"Луфтханза" не изключва фалит

Такава процедура би позволила на компанията да не връща 1,8 милиарда евро за продадени билети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хазната на ханзата обра луфта !

евреите от UNITED. Но като отделно юридическо лице....когато се плащат пасиви.

Фейк нюз! Сигурно е препубликуван от ТАСС! Такава велика германска фирма, символ на германската и на европейската икономика, не може да фалира!

Както Опел бе собственост на GMC.

НА ЛУФТХАНЗА И ИЗОБЩО ПРИ НЕМЦИ, И ЗА НИЩО НА СВЕТЯ НЕ БИХ СТЪПИЛ НА АЕРОФЛОТ И ИЗОБЩО ПРИ БЛЯДОВЕ!

Без съмнение ти никъде другаде освен на козата си не си се качвал.

ЛЕТЯЛ СЪМ И С АЕРОФЛОТА /ТРЕПЕРЕХ ДО ПОСЛЕДНО/ И С БАЛКАНЧЕТО ...

И какво общо имат руснаците с тая новина дебиле?

Който не си е правил сметката - фалира. Луфтханза специално водеше доста разпасана политика относно служителите си, които постоянно бяха в стачки. Да фалират и да ги изритват на улицата, други, по-гъвкави компании ще заемат пазарния и дял.

може да фалира и да не плаща нищо , бай ганьо не може да фалира и също да не плаща ?! нещо няма реципрочност !

Тези фалита им го пожелавам от сърце.По некоректна авиокомпания от тях няма.Никакво обещетение не изплащат за закъсняли или несъстояли се полети колкото и да ги съдиш.Евелоп са другите такива.Пълни мизерници!

с тия..отдавна са гола вода. Азиатците разбиха пазарите и са много по напред в този бизнес. Дори Турските авиолинии са класи над всичко европейско.

Тоест дойчовците ще откраднат 1.8 милиарда евро от клиентите си под благия поглед на евросъюза и всичко е пито платено. Ово е свободна пазарна икономика! Плебеите както винаги да го духат.

И аз дръпнах 40 иляди евра, и аз ще последвам примера, фалит, социални и запазване на активите

Кой би предположил че Луфтханза ще падне толкова ниско.

Първо правило на фашизма е да защитава и угоява богатите. Чичо Шекелгрубер Гитлер тъй е праел, няа един бугат пустрадал ут негу. Ся!!! Капитализъма и пазарната икономика при лека кашлица сдаа багажа. Ако ФАЩ и Гейса притендират за свободна и пазарна икономика , ни тряа да гушат корпорациите. Да питам де са пичалбити на Луфтханза от минали лета??? Ф яхти, пуршета, курви и т.н Капитализма и капиталисти ти ни моат без народни пари. Забилязайти ли ,чи сички млъкнаа за димукрацията , колку сми свубодни, колку сми вилики,, меринджеи, целуни света.

ПУТАРАН Е УГОИЛ ТОЛБКОВА МНОГО ЧЕКИСТИТЕ ОКОЛО НЕГО, ЗА СМЕТКА НА ОСКОТЯВАНЕТО НА ПИЯНКИТЕ?

Дебиле, пак да питам. Какво общо имат руснаците с тая новина или верно да ти виновни, че не ти става малката буба?

Това изпрежнение не го ли игра вече Суисеър?

браво,браво,браво.

По народному това се нарича "опит за национализиране на загубите". Само че вече не става въпрос за Германия, а за ЕС! 2 млрд еврака ще дръпне лукавия дебел дойчо, щото се мисли за много питър. Един бърз фалит, клиентите ДГД и от други месец Луфтака под нов флаг, пак немски и голям. Пито-платено. Че и ние чак ще "намажем" от тия загуби малко. Нали сме европейци... :)))))

А за вас, слепи капути няма един обекновен фалит като физическо лице. Оставате си длъжници и след смърта! Един шанс има - роднините ви да се откажат от наследство, за да отпаднат омразните дългове!

Баси шансът да го гушне некой нашенец " за един лев" или "евро"! И като па започне едно летене с "Райън Еър"...Кеф ти Бахами, кеф ти Кариби, кеф ти Мало Бучино Ризорт...

Германсщото правителство няма да позволи фалит.С това Германия за пореден път ще каже на ЕС да го духа както и със случая Фолсфаген-Порше.Над 10 години ЕК ги съдеше и германската държава спечели.