Мицотакис: Скоро ще заместим руския газ. Петков: Икономическият шантаж на Кремъл няма да успее

Даден бе старт на строителството на терминала за втечнен газ в Александруполис, в проектната компания, по който "Булгартрансгаз" държи 20 на сто

Обратно в новината

Коментари - Мицотакис: Скоро ще заместим руския газ. Петков: Икономическият шантаж на Кремъл няма да успее | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъжци

А на каква цена бе дебили? А "независимия" петрол на каква цена ще го докарате, и дали няма да е пак руски но през посредници?

Тези двамата на снимката едвам се удържат, да не награбят... Въпрос с (не)повишена трудност - кой ще е отдолу(както обикновенно)?!

Много хора не осъзнават, че умишленото правене на мръсно на някого, каквото прави и самият Зеленски, никога не води до добри последици.

Киро се оказа голям българофоб. Основната цел на управлението му е, да служи на ФАЩ, като прави колкото се може повече мръсно на Русия, което за нас като съседи си е доста лоша тактика. Той ще избяга като бит пе*ераст зад Атлантика, а ние ще трябва да му сърбаме попарата.

Баси кретена излезе тва копеле недоносено.

ЕГА ТИ ВИЖ ВИЗАНТИЙСКИЯТ ЦИГАНИН. НАДУПИЛ СЕ НА САЩ.

За Оставката на правителството гласувайте с +, против оставка с -. Това не се търпи с тоя Кирил далавераджията

Да, руския газ ще бъде заместен с руски газ. Но на по-висока цена. Кирчо и поредната му далавера. До кога ще го търпим този мазньок.

Няма ли киро простото най- накрая да се махне и да спре с екскурзиите. Амбулантен търговец- това е . Нови избори, че вече подари държавата.

С грък бизнес да правиш?! С кого се надлъгваш?! Със себе си сигурно! Оставка и марш през девет планини ===> в десета! Може и вкъщи в Канада да избягаш! Отврат!

Много точен коментар! С грък бизнес да правиш! Пази боже по-далеко!

Много добър бизнес правят даже, лапат и двамата като лами.

За 30 години изчезнаха 4 млн българи. За 30 години нищо не се построи освен нефелна държава подчинена на САЩ. Тази независимост от руската газ ще ни излезе през гъза.

завършили Харвард с парите на това ведомство

Кирца, ние руския газ ще го заменим с втечнен,ама колко " стотинки за куб.м ще е новата цена"?? И ще има ли ПОСРЕДНИЦИ?? Очаквам Кире отговорите на тези въпроси немедленно,за да реша дали още днес да ти бия шута,или...да отложа...

А като сме платили за април и Русия не е получила парите, къде са потънали тия 50 милиона? В чий джоб?!

Просто Киро Перформанса. Скоро ще лъснат фантазиите и лъжите

Гледам на снимката двама "отличници".

Имам две реплики. 1.Към Мицотакис. Дали ще успеете да заместите руския газ времето ще покаже. Ще гледаме с какво ще го заместите и на каква цена. Според мен ще успеете да го заместите само частично и то с газ на солена цена. 2.Към Кирил Петков. Кое е икономически шантаж? Това, че продавача на газ иска да си получи парите ли? Това откога е шантаж?Нали казвате, че сте платили 50 милиона долара за газ през април? Къде ги платихте? В Западна банка, където сметките са блокирани ли? Плащане ли е, когато продавачът не може да си получи парите? Той и сега не си е получил парите. Тия 50 милиона не са стигнали до него тъй като сметката е блокирана. А вие вижте си ги приберете. Ако можете!

Голям си драскач -- платени са в Руска банка в Русия , но те са ги върнали обратно , туй как не си го разбрал

Големия ястреб си направи далаверата да си напълни джобовете

Тия двамата как се се @бнали след официалната среща... Злите езици говорят, че е било разкаляна нива положението....

"Икономическият шантаж на Кремъл срещу моята страна и ЕС няма да успее. Ще се противопоставим. Днешното събитие е доказателство за това, заяви на свой ред премиерът Кирил Петков, който присъства на церемонията." От тебе няма по-голям шантаж и схемаджия. Лишаваш народа и бизнеса от ефтина руска газ, за да угодиш на Мустафата и баба Урсула, а и за да си заредиш банковата сметка, цървул! Оставка!!! След като Русия спря газта за Полша, сега тя купува пак руска газ, но с реверс от Германия. По последна информация 10 страни от ЕС са си открили сметки в рубли към Газпром, а 4 от тях вече са извършили плащанията в рубли. Така че единствено България е без газ и алтернатива в момента. Втечнения газ, който споменават, е скъп, и силно замърсява природата, така че не е за предпочитане. Турците също купуват руска газ, но ако решат да ни дадат от нея, ще е с надценки. Така че единствения разумен вариант е Кики и Кокорчо да се извинят на Путин, и светкавично да открият сметка в рубли към Газпром. И проблемът е решен. Путин каза, че ако се извърши плащане, ще пусне отново газта. Това е най добре за народа, а ако американските подлоги и еврогейове не го направят спешно, да се разкарат, следващите ще го направят. В Германия протести против даване оръжие на Украйна. Развяват руски знамена. Искат да бесят Урсулата! https://www.youtube.com/watch?v=-KmBjweYr5k

Спряхте ни газта - купуваме от друг Аре пошли нахуй

По прости българи от либералните полезни идиоти няма. Ти си един от тях.

Като си обърнеш гъзъ на запад, спират ти газа от изток

На каква цена обаче,бе олигофрени?

Божичкоо,тука има некви го играят загрижени за Русия, че ще фалира, пък не се видят до къде сме се докарали ние.,........

Алоооо, медиите! Защо никоя от вас не пише поне една дума за настоящия протест от 18.00 ч. пред НС, против въвличането на страната ни в конфликта м/у Русия и Украйна, с желанието на шепа идиоти да дават оръжие на укрите? Нали сте вече на 91-во място по свобода на словото? А тези идиоти с щастливи усмивки първи ще побегнат след първата ракета изстреляна към нас, в специално направените за тях противоатомни бункери или ще си бият камшика зад граница. Ще го отнесе редовият електорат. Прочее той и сега го отнася с настоящите цени на всичко.

Канадски високопоставен офицер се опита да избяга от територията на металургичния комбинат Азовстал в Мариупол. Генерал Тревър Кадие е арестуван от руски военни, съобщиха медиите. Според информация генералът е ръководил Първата биолаборатория, където 18 души са работили по създаването на смъртоносен вирус. Генералът вече е откаран в Москва, съобщават медиите.

Нормално! Киро, Василев и останалите от сектата на Мустафа, са на мисия в България. Работят здраво в Полза на САЩ и срещу интересите на България и всички нас. Справят се отлично.

Закриха линията София - Скопие за самолетната става дума, една от поредните тъпотии на това говедо. Сега се пули и продължава с идиотския си ентусиазъм.

Връщайки се 15г. назад имаше моменти, в които можеше да извъртим нещата така че, гърците да купуват от нас евтина газ и да ги държим за топките. Накрая както винаги стана така че, те ще ни държат за топките, а за сметка на това ние купуваме скъпа газ. Всички, които го направиха това са предатели! И още, гледайки ухиления фанариот, нека си припомним за цялата ни история, имало ли е случай грък да е напраил нещо хубаво за нас?

Номерът е не гърците да купуват от нас, а ние да имаме няколко варианта за купуване. Не руснаците да ни държат за топките, разбираш ли? Не, няма да разбереш.

Като ги разбираш толкова, хайде кажи що не го направиха досега този терминал? Аз ще ти кажа: щяха да набутат няколко милиарда и никой нямаше да доставя от него.

просто/то Кире...

Да ще останеш в историята като най-големия продажник и предател на българския интерес всички знаят че ти си лъжец и имаш приятел крадец не само че лъжеш Ами 11 милиарда никой не знае къде си ги похарчил След освобождението ни от турско робство твоето правителство оттогава досега е най-слабото и най продажното и лъжливото твоето правителство ще докара на България следващата катастрофа и тогава наистина ще останеш в историята

Ще го заместите,разбира се.С 40% по-скъп,за сметка на народа,който вас ще замести в последствие

Петкoff, искам да ти видя риск митигейшън плана 3 ясни точки!

SU-152

Първо държавата мислеше за нас до 1989. След нея Тефал. После спряха. И си ева майката.

Показаха снимка на престъпна групировка работеща за своя облага, срещу балканските народи и по точно срещу славянските.

Мицотакис скоро ще го напързулакис на Петконакис в пърдулакис и ще упевакис.. ббаахаха

Киро умното да каже на каква цена ще ни набутат алтернативния газ. Да не стане кон за кокошка. Разликата обаче ние ще я плащаме , а този ще се хили като дебил.

Той си е дебил.

Докато буля Урсула и ЕС решително и непоколебимо се противопоставят срещу плащането с рубли, рублата поскъпва. Което означава какво?

А пък Ленчето от село Клисурица най-сетне си показа гумените цици публично. То де факто те не са нейни защото и ги купи Сашо Майонезата.

Приятно съм изненадан от Кирил Петков за категоричната му позиция в подкрепа на Украйна и мерките срещу Русия. Това е бъдещето на България! А такива комунистически динозаври като Радев, Янев и Рашков трябва да отидат на бунището на историята!

съшо така НЕприятно си изненадан от цените на горивата и вообще като цяло в България. това е бъдещето ти , свиквай.

Сега обаче ще видиш Мацутакис как ще ни го сложи......

руската кочина е чао, само след няколко месеца ще е в 19-ти век

нали скоро войната свършва и ние сме от победителите

ама друг път

И на каква цена? България трябваше да остане неутрална, но все ще се намерят предатели на националните ни интереси.

Няма ли кой да разбие мутрата на това нищожество Кирчо?

Петков не знае какво говори

Два Мошенника се Надлъгват ! Кире давай си ОСТАВКАТА Народа се наслуша на Лъжите и Обещанията !

Mачкай, Пуся, мачкай джендърските гриндери.

Ебе те си майката и двамата

А бе бунак,какъв шантаж ? Ти си шантаж! Задава се двойно увеличение на газа !