Не всички пенсии ще бъдат увеличени от 1 юли

Ръст няма да има за хората, които получават максималния или минималния размер на пенсията за трудов стаж и старост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм инвалид I-ва група с придружител , и пенсията ми е 345 + 50 лв. от правителството на Б. Борисов

Защо подземните рискови миньори взимаме малки пенсии

Малки са им пенсиите,защото и заплатата им е била малка.

Не ви ли е срам 10 евро да го представяте 20%- тово увеличение!? Шибани лайнари Уганда е с тройно по- високи пенсии от шибания ЕС бедняшки бардак...

Народ, който избира за президент руски агент, комунист, който руши държавността и се опитва да ни докара руските ботуши, не е читав народ и си заслужава мизерията и съдбата.

Ти ли, бе, келеш, дето си възал да се спасяваш поединично, ще даваш квалификации за народа и за неговия избор. Айде стягай се за нощна, че клиентите на кръчмата искат да пикаят в чист кетеф.

Тоя пък.Скрий се бе боклук.

Тези с максималните пенсии са бивши високопоставени партийци, АБПФК, военни, ДС агенти, милиционери, и прочее комунистически изроди, който ни ограбиха, както и техните копелдаци. България никога няма да се отърси от комунистическата помия, която сега ни залива отново..защото народа е робски.

АБПФК - я пак се замисли малко!!!

Ти си пребоядисан комунист и нищо не си разбрал бе, промития! Работниците, които са работили дълги години в радиацията в АЕЦ-а, са плащали и преплащали данъци на тази държава, а разликата сега отива при такива простаци като тебе, дето нищо полезно не могат да произведат в живота!

Работниците в АЕЦ, кое АЕЦ бе вече има един блок останал там ....

Това абсолютно не е вярно.Много си неграмотен.

Значи , работиш и си плащаш реални осигуровки (не лъжеш държавата ) и поже си балама и си с плащал като поп всичките тия години и получаваш максималнара възможна пенсия , сега при увеличение - за тебе няма , да си бил умен навремето да лъжеш .......

Тези, които съвестно са работили и правомерно са си отчисляволи големи суми според действащите закони, сега ще носят пак на гърба си нищоправците, и ще им подаряват от своите пори... Обидно е това дискриминиране на почтените пенсионери с най-голям принос към пенсионната система!!!

Таванът на пенсиите в България е политическо решение. Тези хора за труда си са вземали високи заплати и са плащали повече отчисления на хазната, отколкото пенсионерите с минималната пенсия!

Да, би трябвало да въведат и максимален размер на данъците тогава. повече от 1500лв данък да не се плаща

Зеленийот чорап ша ви опраи , пенсиите . Особено на бившите партийни секретари и о.з. полковници и генерали от комунистическо . Другите да дуат супата .

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Сега Тошко африкански да излезе и да реже ръце. Да ви имам и умните и учените в това правителство. Дано да не станат шашми с тия машини. Още от сега да ви кажа гласувам за ГЕРБ по малко зло.

Малко ли други партии има, че ще гласуваш за доказани крадци и мошеници?

-Мижи, да те лажем... И тия, новите мутри, специално за преизчисляване на пенсиите, бият по рекорд, предишните. Преди няколко дни отново пуснаха голямата лъжа. За "ОСЪВРЕМЕНЯВАНЕ" на пенсиите??? Осъвременяване, уважаеми наглеци, означава ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕ. А, не някакви си 5 процента. И, жалките и прости журналя, им пригласят и повтарят като папагали. Срам и позор за всички вас.

Това беше само предложение, но нали сега нямаме Народно събрание, та нищо не излезе от това предложение.

точно партията е паплач.

Пенсиите трябва да бъдат повишени само на гласоподавателите на Партията! На разните гербери, демократи и прочие паплач - даже спрени!

Почнаха да ни оправят! Честито!

Максимален размер няма! Има изкуствено измислен "таван"..

е заради безумното увеличение на пенсиите, които ги надуха изкуствено с 20 процента, без да са се осигурявали за трудов стаж. Онези от ВМРО и Валерката са виновни. Крайно несправедливо.

251 lv poluchavam. Chudia se kak da gi harcha. Zatova gi harizvam na radeff

Пожелавам ти наистина да живееш с така пенсия !!!

Ot komunist dobro ne ochakvam

т.е. увеличават максинамлните пенсии с 20%, а минималните остават същите. Т.е. само на дрОгарите бивши съпартийци по високите постове.

МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ И ЗАПЛАТИ ГИ НАПРАВИХТЕ РАВНИ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ???? ОБЕЗЦЕНЯВАТЕ СПВЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА НО ПОКУПАТЕЛНАТА СТОЙНОСТ НАМАЛЯВА??

Само на другарите ще увеличат

Подвеждащото заглави генерира кликове! дирници

Кога махате тавана?????Кретени

А някой Знае ли къде отиват парите отрязани от ТАВАНА

А когато минималната пенсия се вдигна, а другите не - тогава на всички ли я дигна ББ ?!?

нищо не разбрах. ся, като вземам 300 лева пенсия пак ли няма да ми я увеличат?

не само , ако гласуваш за зеления чорап

Прочети пак статията, та дано разбереш!