17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да пускат,у Булгаристан скоро нема да има гориво под 3лв

Не мой се пуашите, Раша прати 100 хиляди варела на Щатите да свалят цените.

това трябва да се разбира като антисанкция на санкциите за русия. ако някой иска да знае как при някои специфични самоубийства, самоубиецът се е наръгал 7 - 8 пъти смъртоносно в гърба, то вече знаете как става. сектата на капо ди тутти "демократи" с главен секретар бащицата бай-майдън го могат. още и един виц: един шоп гледал как един негър пие кисело млеко направо от кофичката. гледал, гледал, па накрая поклатил глава и казал: -тц. нема а помогне.

полека, nencu, полека, да не искараш цюфцето оцад ;)

sybil e типичн-o представител-o на ек, еп, зелените и други такива. ето: - https://en.wikipedia.org

Судитска Арабия И ОАЕ Не Вдигат На Панперса! И Той Кръв Сере Козали Му Да Плаща В Китйски Йени Скоро Тихомълком Ще му спретнат една гражданска война в Краварника И целия Свят Ще им Гледа Сеира !!!

Много просто! Увеличаваме доставките на руски пертол, плащаме в рубли, и не се налага МАЕ да се напъва. И американския петрол идва от Русия, но на много по-високи цени. В наш интерес е да си го купуваме директно на ниски цени. И няма енергийна криза!

И до кога ще вадят барелите?

Докато изчерпят резервите. После следва дифолт.

Според официалните данни дневното потребление на петрол сега е над 90 млн.барела на ден с тенденция увеличение!За този петрол дето е изваден от резерва не може да се каже даже всяко чудо за три дни!

Преатели когато свършат 120 милиона барела петрол?!

Я да припомним - 6.02.2021 г. — В първия си ден на работа като 46-и президент Джо Байдън подписа указ, забраняващ строителството на магистралния тръбопровод Keystone XL. Който трябваше да вкарва нефт от Канада.. А сега? С кво да заменим рускио нефт. Щото "свалихме" Мадуро. ГУАЙДО с ЕС за президент турнахме, ама нещо нефелен са оказа.. Та МАДУРО каним с венецуелския да ни спасява. Пък той признание искал ЗА ЗАКОННО ИЗБРАН ПРЕЗИДЕНТ. Пък смваляне на сакциите. Че и връщане на валутния му резерв дат конфискувахме в полза на Гуайдото ни..„ А шейховете в Саудитска Арабия - ти да видиш.. Още помнят, че негърчето Хюсиенчо искаше да ги омбявява за терористична държава. Та дори и телефончето да си похортуват с Бъйгънчо по вътроса не дигат. Да пуснат заедно с ОАЕ малци повечко нефт..

Усетиха се, че скъпият петрол стимулира ВЕИ и ел. автомобилите и скоро може да останат без никакъв пазар.

Тези резерви после трябва да се попълват. Старецът от белия дом няма да го биде. :))))

Той ще си ги попълни. Както и до сега, с руски петрол.

Световния добив на суров петрол е между 80 и 90 милиона барела дневно. Демек , пуснатото на пазара е добива за 2 дни.

Руският добив е 10-11 млн. барела на ден. Така, че количествата са адекватни и достатъчни засега... После ако трябва, ще се вземат нови мерки. Това са организирани общества и знаят какво е логистика.

А долари вече няма смисъл да печатат защото никой не им ги иска, и за това са принудени да пускат нещо което има стойност. Спукаха им руснаците финансовият мехур

Сигурно си миардер. В рубли

И ОПЕК, ще неодобрително поклатят глава в началото на май и ще свият производството на петрол……. Цената отново ще е над 100 USD :)

Забравихте ли, че не може да разделите на две магарета сламата, че всички се втурнахте да предсказвате бъдещето?

Че ний това не сме ли го виждали.. Доклад за намалелите запаси от нефт в САЩ.. И хоп - ценита на барела скочили... Успокояване с изтъняване, а после - надуване..

Изтънявайте си запасите, после ще ревете!

Разликата е една...Русия се е подготвила за това а Западните педали не са! И сега трескаво взимат бързи решения които водят до хаус.

До какъв ХАУС водят бе, до твоят ли? А иначе мерките водят до хаОс, но реално всичко е режисирано, с идеята да одчинят всякакъв вид класи, и да изтеглят всякакви спестявания на хората.

Хора като тебе са толкова малоумни че да се опиташ им обясниш е все едно да обесниш икономии на мащаба в сферата на играчките на хора които вярват в Дядо Мраз.

Точно до Хаус, доктор Хаус;)

И като свърши освобождаването кво стаа? Ще трябва да се търси отдругаде? :) Или ще се обадят на Зеленски да се предава :))))

Ше идат да "освободят" я Венецуела я някой друг нещастник без армия и оръжия.

То една нацистка държава в момента, "освобождава" един техен съсед, под предлог, че са нацисти :)

Асвабадителите ги знаем кои са!

какви резерви,бре? САЩ на поразия купуват от Русия петрол и торове,а и не само това,и после всичко препродават на глупаците. резерви били имали, да-да.

Защо да не купуват, като имат резерви?

Пак няма да има ефект!

... БЛАБЛА .. ДОБИВА НА РАША Е 10 МИЛИОНА БАРЕЛА НА ДЕН .... ОТ ТЯХ 7 МИЛИОНА ЗА ИЗНОС ....

Че тролската ти кратуна няма да получи копейки…

Ти си тотален парцал