Кристина Лазарова: Въглищните региони в България са задължени да се трансформират

Най-важното е да има цялостен национален план с ясни срокове и различни възможности за финансиране, за да реализираме трансформацията успешно

Обратно в новината

Коментари - Кристина Лазарова: Въглищните региони в България са задължени да се трансформират | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аец нямаме , Тец нямаме , ток нямаме. Ще духаме яко супата с такива умници като тази патка.

Време е за тояги, докато не станало късно!

затова разработихме иновативна ветротурбина за слаб вятър да работи като при по-силен вижте видео https://www.youtube.com/watch?v=27OBUQ1-UKo

Тази знае ли какъв цвят са нивите че ще оправя селското стопанство?

Аман от зелени фльорци!

Вземаме въглища от изоставените мини под града.Не плащаме високи сметки за ток защото горим въглища.Зелената сделка е за богатите. Бедните ще горим въглища и дърва от гората. Който има пари купува,който няма сече от гората.Няма да умираме от студ.

Те по зелената сделка са продадени от Брюксел на Китай. Само с малкото пръст че са стъпим разни Кристалинки и юпита от Харвард и други подобни за жълти стотинки ще ни продадат и бъбреците на китайците. Със гарантиран QR код сертификат за произход, разбира се.

Ако си мислите, че оня измислен проект славчо е зле - сега ще видите какво означава Мафия! Зелената Мафия! Тия са не само луди, но и опасни. И с милионите на ЕС стават неуправляеми, спирайте ги докато е време!

Бих изкарал една вечер на свещи с тази Лазарова!

Ей Дир - престанете със зелената пропаганда!!! Първо, никой не е чувал за тая Кристалина - каква е тя?? От къде на къде ще казва на милион българи да се променят? Тя като вярва в глобални затопляния и чудовища от спагети, да ходи да живее в някоя пещера.

Че това ще се случи се знаеш от много време. Защо до сега не се изготвиха тия програми ?

Янев е специалист по бомбардировки и потопяването на кораби. Не по изготвяне на планове.

Единствената правилна програма е едностранното излизането от зелената сделка и от парижкото споразумения. България има положителен кислороден баланс и отрицателен СО2 баланс. Никой не може да ни наложи санкции. Произвеждаме повече кислород с горите, отколкото хабим с човешка дейност.

И от газа можем да пестим. Ще пърдим в буркани.

Тези млади и красиви зелени са също като докторската мафия, която има сметка от ковида и получава пари от него. Веднъж получат ли пари ще са готови да убиват за да запазят властта си и парите си. И естествено те имат сметка калентологията да успява. И всяка религия успява ако се сложат достатъчно пари и се снабди с инквизиция.

Сега ще видите колко експерти има майка България в тази насока!