Коментари - Мария Захарова: Няма да се церемоним със западните активи в Русия | Бизнес.dir.bg
назад

Мария Захарова: Няма да се церемоним със западните активи в Русия

При конфискация на руски средства ще наложим контрасанкции, които ще доведат до сериозни последици за придобилите от нашите пари, закани се говорителят на МВнР в Москва

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Мария Захарова: Няма да се церемоним със западните активи в Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като че ли досега не действаха така?

Както е казал Бисмарк, руснаците винаги идват за своето.

Руската клоунада пак се е проявила...

Срещу Израел къде са санкциите ? Да избиваш жени и деца и да обесняваш "еми то само терористи" е същата лъжа която слушаме от САЩ от 90-те насам .. ,а някой спомена ли ,че въпросните "терористи" са създадени и спонсорирани от САЩ ?

Да не забравяме. Питам. Че нападнаха Виетнам.

Пий гинкобилоба, като си пенсия и не ЛЪЖИ! Северен Виетнам с 18 дивизии влезе в Южен Виетнам да го "асвабаждава".......Това са историческите факти! Другото е пропаганда.....

ли четеш историята като путин?

Това би било глупаво решение ! С това си действие ЕС ще загуби доверието на всичките си котрагенти и банковото дело в Европа ще изпадне в задънена улица . Не предполагам да стигнат до изземване на руските активи и лихвите по тях-- рано или по-късно Русия ще ПОИСКА възстановяването им и плащане за пропуснати ползи!!!!! ЕС н я м а такъв финансов ресурс !!!! Нека НЕ забравяме че ЕВРОТО е НЕОБЕЩЕТЕНА с НИЩО измислена валута/няма НИКАКВО ЗЛАТНО покритие/!!!!!!!

запада или това което остана от него е едно военно и икономическо и вече доказано фалирало джудже. Никакъв шанс.

Тоест , Западните крадци "Продават " цяла Украйна със земята и хората им за 300 милиарда ??;) Те ще "приберът" Чужди пари и ще Продадът чужди земи, заедно с народа!!;) Мазна Еврейска врътка : Всичко е чуждо,...САМО ...парите са Наши !!;) хахахаха ;)

ТЪПИ РУСОФИЛИ , РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ПЛАТИЛИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА УКРАЙНА? ПАРИТЕ ВИ ВЕЧЕ СА ВЗЕТИ... КЪДЕ СА ВАШИТЕ ПАРИТЕ – В БАНКИТЕ НА ЗАПАДА СА. НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ТЕЗИ ПАРИ. ТЕЗИ ПАРИ ВЕЧЕ СЕ ХАРЧАТ ЗА ПОМОЩ НА УКРАЙНА.... НАЕБИСЕ - ЕС замрази активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 200 милиарда евро - Съединените щати замразиха активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 300 милиарда - Обединеното кралство ще замрази руски активи за 350 милиарда долара - ВНИМАНИЕ: (годишният бюджет на Русия ~ 200 милиарда)

еййй че тъпи тия руснаци,всичките им парици са при ония крадци на запад. да бяхте оставили някой лев ей така за черни дни.сега направо ще се мре. ....откъде ви намират толкоз будали...

_stankow

Чакайте, вие три пъти броите едни и същи активи ... Че тя Русия е непобедима според вас. Щом на три места има по триста милиарда ... :)

Ти луд ли си бе? Колко път ги брои тия 300 милиарда?

Ааа, не си пав баце. Мойте п'аре не са у западните банки. Мойте п'аре са или у джеба ми, или у един буркан дето го крия заровен у заднийо двор. На банките азе отдавна не вервам. 'Ако че били западни.

Как може да въстановиш нещо което го няма?Няма такава държава,можеше да има но е в минало незапомнено време вече.

Запада с насъскването на едни срещу други, си пъха такъв кол в задника който няма да може да извади, когато му се поиска. Може би и затова се насърчава джендърството, като нова форма на привикване към това което някой е измислил постоянно да е там, от другата страна на панталонките ви. Разделяй и владей - този принцип който е тръгнал от Рим, през Лондон и е пробван на целият свят, скоро ще се върне в родината си, за да се приложи на място. Европа само изглежда единна, но .....истината е друга. Ние знаем ненавистта на холандците към германия, пренебрежението на французите към Германия, какво представляват австрийците. А поляците, о поляците, те са друга бира едновременно и немска и ческа, те имат големи планове за цяла Европа. А погледнем ли към островите, ох там да видите какво става, само още малко да се разклатят крачката на короната и там едни ирландци има, други шотландци. Интересно на кой и колко ще помага Америка в тази вечна европейска каша.

90% от русофило-робите имат 2 мечти... 1.Как да победят Америка 2.Как да спечелите Зелена карта --- Най-голямата мечта на руския патриот е да стане немски, италиански , френски, английски, и най-вече американски патриот!

това е мечтата на талибани, негри арабески и др. подобни кретени, само такива останаха и такива напират за гетото да си благоденстват с остатъците от местна биомаса и всеки ден от "хубав" животец се гърмят по села и паланки и живеят в палатки и бараки.

Някой да знае. Как могат да се уредя за Коми. Да изкарам. Някоя рубла.

Прав би баце. Глей к'во става у Македония. Начи македонците и ние сме едно обаче глей как ги насъскват срещу българите. То не беха побоища, то не беха палежи на културния ни център, то не беше репчене у парламенто се срещу българете. Нема да се учудим ако Македония земе да ни нападне по заповед на ЦРУ..

Ами много е просто, като предоставят руските пари на Украйна, то може теоретически да се предположи че Украйна е купена с руски пари, а запада е взел ролята на посредник. Посредник по своя собствена инициатива и затова Русия не трябва да плаща за така извършената услуга, може да се предположи, че продавача на Украйна че компенсира посредника. Ако Украинското правителство ги вземе, то...значи то е съгласно със предложената сделка да продаде своите територии на Русия. Така на Русия ще и бъдат продадени насилствено териториите на Украйна. Така като, Русия няма да бъде питана за всичко това, а насилствено с цел да и се вземат парите, ще и бъдат предложени територии, то тя може да си вземе каквото поиска и след края на войната тази Западна сделка, може да бъде ползвана да се даде законово право Русия да претежава териториите на Украйна. Може да се провери на каква цена са продавани украински територии на западни страни, за да се сравни и оцени. Проста работа, нали? Колкото глупаво да Ви звучи това, то в цялата тази работа има толкова глупости, че тази е само +1 отгоре и добре се вписва в общата простотия. Все пак силният може да се възползва от наглостта на останалите.

В Украйна де факто всичко е руска собственост. Те дори домейн са нямали до 2015 година. Как да купуваш нещо което е строено с твой пари. То е твое. Тук се пазарим с Украйна така както се пазареше създаването на Македония, Турция и т.н. Обособява се политическа територия като се вземат земи от Русия, Полша, Скандинавските страни, Румъния, и Унгария. През последните 100 години там обаче е имало най-много руски инвестиции. Така че те трябва да се компенсират. Тук говорим за земите на Запад от Днепър, там където украинците 1991 са гласували с около 92 % за отцепване от СССР. Или Русия трябва да има някакво инвестиционно и културно ппредимшво. За земите на изток от Днепър - там вече една част са върнати, а другата е населена с руснаци, гласували с около 65 % през 1991 за отцепване. Там Русия трябва да има основно влияние както икономическо така и културно. На кой да плащат Русия като те са собственици там и на земната и на недвижимата собственост - с прости думи написано.

лъжи на едно място. Как ги събра?

Захарова собственическото право е свещено и протектирано със Закон. Не може да се пипат руски пари на запад. Имате де факто внесени около 300 милиарда чрез олигарсите ви и още 300 милиарда депозит, който е блокиран. Плюс лихвите това са изчяло руски средства - собственост на Русия. Който иска да си поддържа Украйна да си им плащат от джобовете им (на поддръжниците им.)

И кво ше ги правите тея активи бе, Морено?! Вие два пирона не можете да направите, ще се занимавате с производство. Откакто Мкдоналдс стана Вкусно и точка и без това една помия стана съвсем помия

Експроприяцията на чужда собственост е мечтата на истинският комунист... А инак може да я облечеш в каквато ти е удобно правна форма - поземлена реформа, национализация, и т.н. ... Важното е да попадне в "разпореждане" на заемащите правилните ръководни позиции...

Тогава ние ще наложим ре-контра-санкции и няма да се церемоним да си върнем Камчия?

Руснаците ще конфускуват като контра санкции имущество на западни държави. Никой не говори за разни подмандатни територии от третия свят.

Западни фирми се изнесоха от Русия и отписаха или препродадоха активите които и без това са обезценени след операцията на Путин. Малкото които са останали си поема риска. Имаха достатъчно време да се изнесат...

С голям интерес следя този казус и как ще се развие. Единствената причина че Запада още не го е направил, е защото се притеснятат от последствията...финансовата и банкова система работят само и единствено на ДОВЕРИЕ, и ако конфкускуват руските капитали, това доверие заминава!

Доверие всекимо. Малък нежен. Версия никому. Освен това. Внимавай. Когато си завръзваш. Обувките.

1. В Русия има достатъчно западни капитали за да компенсират всякаква конфискация. 2. Заради повишаването на цената на златото, руските резерви в злато са увеличили стойността си с 60 милиарда 3. При евентуална конфискация, всеки инвеститор извън Европа, ще се замисли сериозно дали не е по-добре да си вземе инвестицията обратно

Те тия вече са ги отписали, не бой се маце, а те руснаците (обикновенните) нямат какво да губят толкова, виж върхушката е друга работа.

Интересно.....май съм чел някъде нещо такова, едни пари и банки на едни хора, ааааа да.....2-та световна война :)