Лидерите на БРИКС обявиха, че страните им са двигател на световния растеж

Държавите ни трябва да защитават международния ред, заяви китайският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега към БРИКС щели да се присъединят още 3 държави и ще рутят световния империализъм с мощните си икономики - Венецуела, Габон и Зимбабве. Организацията се кръщава БРИКС - ВГЗ.

Г-20 - най-големите еко нарушители и унищожители на световната природа!

И Русия с какво точно спомага за световния растеж?!?

Руснаците са антиглобалисти, така че го забавят.

с производството и доставките на храни -пшеница,слънчоглед ,сл.олио -най големият износител в света, птиче и говеждо мчесо-4-тият най голямо износител в света, с атомни технологии -най големият износител на атгомни реактори и атомни технолотгии в света/70 % от свет.пазар/ , изстрелването на спътници за други държви -60 % от световният пазал и др..Все пак не е малко.

рубашки, айде изнасяйте се към БРИКС да просперирате, оставете ни нас българите и европейците да гнием!

Къде беше ЮАР по време на апартейда, къде е сега... Язък- превърнаха райската държава в съветски боклук...

ама какво съветско има там?!?

Виж им президента на снимката- членува в брикс, редом до путин...

тои меркел и тръмп и бойко и макарона са билина снимки с пУтин

А ти си много умен, няма що. Тези дето си ги изброил не членуват в смешката брикс, а са се снимали с путин, за да имат снимка с клоун.

Знам русский и инглишки. Ако науча испански и китайски - няма да има граница на земного кълбо в което няма да мога да правя контакти и бизнес. Не случайно подбирам испано и китайо говорящи за приятели :) русия - 1/6 от планетата (територия) китай - 1/6 от населението индия (говори английски) - друга 1/6 от населението бразилия и юар са за цвят....

А русия за какво са, ако не за цвят? По икономически показатели са по-малки от Италия.

за територия, младеж! огромна територия, неизползвана, и зелена. Не като австралия - и там е огромна ама не стаа за друго освен за копаене.

Русия ОТДАВНА НЕ Е 1/6. И ще става все по-малка, защото никой не иска да си има работа с монголоиди.

монголоид си ти , доказан азиатски произход. русите са викинги,също доказано

Сумарно - 110% от дивотията.

Виждат се ръководителите на 4 държави и директора на суровинната им база,

Тези страни започват да се освобождават до някаква степен от западните паразити и се развиват и ще благоденстват.

Тези страни се развиват БЛАГОДАРЕНИЕ на западните технологии и въпреки природния си мързел, безкрайна корупция и тоталитаризъм спрямо населението.

аха.. ама информацията ти е от преди 30 години :) китай правят сами с по-образовани и повече на брой образовани хора собствени разработки. като внедрихме (в една от топ-10 страна живея) преди време метро без машинисти, имаше разни проблеми - влака спира 10 см напред. след това дава на зад... хората чакат че не отваря вратите. Един китаец седи и се смее - вика ние този проблем го решихме преди 10 години в бейжинг хаха

Знаем за китайското метро...дето е първоначално с японски влакчета, а после с изкопирани японски влакчета

Бегай в "Бейжинг". Не ти требва мъчение в "топ-10". Ще ти осигуряват по 1 паничка ориз дневно с гарнитура сурови червеи.

Смешници.

Да смешници с 1/3 от икономиката...

Да не са с 3/1 ?

С ластик ли?!

Към момента това са фактите. В икономическо отношение, последните две години БРИКС компенсира ниския растеж в щатите и Европа. БРИКС също така ще смекчи евентуална рецесия в Европа предоставяйки възможност за инвестиции. Преди това беше обратното - азиатската криза през 97-ма беше компенсирана от Европа и щатите. Палачинката сега се обръща.

Прав си компенсират. Ето как: Русия - 11,327 $ на глава от населението Китай - 9,608 $ на глава от населението Бразилия - 8,968 $ на глава от населението Индия - 2,036 $ на глава от населението А високоразвитата европейска държава Тринидад и Тобаго върви към лошо - 16,223 $ на глава от населението

В България политико-олигархичния модел е нещо подобно на авторитарното управление в държавите от БРИКС. Уж сме демокрация, ама не съвсем. Ако не си на сладка служба в някоя държавна агенцийка, презокеанска фондацийка, или във фирмите-хранилки за европроекти, трябва да се ослушваш ежедневно за "приятелски атаки" от страна на по-горните срещу бизнеса си.

Тия поне ни разсмяха тая сутрин, за друго не стават!!

Senator1

Като че ли този централен орган ООН е позаспал. Неговият Устав е от 1946 година и отразява политическата обстановка до тази година, с малък взор в бъдещето. Има само два пътя на развитие на отношенията-мир или война. По първия почти нищо не се прави а на практика се дават безсмислени нобелови награди за мир. Колкото при втория път на развитие, нима ще трябва да припомням какво огромни запаси от стари и нови въоръжения има и какви луди пари се хвърлят за ужким "защита". От 1946 насам НЯМА нито една организация, която да се е проявила като отбранителна.Нито варшавския, нито НАТО, нито Сенто или Сеато и др. Защо? Защото в нито един финансов закон по света не е въведен задължителния данък "Отбрана". Това може да бъде процент от данъчната ставка на всеки, което на практика означава един постоянен референдум за разходването на тези средства: колкото са събрани, толкова и да се харчат, нито цент повече!!

те се самообявили, видиш ли. на това му се казва-умря ти циганката, дето те хвалеше. поне една индийка да си бяха осигурили, че да ги хвали... или поне, като са толкова добре, всичката многомилионна пасмина, която мигрира към белия свят, спешно да се насочи и да мигрира към тези "двигатели на растежа" и "защитници на световния ред"...пази, Боже!!!

Брикс звучи като трабант или запорожец на тухлички или трупчета.

PEYTSCH

Само комика си е на мястото...Другите са му калфите...

.......ДВе азитчета, две маймунки е и един бял по средата с крайно десни убеждения,...

Абе като ги гледам до един са маймуни!!

Страните които нищо не са измислили.Страните на ментетата.

Никой не бръсне Бразилия, ЮАР и Русия за слива. Китай и Индия са естествени врагове и нищо не може да го промени. Тая група е пълна комедия.

За да разберете истината за икономическото им благосъстояние си помислете дали е добре да си купиш имоти в чужбина извън БРИКС и защо ?!?! Защо да не си влагаш крадените пари в собствената си държава след като е толкова добра , А ? И перспективна !! И сравнете колко чужденци ГЛАВНО ОТ ЗАПАД са се сдобили с жилища в страните от БРИКС ! ! И после да се посмеем заедно с тези от снимката . . .

купуват в други страни щото искат екзотични плажов еа в русия няма никакви! Или ти си наопаки имечтаеш з апочивка в Сибир или Аляска а не за хубав плаж и море?!?

Че Русия няма ли плажове бе?? Нали откраднаха Крим?? Нещо не мислиш като лъжеш!! Планини ли няма??

ти били предпочел крим пред гръцките острови?!? какво море е крим?!?

Става въпрос за жилища , не за екзотика . Това да си търсиш дом извън БРИКС и да се изселиш ще да е от много добър стандарт на живота !

Колко руснаци могат да си позволят дом на гръцки остров? 20000-30000, ами дом в Европа? 1 милион?? Ами останалите 140 милиона които са бедни какво да правят?? Да го духат ли? Стига с тая приказка че всеки руснак може да си купи дом в Европа, това е лъжа, не могат!!

ФНФ, а колко европейци могат да си купат дом и колко си купуват????

PEYTSCH

БРИЧКАджии...

Също така са и лидери в световното замърсяване

ха ха ха... шегаджии :)))

Да, Китай и Индия са може би 1/3 от световната икономика. Останалите са едно цифрени проценти от тези 1/3.

Двете страни са производители(Китай и Индия), а другите са банановите републики дето доставят само природни изкопаеми!!

бананови републики са в топ 10 на света а Бг на боце е далече назад?!?

ЕС е там, за какво говориш??

Да обърнеш внимание чии граждани се сдобиват с жилище в държавата на посочения от теб , и защо не искат да си влагат парите в жилища в собствената си държава . . .

Ровя из Youtube и се чудя. Как така руските граждани, които са част от двигателят на световния растеж се натискат за български ВНЖ, ПМЖ, виза Д и т.н. В Youtube колкото са инструкциите "Как ПОЛУЧИТЬ ВНЖ и визу Д в Болгарии", толкова са и "Жизнь и РАБОТА В БОЛГАРИИ."

Хехе, копейкаджиите ти слагат минусчета, ама никой не пише.

като пенсионерите англичани...търсят хубав климат и евтини места

А защо търсят работа?

Ха ха ха, какво търсят ЮАР, Бразилия и Русия в тази група?? Група от която няма никаква полза, само се снимат заедно от време на време.

И аз мноооого се мях като тези на снимката . . . .

Тая група е явно само КИ или ИК, само тия две страни имат някаква връзка със световната икономика. Другите не стават за нищо!! ЮАР и Бразилия са толкова фалирали, само Русия е малко по добре от тях!!

Учете китайски и устройството на Калашников, това искат да ви кажат тия петимата.

като видах бабичката Меркел да трепери като склеротичка и то канцлера на Германия....толкова ли нямат млади хора, за да сменят тази "бивша" комунистка от щази служеща все оща на Америка, а не на Европа!

Така е защото Путин и е бил началник !

Ако не беше комунистически Китай да произвежда компютри, а Русия да осигурява суровините за тях, още щяхте да пишете на американските компютри отпреди 30 години, с зелени монитори на квадратчетапо 100 кила, флопита и 20 мб диск !!

тук ще пресъхнет еот плюене,НОруснаци и китайци им апо цял свпт като туристи на тълпи , а това не става без пари. Руснаците изкупиха бг черноморието б а вие подсмърчате как да си платите наема н апанелната боксониера ,но сте велики... затов сме на дъното, пълно е с идиоти по българските земи.

Колко руснаци бе?? Те са 140 милиона , само 10 милиона могат да си позволят да купят нещо. Другите 130 милиона са бедни. За Китай е същото, 90% са бедни та бедни!!

от селото си нпокога ще разбереш колкоса...нпма точк апо свет акъдето няма да ги срещнеш.

Затова ли руснаците сега разпродават имоти на безценица?? Веднъж и ние да ги оберем.

в бг щото не им се живее в мизерия и се местят в Гърция, Италия и др истински места.

Основни предимства на руската икономика: - добив на нефт - добив на газ - производство на оръжие - износ на комунизъм, подривна дейност и шантаж

- износ на проститутки по цял свят

нищо не разбираш.. бъркаш украинки и рускини

провери ккаво купува САЩ от Русиящото неможе да си произвежд аи ще хлъцнеш.... въпреки санкциите.

е от голямо предимство, до вчера Америка бяха първи!

Горно Мексико ако знаеш, че почти нищо не изнася, а това което основно изнася е нефт и соя.

Събрали се страни със сумарни територия и население повече от половината в света, напънаши се здраво и и карали една трета от световния БВП. Ще падна от смях.

да ти обясня. Една операция в щатите е 100 000 долара (нищо че голяма част се плаща от застраховката, ако я имаш). В Русия и Китай е почти без пари. Те така се надува БВП-то.

Пренасочиха ги троловете......цъкат слабоумно минуси :)))))

Ами то и регистрацията на плюсовете и минусите пренасчиха. Като ти дадох + и автоматично се появи и -

Да бе, да. Особено ЕРЕФия е страшен двигател.

Америка и Запада да са втора ръка ....кошмар, да изостават от азиатските страни и Русия!

PEYTSCH

Ти не четеш ли ? Бриксаджиите имат една трета от БВП, а САЯ и Запада две трети...Бричкаджии....

А тия извън Г- 20 имат отрицателен БВП, тъп като сив кон!

На галено - Жечка Чантакрадеш!!!

Тоя бразилеца откъде ги е събрел все отбор дебили покрай него?

PEYTSCH

Времето за (само-)реклама изтече...Главния филм продължава...Навън градусите са все над 30...Политиците в Германия спорят дали да работят с АзГ или да ни бойкотират...Меркел...трепери.

Да си "двигател на световния растеж" за сметка на собствения си народ, който мизерства и гладува, за да можеш ти да се пъчиш пред фотографите и да се тупате по гърбовете с други глупаци..........безценно!!!

че тебе кво ти пука за другите ??? Ти българин ли си ?!

Българин съм и точно затова ми пука, защото като не са добре там където са родени ще се натресат тук, те вече са се натресли!!!

И как да стане това натрупване на богатство в тия държави? Как да стане ? Та да оня ден Индия беше под прякото управление на Великобритания! Русия все още се опитва да се освободи от Перестройката която и натреси Горбачов! Китай години наред поробен от Великобритания и Япония! Бразилия също ! ЮАР до падането на апартейда място за развлечение и евтина работна ръка! А ние дали сме добре? Дали сме добре?

"Оня ден" за Индия е преди 72 години!!! По индийските стандарти това са 5-6 поколения!!! Проблема не им е "прякото управление на Великобритания", защото под такова управление са и Австралия и Канада. Проблема им е липсата на образование и безконтролното размножаване!!! За Китай си написал тотални глупости - никога не е бил "поробен от Великобритания и Япония" !!! Бразилия СЪЩО !!! ЮАР се видя колко струва без белите!!! Русия фалира финансово и политически от напъни за въоръжаване и от разколебаването и недоверието на собствените си граждани в "натресИната" им от болшевиките система!!! Колкото до това дали сме добре? Има хора които винаги са зле - завистиви и неблагодарни!!! Зависи какво влагаш в това да си добре, за някой хора водещо е материалното, докато не разберат от първа ръка колко е важно да си здрав например!!!

Не е лесно да си олигофрен!

Само Ким Чен-ун липсва в тази групичка....

Той Дебелия Ким отдавна отчете, че неговите най-баш-добре си живеят. Никой не емигрирал и всички излизат на демоснстрации колко са доволни. Е, случвало се да пребега некой негов неблагодарен автоматчик през границата, кльощав и пълен с глисти. Ама несъзнателен,...

Хахахахаха, особено "икономиката" на руската кочина е истински "двигател"!!! АМа работи само на R скорост, т.е. само назад!!! Тази новина трябваше да я включите в секцията "хумор и забава"!!

русия е в топ 10 а българия къде е в този случйа и на каква скорост?!? Айде да си гледаме у пачичката,а все гледаме у чуждата и все сме на дъното.

В топ10 на алкохолизираните ?

Ама нещо не ти е много смешно май в крайна сметка.

Гражданите на тия, с растежа, се събират на туфи в Турция, Либия, Мароко и Мексико и дебнат да се вмъкнат в ЕС или САЩ. Айде нема нужда!

В интерес на истината, гражданите на Бразилия ползват безвизов режим за САЩ, за разлика от нас!

И кво от това?

Не "дебнат да се вмъкнат в ЕС и САЩ" влизат си с паспорт в джоба, даже без да се редят на опашки за виза!!!

Двигател са си.....амма като тоя на кузята!

Троловете, събуждайте се да го запалвате тоя двигател, че от рано кюфка :)

Китаеца и индиеца ако отстъпят настрани и на снимакта остават трима глупаци с празни джобове и скъсани гащи.

Хахаха

Единия от глупаците е на токчета!

И със сутиен.

Какъв ли е приносът на русия и ЮАР към тези 1/3 от световното БВП? Та тези държави заедно са с по-малък БВП от Франция.

Дойна крава за китайците. На Китай им трябва нефт и минерали.