Коментари - Лихвите все още са на най-високо, но светна сигнал, че намаляването им е на път | Бизнес.dir.bg
назад

Лихвите все още са на най-високо, но светна сигнал, че намаляването им е на път

Управителят на ЕЦБ Кристин Лагард не се ангажира с конкретен график кога ще започнат да падат лихвените проценти, но стана ясно, че това предстои

Обратно в новината
| Автор : Георги Вулов, 3е-news.net

Коментари - Лихвите все още са на най-високо, но светна сигнал, че намаляването им е на път | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До автора ,виж предната статия "ЕЦБ за пети път замрази високите лихви Управителният съвет на банковия регулатор не се ангажира с график за намаляване на лихвите"

от минус 0.1 до плюс 5 за една година не е ли в пъти или я съм врътоглав

Нали инфлацията беше временна? Скоро няма да намалят лихвите.

При падащи лихви цените на имотите тръгват нагоре кой разбрал разбрал

Тръгват, ако има кой да ги купува

В БГ лихвата по кредитите ще стане отрицателна! (в мокрите сънища на много брокита)

Курсовите на валутите трябваше да са много надолу, заради ковид, кризите, огромните дългове, войната в украйна, санкциите на Русия и други, но те изкуствено ги завишават, за да може да привличат купувачи на дълговете им. Такива обаче няма, няма и да има, беше квото беше. Сега с тия високи курсове на основните валути, хем никой не им изкупи дълг, но и си разклатиха икономиките с по слабия износ на стоки, заради високите курсове. След като се прецакаха двустранно започнаха да мислят за сваляне на лихвите, но лавината вече ги помете и след инфлацията идва жестоката дефлация, която събаря и фалира десетки хиляди фирми, което ще генерира огромни проблеми за финансовите институции с големи проценти лоши кредите и предстояща лавинообразна безработица.

Икономиката свети като коледна елхичка. Ма тря да има зануляване на гоите и новият феодален фашизъм да бъде приложен. Който има акъл знае какво да прави. Който не знае да верва на банкерите.

Не са на път, докато САЩ, не спрат да тормозят света с войни и икономически санкции, но няма как да го направят, защото световното господството им се изплъзва.

А Русия е мирна страна и не води война!

гледам ги бате, гледам ги, тея високохуманни физиономии и си мисля - а бе, ай ша ви!!!!