Над 40 на сто от аржентинците живеят под прага на бедност

В страната човек е смятан за беден, ако домакинството, в което живее, не може да си позволи основни потребителски стоки

Обратно в новината

Коментари - Над 40 на сто от аржентинците живеят под прага на бедност | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво излиза... Дори аржентинците живеят по добре от Българите!

Българите живеят по-добре дори от любимите ти руснаци.

Китай участват в БРИКС и ги чака огромна рецесия...А Аржентина само са чули за БРИКС и икономиката в канала....Добре че са Индия да дърпат съюза им, ама и те или ще излязат, или ще фалират. Иначе запада е западнал и прогонил, ама все още всички за тях работят. Хората на запад са обеднели и вместо околосветско пътешествие ще ходят няколко пъти в Испания на почивка...

в евротиганя даже по 5 пъти обикаляме света с прекрасните европейски заплати,да та ебна у тупаня прозд

Какви задръствания стават на границата всеки път като се получат поле три почивни дни.

и тези са по- добре от нас.. значи!

Нормално е. В държавите от брикс е така. Имаш ли нещо общо с кацапия, забрави за просперитет....

Ми тя Аржентина не е в БРИКС, нищо че е поканена. Ти от къде да знаеш обаче. Сигурно я обърка с Бразилия.

През оная ми работа е за кацапския икономически съюз на пропадналите държавици. Също толкова ми дреме кой е поканен кой член. Не са изпълнили критериите за мизерия на населението за влизане в брикс все още?

Всички са равни в мизерията. Вярно някой са по-равни ама то това са подробности.

Браво ! в България са 90%

Ама се прехранваш с писане на коментари:))

Би ли ми казал за какво робство на долара въобще говориш? Доколкото знам повечето държави си имат собствено валути включително и Аржентина. Доколкото знам никой не те задължава насила да използваш долари в търговията. Разбира се ако ти имаш някъде пример който задължава Русия Китай Индия и Аржентина задължително да използват долари ще се радвам да ми го посочиш.

ПОРЕДНАТА ДЪРЖВАТА РАЗСИПАНА ОТ ВОЕННИ и СОЦИАЛИСТИ!!! Някога по-могъща и силна от САЩ и Великобритания на път да бъде световна СУПЕР СИЛА, сега е кочина! На този фон - мястото на България е в БРИКС при мизерниците и мангалите - Индия, Бангладеш, Аржентина, ЮАР. Българинът заслужава индийци да го управляват! Това ще е като началници да са ви цигани от Филиповци, но 1000000 х по-зле!

Помня времето, когато индийци управляваха славния някога ЦСКА. Не ми харесваше, но беше много по-достойно от сегашното ГМО, претендиращо за наследник.

Прясна информация за живота в Аржентина от доц. Сивилов https://www.youtube.com/watch?v=gdvFZrfI7fE

А у нас, най-вярната колония на САЩ как сме?

Ти разполагаш дори с устройство за писане на коментари. Което струва вероятно повече от месечните доходи на по-голямата част от аржентинците.

Добре дошли, аржентинци, в новия световен ред на Путин! Да живее социализЪма!

А,пък българите сме най-изчезващата нация в света,с най-високата смъртност ,пенсионерите средно доживяват до 60 Г. ,с най-ниските заплати,с най-ниските пенсии,имаме си няколко чужди военни бази ,зависими сме от едно посолство ,с най-неграмотните ученици и студенти …..и само това са има няма 35 години демоНкрация !!!

Ти не уважаеми дори не знаеш на колко години хората се пенсионират в България. Нямаш ни най-малка представа какъв е броят на пенсионерите в България. И въобще нямаш представа защо когато дойдат любимите ти социалисти да управляват държавата на става поредната българска екскурзия с еднопосочен билет.

Са малко по-добре от нас.

Те са в Брикс, ще цъфнат и вържат също като останалите членове и членки на съюза.

Още не са маме. Те затова отиват там за да се избавят от игото на долара. Айде сега се прибирай, да не ти се смеят децата колко си глупав.

В любимия ти брикс основната разплащателна валута все още е именно долара. Гледам мразиш да ти се споменава изказването на директора на банката на брикс:))) За недостига на долари:)))

Е, нали са в БРИКС вече. Путлер и Си ще ги оправят за 0 време! Все пак тръмпист ще наследи социалист-путинист на кормилото! Ще си плащат в рубли и ще се къпят в евтин петрол. Ще се оправят за нула време!

Не са в брикс. Други въпроси?

Ама ти май копнееш да бъдеш

Няма и да бъдат в БРИКС тролче, вместо да се правиш на компетентен прочети кой е Хавиер Милей и виж в каква посока ще поемат.

Още не са. Ама от посолството така са казали.

Ама самите аржентинци друго казват. Тия дни имаше гладни бунтове пък инфлацията би ли споменал колко процента е в Аржентина при това от години?