрк не можеш да внесеш . Фито-санитарно недопустимо . Висока глоба ако недекларирано - сиреч изядено , няколоко стотина пари. Каквото аз по-скоро се съмнявам , се питам , след като почват да се окажат от пост-социалистическото на Ол-Инклюсиф , как ще се разплатят за Йиски-Менте на барове край Черно-Морието ? С песен , аз съм си пениониран от немските данучните или как ще стане работа ? Пряка непосредствена замяна на съпругата , където по габарит вече извън срокове за годността ? Или замяна на цертификати за осиновяване : Тука десетина цертификатчета съвсем пеленачити , а там 10 бутилки шротландското Йиски ли ?

този дебил и ра фак няма но се опитва акъл да раздава,дано някой скакалец там не ти пререже гърлото за някое евро

за осиновяването равно един цертификат чуждом за разрешително за строеж . Какво си изкриваш мозъка , човеко ?

към кадър ?