Магистралният проблем на Черна гора: Внимавай какво си пожелаваш

Ето един ярък пример за нарастващото влияние на китайските инвестиции върху Западните Балкани

Обратно в новината

Коментари - Магистралният проблем на Черна гора: Внимавай какво си пожелаваш | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не би източникът да е "Montenegro’s ‘highway to nowhere’: China’s backdoor into Europe and NATO"? Или греша?

_stankow

Нищо не се разбра. Какво лошо има в това, че са построили, или че строят магистрала ? Финансирали я китайците. Ми да я финансират европейците, какво само пишат срещу този и онзи ?!

Черногорското крайбрежие е супер. Супер е и остров Свети Стефан, на който има 4 църкви, докато в нашия Несебър има 40, но носи ежегодно по 7 млн длара, а нашия Несебър - курец! Там няма сергии, с гащи и сутиени, няма кебапчета и дюнери. Има разходки с лодки, моди, калмари, риба, бира и ТИШИНА и СПОКОЙСТВИЕ. А да видите градът и залива КОТОР - чудо. На един хвърляи е летището, а на два хвърлея е Дубровник !!!!

Да кажа също, че черногорците (за разлика от македонците), много ни уважават. . По времето на цар Самуил, дъщеря му е била женена за черногорския княз и държавата тогава се е наричала ЗЕТЯ ! Не се срамуват от това , ча са били българки васали, дори напротив. Само сърбите и македонците там ни мразят. Дори и албанците са толерантни !!!!!

Свети княз Йоан-Владимир управлявал областите Зета и Далмация. Участвал е в битка с българската войска и е бил пленен. Цар Самуил го оженил за дъщеря си и го върнал на престола.

Заливът Котор е клоака. Никой местен не се къпе в него. За бизнесът в Несебър не бери грижа. Само от наеми печелят повече отколкото Св. Стефан.

На остров Свети Стефан са си кипили къщи Вили Бранд, Джина Лолобриджида и Ингемар Стенмарк, а в Несебър само МИТ'О ОЧИТЕ !!!!!!

Искаш да Кажеш, че в Несебър няма къщи и сгради ли?

Зле преведено и пълна безмислица.. нула точки за стажант журналиста. Какъв проблема, за какво става въпрос, защо?

Рядко несмислено писание.