Левият кандидат за канцлер обеща по-високи заплати за 10 млн. работници

ГСДП определи конкурента си от консерваторите като страхлив и предварително обречен. Днес е Ден първи от нашето наваксване за федералните избори, подчерта генералният секретар на партията на фона на изоставането им в допитванията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

16 процента в страната с население от около 83 милиона живеят под прага на бедността и това е днешна Германия? Ние тогава къде трябва да бъдем в процентно съотношение спрямо икономическото ни развитие?!?

Тия са в 19 век с Политиката Икономика ИМАХА Е И СА Срестили но в Политиката са 2 кажии !!! В Лондон им се смеят и има защо !!

За изчегъртване са разните комуняги. Най-вече тези от ГРОБ, БСП и Д(П)С. И са доста по-малко от милион.

А в България левият кандидат Трифонов обеща , че ще изчегърта над един милион българи ,а левият му солташак и резидент потвърди същото.

Защо трябва да ни вълнува треторазриадна немска партия, която едва ли ще влезе в правителството? Та чак е водеща новина...

С тея нива на инфлация и принтиране на пари и аз мога директно да обещая по-големи заплати и ще съм прав 100000%. Въпроса е с покупателната способност какво ще се случва?

Имаше един детски филм" Карлсон който живее на покрива".Шолц прилича на него.Няма шанс неговата партия. Меркел раздели германското общество на "Морални" и на "Нацисти/Расисти".След това прецака собственната си партия за да дойдат Зелените рекетьори и това ще е вече края на Прекрасната държава Германия.

Много си прав, за съжалание немците са по-големи балъци и от българите

С такава конкуренция как да не са CDU/CSU първи толкоз години...

Нацистите обещават безплатен сапун срещу Ковид. И ще спечелят.

В България дават по 3 лева на час . В Германия по 10-45 евро на час. Храната в Германия е много по-евтина от храната в България.

Е и като ти дават я кажи на всички нас колко парички са ти сметките и колко ти остават накрая на месеца. Само не казвай, че живееш и ти с 6 човека в квартира, както бай Данчо ... и ядеш само кремвирши и мляко. Колега, един нормален човек ако взима 2000 евро на месец (12.50 евро на час) ... след удръжката на данъците и разходите за квартира, ток, вода, тел, храна, застраховка ... колко евро мислиш че ще ти останат ... Навсякъде по света вече покупателната стойност намалява, и хората ОБЕДНЯВАТ! ПАНИМАЕШ!!

Ако ги взимаш тия пари на час, означава че поне ги взимаш, в БГ и с 6 души няма да ти стигнат да живееш и кренвирши с мляко няма да ядеш, защото ще си безработен без помощи.

от Меркел и нейните.

Тактиката е ЛЪЖИ на едро за да хванеш шараните, а след изборите ще те хванат за *

Си го лапнал на Боко. Се е в устата ти....

е, и тоя като нашите комундели! предизборно обещава, че някой друг ще плаща по високи надници!

КОМУНИСТИТЕ ОБИЧАТ ДА ОБЕЩАВАТ

Единствените социалисти в Германия които стават са Национал-социалистическата работническа партия

Раждат се новите глупаци и вярват на старите комунистически лъжи. Ето затова лявото никога няма да умре, защото глупаците никога не свършват...