Moody's "нарисува" перспективите пред България: инфлация, дългове, растеж, еврото

Международната рейтингова агенция потвърди кредитния рейтинг на страната ни със стабилна перспектива

Обратно в новината

Коментари - Moody's "нарисува" перспективите пред България: инфлация, дългове, растеж, еврото | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А нещо за Шенген? Или България е в ЕС само и единствено да слугува.

За твое съжаление, няма да приемем рублата, а еврото. Върви си в своята втора родина. В България руските подлоги не сте желани!

Мудис доказва че бушгаристан се управлява от козвк. Розовите прогнози са за овцете :)

За твое съжаление, няма да приемем рублата, а еврото. Върви си в своята втора родина. В България руските подлоги не сте желани!

Ще приемем шекела. Приеми си есин негърски хой в задния двор да те толи в студените нощи и да лекува еврохемороидите!

Ще приемеш единствено шпека на черният си господар

Кой ти говори за рубли, за Русия и тем подобни. Толкова ти е ограничен капацитета че виждаш света само в черно е бяло. Можеш само да поемаш пишки и според теб единствения избор е коя да избереш. Смотаняк!

Да живее сайта, който се храни от лъжи за България и верните му руски проксита!

пак е по-добре от мизерията на комунизма.. помня другарЕтеЕ как обещаваха светло бъдеще и то дойде... ама за тях и то от къде - от гнилия запад... понеже ги припознаха като демократи и легитимни политици и бизнесмени... което ако трябва за нещо да се сърдим на запада - ами именно това е...

Русия постигна върхът на падението: - пълна изолация - морално падение - икономически срив - Сърбия в НАТО и ЕС и санкции за Русия :)

Стой си Стойчо в България майната и на Швейцария

В главата ми упорито се опитва да се натрапи някаква чалга с лайт мотив "Гълъбе, Гълъбе, ти си лебед мой..."

ㅤ

Извод: отказваме еврото и се отърваваме от първите 3 "перспективи".

Служебния кабинет е изпълнен от селяндури. Какво правят в София ,щом са селяндури, нали НРБ приключи? Защо не си направите Нардона Република в Източна България, какво правите при нас?

ㅤ

Ти пък да вървиш по дяволите!

Какво Евро ? Българина не Желае Евро и точка !

"Рекордната инфлация" в Хърватия заради приемането на еврото се оказа 0,2%'' Путлерастията е тежко заболяване....Лошото е, че болните от тази болест отрепки, още получават денги за да заливат малоумниците в България с ''иформация''

Кой българин бе, цървул ?

Пудис, гуеми спецове, всичко знаят. Само г,зо да си обършат не знаят

Само народа не вижда перспективата? Управлява ни 33 години мафията !Дир, вие сте марионетки@

Друго си е ходещите мощи...експерти като Кеворкян да ти обясняват за перспективите на копейката

За твое съжаление, няма да приемем рублата, а еврото. Върви си в своята втора родина. В България руските подлоги не сте желани!

Спокойно...омертата беше нарушена с появяването във властта на ПП ! Сега дори и диверсионната група да се реанимация, очите на хората с добавена стойност вече са отворени !

Не подклаждай сепаратизъм. За другото си прав.

E, руснаците може да пооправят нещата.

да пукне дано!

Мудисците са мошеници , както и останалите рейтингови агенции спомнете си какви анализи правеха за разни пирамиди през 2008 , а също и пред дот ком балона корумпирани до мозъка на костите - всичко е стока вкл рейтинга и си има цена а по същество Отказът и от финансов суверенитет е в най-добрия случай дебилност на "елита" Но е по-скоро продажност! какво друго от политически креатури на САЩ?! за страна с относително ниска задлъжнялост да се натиска да споделя солидарно огромни чужди задължения в еврозоната е суицидално поведение! Обърнете внимание на дискусиите за застраховка Гражданска отговорност - ако приемем параметрите на ЕС цената й ще подскочи поне със 100 % , но може и с 300 % И така ще е с твърде много стоки и услуги . В Германия при преминаването от ДМ към евро цифрите почти не мръднаха, нали ?! Разбира се , няколко Шайки ще спечелят от поредното отръскване на брашнените чували или съдиране на кожи , ако предпочитате. За сметка на Народа! Че кой не0либераст или джендър го е еня за Народа ?! Посочете ми един !

''Инфлацията в еврозоната се връща към едноцифрени стойности.'' А Ганьо Тъпото получи ли честитки от мобилните оператори за 15- 16 % увеличение на таксите ''заради инфлацията'' ? Получи и още как И ще плаща...Такъв е живота. Тъпите винаги духат супата

Тази опорка я знаем отдавна, само дето е брутална лъжа. При социализма имаше всичко на нормирани цени, всички имаха пари и всички работеха. И имаха по 2-3 деца, които отглеждаха успешно. Пробвай сега да отгледаш поне едно.

Като гледат как расте тревата ... отдолу.

Ами каква? Нормална соц. мизерия. Даже и без ток. Нищо необичайно за соца

кавичките трябва да са на "перспективите" , а не на "нарисува"

Това от Козяк ли ти го спуснаха? Аз на себе си ли да вярвам или на американските ни окупатори.

За руските педераси е трудно да се родят деца. Нали все пак имате сексуалния желания към своя господар.

Перспективата пред България: Най-лошото предстои. Продължаваме погрома.

Има разбира се, американските окупатори ли да слушаме

Нищо не са работили, тъпак! Само са симулирали работа.....И производство на боклуци за СССР Работили са германците в заводите на Мерцедес И още си работят

Ха ха ха ха Пак за кредити говорим. Егати държавата дето тегли нови кредити, за да изплаща старите. Ужас. Аз, като не тегля кредити, рейтинг не ми трябва. Имам си много и не мога да го изхарча

Ха ха ха ха Вучич онзи ден се подигра, че за първи път в историята, Бул е по малка по население от Сърбия. Ха ха ха ха Благодарим ти САЩ и ЕС Ха ха ха ха

Никой не ти е виновен, че не можеш да живееш в пазарна среда, както целия останал свят. Затова ще си останеш руски цървул.

Капитализма е чума за обикновения работещ българин защото има робски труд и сива икономика !

Опааас платен 20 ст за ЕВРОТО.

Кои бяха тези Мудис?Тези дето 2007 даваха супер рейтинг за Лемън Брадърс и стотици подобни формирования ли?Мерси за прогнозите, ама какво гумят те когато всичко отиде на дъното?Аз такива "експерти" не бих слушал и за секунда, камо ли да се интересувам от съветите им!

Напротив, най-добре е да се разделим на две, след като те искат да сивеят по съветски, а ние не.

Никой не ти е виновен, че не можеш да живееш в пазарна среда, както целия останал свят. Затова ще си останеш руски цървул. Между другото, научи членуването в родния си език.

Т.нар. агенцийка Мудис предпоставя равнището на кредитния рейтинг взависимост от това дали ще влезем в т.нар. "еврозона". Ами досега защо не са го намалили като не сме от години в зоната на здрача. Или още един манипулативен натиск ни се оказва за да приемем еврото чрез брътвежите на подобни доморасли в САЩ агенцийки.

Каква пазарна среда бе?Капитализма в чистия си вид си отиде още 80-те!Сега е политиката има превес.Махни субсидиите, махни помощите и т,н, и да видим дали и 50% от капиталистите ще оцелеят в пазарна среда?

Там вече не работят германци бе уйооо, ходи да видиш ама нема кинти за билети :)

За твое съжаление, няма да приемем рублата, а еврото. Върви си в своята втора родина. В България руските цървули не сте желани! Между другото, защо руските подлоги мислите предимно за хомосексуални връзки? Сдържайте се малко, това все пак е обществен форум!

Ха ха ха ха Я раздуй как се живее в пазарна среда, че ми е интересно. С какво се занимаваш? Ха ха ха ха