Коментари - Moody's понижи до "негативна" перспективата за цялата банкова система на САЩ | Бизнес.dir.bg
назад

Moody's понижи до "негативна" перспективата за цялата банкова система на САЩ

Международната рейтингова агенция се позовава на "бързо влошаваща се оперативна среда"

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Moody's понижи до "негативна" перспективата за цялата банкова система на САЩ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моди иска проверка от ФБР.... Бидон нали гарантира че всичко е ок..

Страх тресе Украинската кочина

Е тва чудо банкова система на америка?!?

Както дадохме заплата за Зеленски, така сега всички да дадем и за байгън и сина му.

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ..... КЪМ АМЕРИКАНЦИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ : .... " ЗА БОГА, БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ АМЕРИКАНСКИ ДЦК , ИЗДАДЕНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ. ТЕ СА ТОКСИЧНИ !"

Споко, ФЕД ще реши проблема, като направи долара дигитален до дни и всичко пак ще стане позитивно, но и робско вече!

НА ЗЕЛИНСКИ ДА МУ ДАДОХА 100 МИЛИАРДА ДОЛАРА ..... ТУКА ПРОБЛЕМА Е НЕ В КЕРЕМИДАТА НА ПОКРИВА .... А В НАПУКАНА ОСНОВА ..... АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ ДЪРЖАТ 10 ТРИЛИОНА ( 10 000 МИЛИАРДА) АМЕРИКАНСКИ ДЦК , ИЗДАДЕНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ, КОИТО ИМ НОСЯТ ЗАГУБИ ..... ДЕМЕК СМЕРИКАНСКИТЕ ДЪРЖАВНИ ОБЛИГАЦИИ СА ТАПЕТИ :))

А пък Фейсбук/Мета съкращава още 10,000 души, в допълнение на 10,000-те хиляди, които съкрати през ноември

Скоро дядо най дън дали ще прави горди изказвания, как ще отпуснат нови милиарди на укрите. Ахахахха Това е само началото

Само лоши актьори в тази америка

Казано на най-простичък език предстои банкова криза, защото системата се крепи на петродолара и свързаното с това използване на долара, като резервна валута, защото Китай, Русия и др. използват разплащане по-между си и в национални валути, като тенденцията е да се премине изцяло в национални валути. Тенденцията е да се отива към търговия чрез валути с покритие, а не спекулативни такива, като зелената шума !!!

Нали санкциите щяха да засегнат само тези, които работят с Русия? Това, какво значи? Че работите с Русия?!

Добро утро, че то отдавна се знаеше, че дръпнеш ли килимчето на долара и западът отива на кино !!! Но смятаха, че никой няма да го направи, защото те не искат никой да го направи !!! Е, всяко нещо е до времето си. Мъдрият затова е мъдър, защото знае кога свършва времето на едно нещо и се подготвя овреме за следващото !!!

Виртуални вселени, изкуствени хора на конвейр, скакалци да ядем, 17 пола, демократични ценности Господ така ще ни накаже, че никой няма да се спаси

Има различни начини за балансиране при капитализма. Един от начините е световна война с разрушаване на държави и градове. Друг начин е световен банкрут с разрушаване на банките. Разликата е КОЙ плаща сметката - в първия случай народите, във втория - банкстерите. Кой начин е за предпочитане? Има за изписване маса от десетки трилиони фалшиви кредитни пари, създадени от въздуха, съответно нереални цени на предимно нереални планини от активи. С разрушаване на банките, активите се преоценяват, връщат се на реалната си цена, балансът се възстановява. Илюзорно "богатство" от цифрови трилиони ще престане да трови реалната икономика !!! Кризата е неизбежна, необходима, оздравяваща и ликвидираща капитализма !!!

Те са планирали как да я направят кризата. Реално милиардерите в САЩ, са нещо като кредитните милиардери от прехода при нас. Имат имоти, имат земя, само трябва да се срине долара за да могат да станат още повече материално богати. Въпроса е че ЕС е подчинен, чрез корупция, на САЩ и също ще се усети и при нас.

Веднага Джордж Сорос да обяви Moody's за путинофили,русороби ,врагове на евро-атлантическите ценности и заплаха за "демокрацията"..... !!!!!!!!!!!

Муахахахах. Войната на тронове май е започнала :)) Хампарцумян каза, че за българската система няма такава опасност, защото е чудесно капитализирана.. на нас няма ли да ни вдигнат рейтинга? Напр. на ААА+++? И друго. Банк рън не можело да оцелее никоя банка.. ама иначе лихвите по депозитите 0.. банките ви плюят в лицата с тая лихва.. иначе да не сме си били теглили парите. Дръжте си парите в банките, баламурници. Единствения начин да накараш банка да ти вдигне лихвата по депозита е точно банк рън. А ако всички го направим, дори и суаповата ликвидност няма да ги спаси и ще трябва лихвата да се вдигне от Централната Банка... затова им е толкова важен закона за забрана на кеша, не заради сивата икономика. Дигитализация кура ми..

Робството е в кърпа вързано, въпроса е колко ще се опъваме. Вероятно ще почнат със социални помощи и други такива, да са само с дигиталният долар. При нас съответно държавните институции ще работят с дигитално евро и т.н.

БАНКИТЕ ГРЪМНАХА .... ЗАЩОТО СИ ДЪРЖАХА ПАРИТЕ В АМЕРИКАНСКИ ДЦК ...... КОЕТО ПОСТАВЯ ФУНДАМЕНТАЛНИЯ ВЪПРОС ЧЕ САЩ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ :)) ..... ЗА ДА СЕ СПАСИ СИТУАЦИЯТА ФЕД ТРЯБВА ДА НАПЕЧАТА 650 МИЛИАРДА ДОЛАРА , КОЕТО ТЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ :))

500+

Като чета, то американската банкова система изглежда непоклатима и се чудя защо още се мотаме, ами не се втурнем да се присъединяваме към нея?! Ясно е, че канят нашето магаренце на голяма сватба в еврозоната, която така тясно и всестранно е обвързана с вездесъщите щати! Леле какво ни чака!

Много яко , всеки момент виртуалните мангизи ще се изпарят

"Дигитализация кура ми.." Главната цел на дигитализацията е КРАЖБАТА и ФАЛШИФИКАЦИЯТА !!!!!!!!

Както казва Бае Дън всичко е спокойо и под контрол :) Да не си помисли някой че това ще има ефект и върху васална европа не бе няма :))) Все пак санкциите срещу Русия работят

Доколкото разбирам не е проблема в ДЦК, а в увеличаването на лихвите. Разкото увеличаване на лихвите направи така, че краткосрочните да имат по-голяма доходоностност от дългосрочните. Според мен просто печатането на пари продължи прекалено дълго. Но може и да не съм прав :-) Нямам претенции да съм експерт, но ДЦК продължават да се купуват

Много трудно ще оцелеят в пълномащабна гражданска война. Те си мислят, че в имението са в безопасност. Това са глупости. Тука е още по-смешно. Сульо и пульо си мисли, че като се е наврял в затворен комплекс живее в кафез и простолюдието не може да го докопа.. Жалка и безотговорна история.

вече си изтеглих половоната спестявания в кеш, зарових ги в градината.

Пърцумян химика ко предсказва кажети?

Отдавна всичко е подготвено. Нарича се гарантиран социален минимум, отделно дигиталният долар е замислин с няколко "хитри" функции: 1. Дигиталната сума трябва да бъде похарчена за определен период от време (месец), ако не се направи тя просто се нулира 2. За непослушните дигиталната сума няма да може да се използва извън определен радиус от няколко километра, а вече за бунтарите сметките ще бъдат изцяло блокирании нява да могат да купят и един хляб! Такава логика имат най-модерните пари, "напечатани" от лихварите! Да ни е честито новото робство!

Меча е важен!

Контрол, контрол. Едни копеленца много обичат да се правят на господ. Цялата дигитализация се прави с цел финансиализация на процесите. Контрола е само една част от цялото упражнение.

Всичко отдавна е подготвено. Дигитален долар с гарантиран социален минимум. Отделно дигиталния долар е замислен с няколко "хитри" функции: 1. Дигиталната сума трябва да бъде похарчена за определен период от време (месец), ако не се направи тя просто се нулира 2. За непослушните дигиталната сума няма да може да се използва извън определен радиус от няколко километра, а вече за бунтарите сметките ще бъдат изцяло блокирании няма да могат да купят и един хляб! Такава логика имат най-модерните пари, "напечатани" от лихварите! Да ни е честито новото робство!

Тия Мудис ша берат ядове. Сега ще ги обявят за русофили, путинофили, почитатели на Китай и какво ли още не. Ся ша видат те как се спами в хамерика.

Плюс Пърцумян е равно на Боко !

СТАРИТЕ ДЦК СА НА ЗАГУБА .... ИМА ЗА 10 ТРИЛИОНА ДОЛАРА .... ЗАГУБИТЕ НА БАНКИТЕ ВСИЧКО ВСАЩ ДА 650 МИЛИАРДА ДОЛАРА ОТ ТЯХ .... НЕ ВСИЧКИ БАНКИ СА ДЕКЛАРИРАЛИ ЗАГУБИТЕ

Малеиии, руските роби са полудели от възбуда. Само от портрета на жужий первий се възбуждат повече

Алоуууу, Киро.... Да, да ,ти същият, Киро Простото, харвардският тъпоумник, нещо за имаш да се изходиш по въпроса за бензиностанцийката с ракетките? Санкции а...? И само за няколко дни, Краваристан е със 190 000 000 зелини "гущера" назад а...?

Това по-скоро е театър с поне 2 цели. 1. Пазарлък около вдигането на дълговия лимит 2. Евтино прехвърляне на банкова собственост, тъй като ниския рейтинг ще ги удари в оценките 3. Деливъридж, т.е. принуда на институционалните инвеститори да вдигнат провизиите. А може просто да си пазят репутацията след тоя фалит на банка с висок рейтинг от тях... след тая история никой няма да ги бръсне за нищо.. Задочно си тече битка между лобитата в сащ..

Петродолара гушне ли букета-гушва го и печатницата !!!!!!!!!

Бягай бързо от Америка и право във великата русия на путлер да те асвабаждава всеки день.

Ние хляба и бахура си го правим сами.

Това какво общо има с русия, бе вата? Една американска банка има повече пари от 3 русии ха ха...

Всички се ослушват!Това е само начално буботене на големия срив,който си прави сега малка пауза. Вижте,много е просто.Парите на тези три банки ги няма у тях.Другите банки им се притичват на помощ като ги изкупуват на символични цени и се задължават да върнат изгубените им пари със свои.Но техните пари са на вложители , коитосега ще плащат на 3-те банки.Това значи , че техните пари ще намалеят с примерно20%-колкото сапарите на халиралите.Как банките ще компенсират дадените пари-като вдигнат лихвите по кредитите и намалят кредитите по депозите т.,е. ограбят вложителите си-нама откъде другаде.Вдигайки лихвите по кредитите те нуминуемо задължават кредитополучателите да намалят своите разходи -инвестициите ше намалеят, а следователно и съкращенията на работниците ще се увеличат!?оследин плаща работническата класа , а не бонките ,които са само посредници!Влиза се в поредната криза с намалено произмодство и безработица!Така работи капитализма , каза вчера Байдън!Пропусна обаче да каже , че пак трудовите хора ща платят сметката с намаляване на доходите ,безработица и пр.

Ако знаеш и аз колко нули мога да напиша долу в мазето, ще ти падне ченето, право във вазелина!

Пари БЕЗ стойност !!!!!!! Стойността се осигуряваше от САМОЛЕТОНОСАЧИТЕ ... Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи се опитаха да преманхат долара и ги "демократизираха"... Но врътката не минава вече .....!

Абе, не остана ли някое Оскарче да му дадете на Байдън? ... изтрий го пак!

Май инфлацията скоро ще се обърне на дефлация.

Не е ясно. Когато прехвърлиш всичко на плебса и ако не си му взел всички права може да се случи случка. Затова не трябва да прехвърляш много, докато не е готов дигиталния гулаг.. иначе ше пресолиш манджата.. То май се и случва.. затуй е цялото бързане.. ковиди, дигитализации, банкови кризи .. наближаваме крайния срок, а изоставаме критично с "аджендата"

и разпад след пукатините.