17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ани Цолова - back from the dead. Лекцията трябва да е на тема "Как и защо напуснах Нова Телевизия".

Абе охлюви смотани .Не може всички да са с фирми, капитал и образование.Тези които са напуснали България повечето са от по-малките градове и села и не са имали финансовата възможност да се изхранват и са напуснали от неволя. Да., пълно е с мързеливи копелета но и е пълно със стиснати работодатели така,че проблема е двустраннен. Аз напуснах БГ на 28 тъкмо когато успях да събера една смешна сумичка и да се напънем с тогава приятелката ми за един малък апартамент който ремонтирахме цяла година с подкрепата на цялата фамилия. 10години по-късно след имам 2 деца,бакалавърска и магистърска степен (докато работех и плащах сметки) от университет и страхотна работа, къща и кола.Нещо което никога не бих могъл да направя в България. Така ,че на всички разбирачи да кажа,че само равен старт и възможности в България няма! На Запад, ако си работлив и упорит въьможностите са море но ако си същият селски цървул , ще живееш като куче.

Евела бат Кольо, че си успял на запад. Аз пък реших да остана в България. Не съм си седял да чакам някой да ме оправи, нямал съм връзки и съм стоял колкото се може по-далече от партии и политика. Изгледах 3 деца. Изкарал съм и за жилища и коли. Пътувал съм и по света по работа, но най-ценното е, че тук съм се чуствал на мястото си. За продажните ни политици няма какво да коментирам. Опитвал съм се да гласувам за по-малко корумпираните от тях ако изобщо съм имал избор. Та евала, че си успял според теб на запад, но не говори глупости, че работлив човек не може да успее и в България. Всеки сам решава и определя съдбата си.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Не става много ясно нито какво и от кого се търси, нито какво и от кого се предлага. Вход свободен, но безплатен обяд няма...явно идеята е да се зарибят млади хора...добре но какво предлагат всички тези умни, симпатични и успели лектори...в България... Все пак става ясно, че има сериозни ползи за Иван и Андрей. Между другото не съм в момента в България, иначе заслужават на това събиране да доведа доста роми. Те са Български граждани и дискусията ще е определено полезна за тях. И от друга страна малко да провокираме тези господа и дами лектори, че има сериозни проблеми, които изискват нещо повече от хубави прикзки.

Точно тези двамата са пример за това да не се връщаш в България, където дечицата на определени хора са все най-умни, кадърни и успели. И двамата са крайно неприятни и бездарни, и благодарение на това, че бащите им са работили в телевизията, са започнали от малки да се явяват на конкурси и да драпат, докато накрая се намърдат там. Все пропагандират конкуренция, но самите те са над тези неща.

Не съм робот, честно ...

Bulgaria wants you, но не е взаимно ...

може ли някой да ми каже с какво тези пендели са допринесли за развитието и изграждането на едно дете? моето мнение че нямат място на екрана, както много други жълти предавания от които човек нищо не може да научи!

като гледам кои са лекторите ... хахаха, айде стига - това не е сериозно. Ани Цолова ще ми казва как да си подготвя СV-то за през българските работодатели, може би?! Наков програмиста ще ми обяснява как да НЕ съм робот, хахахаха имах си хас! Видни чехльовци като Иван, Андрей и пак Наков ще ми казват да се върна в БГ? А пък този Никито Василев, пажът на царя - как има очи да се показва изобщо на публични места? Хм ... странна държава. Още малко ще изкочи и Божков да обяснява как да започнем бизнес в хазарта в кооп с държавата. Смешници!

Андрей е един от най-надарените българи!

Който в момента се върне в България, е мазохист. След преврата на Льотчика и чалгаря, ще са необходими поне пет години дясно управление, за да си стъпи България пак на краката и да се нормализира обстановката.

Аз пък си мислех, че Пеевски и Божков ще са основните лектори ;)

Пак чакате да има защо да се върнете... Идеята е да се върнете и сами да си направите бизнесите, или сами да ги докарате в БГ :Д Тъпанари... Цял живот чакате някой да ви оправи - политици, мутри...

Вестник Нова МЪкедония: "Две недели за поправен испит на ЕУ"

Жалки цървули, обикновени столични пияници.

Това са все личности ,подкрепяни от чичко Паричко. Лесто е да се говори,когато куфарчетата с пари те бият по главата!

Инициативата е готина, обаче каква е целта й? Много инвестиции ли има в България? Много бизнеси на световно ниво ли има? Да речем в София има няколко, но не е достатъчно за да се върнат всички.

И аз това се зачудих, защо искат да ни саботират така?

Лелееее пак са на мода хлебарките !

Опосумите са жив пример за тотални некадърници подкрепяни всячески с патерици!

И тия гейове скоро ще "получат признание" в някой ... ограничителен списък на НАП!

Николай Василев - не , мерси.