Министър Нинова: От днес хлябът е по-евтин с 20% в търговските вериги

„С това действие търговците показват, че имат волята да изпълнят поетия при представянето на мярката ангажимент за намаляване на цените“, каза председателят на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова се погрижи електората да е на хляб и вода.

Защо ли не се виждат тези намаления на хляба в магазините? Обиколих половин България покрай Джулай Морнинг, на всички бензиностанции ме гледаха като извън земно за отстъпката, така прокламирана от падналите управляващи. Другарката Нинова си мисли, че още живеем в средата на миналия век, когато се вярваше на думите на парт. секретар, независимо колко са неадеквани.

Червените Дебили ще минат леб и сол вместо кебапчета и бира. Ей това е червената промяна.

Незнам за какво говори тази жена, при нас хляба се е увеличил значително.Вчера купих бях хляб(нарязан) на цена от 2лв.Преди беше 1.20лв незнам...

Нинова яла да те заведем у магазина и Крушовица да ми кажеш с колко е паднал хляба.

Ми значи магазинера те лъже и си прибра 20% у джоба, ама то трябва и акъл да се сетиш!

Е, па, сетИх се! И като му забих една брадва в междуочието и леба ми излезе без пари:))) Та, толкоз по въпроса за евтиния хляб на промяната. Кокор-баши ще оправи работата, вече не се съмняваме.

макяти и овцата въртоглава та само хляб ли ще ядем ма овцо , ако ще е така поне солта я направете безплатна :)))

Ето ви хляба му падна цената че скоро време ще ви се наложи да го ядете със сол само роби,какво искате повече?!

Само хвалби , Нинче и нищо друго! Видяхме и истинста за оръжието, така че това е лебедовата ви песен!

Дето или не са в България, или не излизат от дупките от които тролят Цената на хляба падна още вчера И с повече от 20% Което е нормално Махнаха и ДДС на брашното Поне в Лидл е така

Аз от Лидл не пазарувам, в качествените пекарни и магазини хляба даже поскъпна!

" качествени пекарни"? Конкретни примери? Конкретен хляб който е поскъпнал, последните два дена? С колко точно? Ай да те видя троле лъжлив

Не му обръщай внимание на костаки , приказва си на изуст . Съпоставка , хляб от качествена пекарна и миналата година си струваше 6.49лв за 400гр и сутринта пак толкова си беше .

Ами като те лъжат и си прибират тея 20% се озъби на хлебаря!? Толкова е просто да се осмисли.

А от понеделник с 30% по-скъп

Да бе верно ли, да ядеш хляб месен преди една седмица и поставен в найлонов плик да не се спича и застоял по рабтовете.

Че аз почти не ям хляб, кво ме интересува.

тя нинова, като смениха стария квер каза, че енергоносителите и водата ще поевтинеят, щото ония нарочно ги вдигали да саботират новите месии, ама всичко поскъпна двойно, а ония ден сем повиши парното с още 30 %

Та кога казваш ти е поскъпнал тока двойно?! Ако си се правил на тарикат и си си купил апартамент на зелено от съмителен инвенститор, който после е зарязал строежа без акт 16- проблемът си е твой, че всъщност си бил глупав.

тя нинова, като смениха шефовете на горските ктопанства каза, че дървата от 60 лв кубика ще станат в топливо 30 лв, ама те станаха 140 лв за кубик!

Сега бях в магазина, нищо не е поевтиняло

Може от понеделник да се отрази . Не очаквам повече от 10-15 ст разлика . Ако въобще се случи и за колко време . Ама , хайде да не си развалям настроението .

Курнела пак лъже като киро простото. Днес се връщам от веригата "фантастико" . Няма промяна в цените. ОТВРАТ!!!

всичко ВИЕ сте предложили, всичко ВИЕ сте решили, всичко хубаво е ВАША заслуга – айде спрете се малко! Безочливи комунисти!

Преди да говори такива неща, Корнела би трябвало да отиде по магазините и да види цените. В Била може да не ходи - не са променени надолу.

Нинова - а защо не се разходи по магазините в деня в който обявихте мярката за нулево ДДС за хляба. На 1-ви Юни всички видове хляб в големите вериги ги вдигнаха с 30% и сега на 1-ви Юли ги намалят с 20 % - това си 10% увеличение за месец. Тези мерки са точно както за горивата - вдигнаха ги с 50 ст. за 1 месец за да правят отстъпка от 25 стотинки сега.

точно това и аз исках да коментирам. Цените се повишиха защото се очакваше държавна подкрепа.

с нулева ставка на брашното искам да питам и за цената на баницата, тулумбата и пицата...

Суперрр хляб и солчица само ли ще ядем!?

Майка ти животно….хляба падна, защото пшеницата от 700лв/т стана 600 за нова реколта. Като има инфлация, било световна тенденция, като падне цената било твоя заслуга. Пропаганда и глупости.

Глупости,това е поредната лъжа. Вчера си купих половинка нарязан, беше с 30ст по- скъп

Поне не сме като в Русия. 800 рубли пенсия, 28 рубли билетче за автобуса!

Олелее, ще спестим много стотинки за бензиностанцията и за високите сметки за ток и парно!

Мутра ,щото майката и бащата на всички мутрие БКП-БСП.Набиите си го това в тъпите глави и не повтаряйте на червените боклуци дрънканиците

Изберете си мутрата Борисов и Дъ Пъ Съ ,те знаят как се управлява.Само знаете да се оплаквате и мрънкате.Знаете ли каква е цената на горивата в Румъния,Сърбия,Гърция,Турция,Македония?

Ако пак управляват ГЕРБ и ДПС цената веднага ще падне с лев и двадесет.Веднага на другия ден.

Както падна цената на бензина след падането на правителството. :D

Ами знаем за разлика от теб троле . Като изключим макетата от изредените от теб , при другите ценат на горивото е от 1.5 до 2.5 пъти по-висока .

Тая първо да реши Българка ли е? Изобщо не й пускайте манипулативните лъжи! Да се маха и тя! Но не при сина си!!!

Ти па българка . Влашка сиганка с рашки корен е курнелия. Или както казва Радой Ралин , "ем крадлива , ем еблива" ....

А, може ли така да се пипа хляба с ръце? Немити и вероятно омазани с всякакви бактерии и вируси? То верно че за народа, ама може па грешка да стане и некой политик да хапне.

И колко е това намаление месечно за едно семейство? Макс 10 лв! Всичко скочи с 30-40%, те спестиха 10 лв. Смешници.

Вервайте ми ще ви оправя за 800 дена

Браво. Ще спестя 20 стотинки тази седмица. :-) По 20 ст., по 20 ст, даже за совалка може някой ден да спестя. :-)

Не трябва ли цената да е с -%40 по еФтин? -20% от брашното и с -20% от самият хляб?

то и 50 % трябва да е щото казаха че вече имаме евтин азерски газ и хлебоперканите нали се оплакваха че газа бил скъп били зависими от него

ДДС е за крайния потребител, хлебозаводите не дължат ДДС за брашно, а само за това, което продават. Това, което са платили им се връща - счетоводителите им имат грижата за това

ДДС то на брашното е в ДДС-то на хляба . Но , 20/120= 13% е само намалението . Но ще кажат , бензинът нагоре , токът нагоре - промяна на цената на хляба не

А утре? Двудневен успех не е успех

Ама аз на тази не й вярвам. Преди няколко месеца, когато бензинът стигна 3лв., госпожата каза, че това било заради спекула и цената щяла да се възстанови. Вчера заредих на 3.40. Някой май излъга тогава.