Наемите в ЕС са се повишили с 18%, а цените на жилищата - с 49% от 2010 г.

Естония, Унгария, Люксембург са страните с най-голямо увеличение на продажните цени

Обратно в новината

Коментари - Наемите в ЕС са се повишили с 18%, а цените на жилищата - с 49% от 2010 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е, наемите се вдигнаха, цените на НИ също. В България изостават цените на апартаментите спрямо цените в западналата европа. Спекулативните балони ще спихнат скоро и цените ще си дойдат по местата.

Това "скоро" го слушаме вече шеста година...

Рецесията ще продължи още една година, след това ще има депресия до 2025.

Ами когато свършат "евтините" пари, в Америка вече свършиха, но тука имотната мафия и банките имат много силно лоби и може би ще успеят да устискат още 2-3 години.

Те цените са си по местата! На практика НЕ поскъопнаха имотите, а парите се обезцениха. Няма как цените да паднат, при толкова много свободни пари в банките.

Живея в Германия в регион с еднотипни къщи близнаци и редовикъщи и мога да сравнявам. Една такава къща беше през 2010 година 80 - 90 000 Евро и нямаше кой да ги купи. Преди седмица се появи една за 290 000 и изчезна веднага. Е това 40% ли са. Това е като историята със храните дето скочили с 50%, енергията със 80%, но иначе инфлацията била 10%

Благодарим на ЕК и ЕП за далновидната и адекватна икономическа политика. Като ви "преизберат" ще можете да си я продължите до 99%. Ще го наречем приемственост, а на вас ще ви казваме "експерти".

Това не е повишение, а инфлация. Малоумници!

Не помниш ли, че през тия години инфлацията официално беше под 1%, даже в последните години и по-време на ковида отрицателна. Това не е инфлация а повишение, и то фалшиво, защото истинското е 200%

Какви евтини пари са свършили в САЩ?!? Другарят байдън преди нова година подписа закон за харчене на 1,8 трилиона. Преди това имаше някакъв инфлайшън редукшън акт, с който пак си дадоха право да изхарчат бая милиарди. Дори не си помислят да спират евтините пари. Ще ни разкатаят фамилията, но ще махнат дълговете с хиперинфлация.