Кристалина Георгиева: Загубихме много ценен мирен дивидент, да мислим за немислимото

Светът е съвсем различно място след кризи като COVID-19 и войната в Украйна, каза управляващият директор на МВФ

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: Загубихме много ценен мирен дивидент, да мислим за немислимото | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Войната Украйна са виновни европейския съюз и Америка ако бяха обърна ли внимание на киевския режим как избива ха невинни руски семейства тая война нямаше дая има сега много затвориха очите си за Киев

СВЕТЪТ ЩЕ СТАНЕ С ЕДНА ИДЕЯ ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ! МОЛЯ СЕ ЗА ТОВА!

Как няма да има кризи, когато такива... уруспии като тази трябва да ги предотвратяват:)))?!?

Как не направи нещо хубаво за родината си и тя алчна като нашите мекерета в парламента до кокал никакво пускане да га духат бедните, къде е поета с китарата в главата бог с нас

Како Сталинке защо се явявате спонсори на войната?

Права е Кристалина. Нищо не е даденост в живота на хората. Само алчни, некадърни управници като нея - ей на това му се вика даденост.

Ей, корумпе, що блещиш глупости? Как да мисля за здравеопазване, като такива като теб мислят само за пари? Защо направихте тази пандемия? Кой пусна ковид-а? Айде, стига превземания!

"Това, за което сме много загрижени е непредвидимото", подчерта Кристалина Георгиева. Половината ден мисли за немислимото и а другата половина прави неосъществимото :). Изобщо нещата тука са на божествено ниво.

Че тя се има за богиня. Говори ни отвисоко, поучава ни с общи и безсмислени приказки. Не си и помисля, че сме на този хал заради такива като нея, дето дърпат конците на света.

супер неприятна бабичка

Вижте я добре тази комсомолка. Това е мария габриел на стари години. Много приказки, празни думи. Куха лейка.

Дано това е краят на юдо- циониската световна мафия. Светът ще бъде прекрасен тогава. Без войни,пандемии и световни икономически кризи.

Щом тази е шеф на организация като МВФ значи деградацията е гигантска, ужас!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....!!.....!!.....!!...!!....

Тъз бабуха Сталинка е изключително вредно човече, не само за Бг.

Хора тази "българка" какво даде на България? НИЩО! По какво се различава от Ленчекремчето? или от Пасилорерчо? По нищо.

Тъпата Крисалина не е управляващ директор, а изпълнителен директор. Изпълнителният директор изпълнява решенията взети от борда на директорите. Изпълнителният директор не да участва в управлението защото не е в борда на директорите и не присъства при взимането на решенията за управление. На изпълнителният директор се спускат взетите решения от другите директори, и тя трябва меко казано да си скъса гъзъ да осигури от краставичаря краставиците и от морковичаря морковите в дадения й срок. Нейната власт се простира до това да нарежда в кой ден , как и къде да се доставят краставиците или морковите и няма правомощие да уволни дори секретарката си защото не тя я е назначила. Тя затова ги плещи такива, защото явно няма идея какво става.

Светът няма да загуби нищо ако тази вещица я няма.

Auuuu, kolko slojno govori taq patka.

...ресурсите на планетата се изчерпват бързо, а такива като мвф и тази куха лейка говорят само за растежи и растежи....просто е невъзможно да се удвояват производства и бизнеси на всеки 10 години......няма ресурси...спрете се вече de-growth политика е нужна

Защо никой не се радва, че една българка се е издигнала до такъв голям пост.Нима МВФ е такова зло, че е в състояние да предизвика войни и пандемии.Ако е така пишете, имаме ли шанс това да се промени и как.Все съм се чудил от къде идват парите на МВФ.Ако разберем ще разберем и кой поръчва музиката.

самопо показа че е коминтерн... нали не мислите че тия са изчезнали най-добрите коминтерновски лайнари са били българи... кат гошо...

Най-простият AI ще съчини по-смислени неща от баба Криси.

скоро и теб, дърта лицемерна лельо!

хех кефиш ме :)

За родинку за Сталинку.

Ако се самоубиеш, ще направиш услига на целия свят!!!

Хубаво е да си умен , много богат в уредена държава да живееш . Да взимаш тежка заплата и на разположение служебни скъпи удоволствия. А дали ще е добре ако поживее в Украйна , Турция , Сирия , Африка , бедна Азия Сибир Мексико и още безкрай много бедни райони по-света . Дали ще бъде все така изпълнена с богаташко суперобразовано самочувствие на супержена А ?

таа още ли дава акъл бе...

След време ще обяснява как е спасила света от ваксините... децата на лузърите са си същите лъжливи лузъри. Само тъпите умно -красиви тъпаци им се връзват като на Супербоул ревю на негри

На Сталинка много й сече пипето. Браво, Сталинке. Истинска либералка.

Либералка? Тази утре ще посреща руската армия с питка и мед, както дядо й... Професионална прости...ка

И ще извие някое сложно хоро на площада :))

Аз мога да го предвидя. Ще се ядат ядрени ракети. То е видно.

българите трябва да започнат да си помагат един на друг. трябва да се заимства от еврейския модел на кръгова икономика и социални дейности.

Тая е там, защото беше от клон на ротшийлд, който изсъхна и искаха поради тази причина, да я махат, спретнаха и медиен скандал, че е давала кредити на Китай и яко натискаха, да подава оставка, явно се разбраха и продължава да работи за клана.

Да ти го набабаня ама като се сетъ каква пиростия ръждясала си и бегам бегам миндил долен и Мара габровския надмина проста сбръчкана мастия умри

млък бе патко

Бъдете гъвкави.

Леле какво разтягане на локуми - "Трябва да променим начина си на мислене, за да сме по-гъвкави и по-ориентирани към изграждането на устойчивост на всички равнища". Госпожо, ако нямаш какво да кажеш, не губи времето на журналистите.

О, свещена простота!!. Защо ни я навирате тая брантия?. Тя е едно към едно с лодопската овца Габриел.

Кая БРАНТИЯ защо ни я покаэвате ?

Сталинка е Подлога на Евреите !

За Путин--да , за нея НЕ.

ПАЧА ГАДНА

Нещо се за запритеснихме че може да има дефолти по дългове ли кака?

МВФ е там където не го искат, но те правят така че да нямаш избор

Е днеска само тази измамничка не бяхте показвали. Ще спиме спокойно.

Тази долнопробна слуга на сатанисти за малко да и резнат главата, но няма да и бъде простено.

"Това, за което сме много загрижени е непредвидимото" Типичен пример за много приказки без да кажеш нещо.

Гадна бабичка!

Малеиии, чета коментарите и си викам: Добре, че нищо не зависи в света от този неук, злобен, нискоинтелигентен, високомерен, грозен, невъзпитан, мързелив Ганьо балканьо - мазния руски роб.

Човече, ти ако си даваше сметка от какви мумии наистина зависи света сам ще си легнеш 6 фута под земята - блажени са незнаещите, пий там кока кола в кенче и се радвай на живота ;-).

Добре,че "зависи" от вас наглосаксонските изчадия, мръсни гадни плужеци готови и майките си да продадете за някой шибан долар....

Шваб и Путин са се разбрали. Путин иска Русия да е най-богатата и развита държава, Шваб иска ЗАНУЛЯВАНЕ. Лондонските кабалисти също са доволни. Смяната на паричната система ще направи средната класа спомен. Та който има малко акъл да се спасява. Земя за гледане на храна и вода. Вижте милиардерчетата какво правят. Гейтс е най-едрият собственик на земеделска земя и водоизточници в САЩ. А тая платена говорителка ще си конвертира авоарите към социалният рейтинг и ще си живее царски.

Още чакаме, чадо, гнилия капитализъм да рухне. Още чакаме. Винаги готов!!!

Принципно си прав, за всеки с акъл е ясно, че Путин е един от тия, които "уж" са срещу него, но това, че поставеното лице Гейтс и компания владеели земи и ресурси в ен момент НЯМА да значи НИЩО! Ще бъдат одрани и изядени кога глада удари! И всичко ще се пренареди- няма да е за пръв, нито последен път в Историята ;)

Ти беше и в Давос и на Билдърбъргската конференция продажнице, не ти вярваме. САЩ причиниха и корона кризата и войната в Украйна. САЩ съсипват и Европа. Ще дойде Видов ден и за вас изроди!

Тези боклуци начело с тази манипулативна мърша разсипаха всичко включително и образованието и в същото време лицемерната продажника ми говори за развитие на образованието!В гъзъ да те ебем дебел кристалино!!!

Разсипаха те ей. Какво си имал или могъл ти въобще някога бе дивеч та си се разврещял. Разсипали му били мизерията.

Респект и Поклон пред Вас г-жо Кристалина! Вие сте пример за кадрите на Новото Време, а знаем , че кадрите решават. Вие сте дама, която е точно на мястото си, каквото и да правите там, карате ме да се чувствам горд, че и аз като Вас съм представител на модерните млади Бг политици-демокрари . След всяка Ваша поява, след всяко Ваше изказване се изпълвам с оптимизъм, че щом Вие сте там горе всичко е възможно и има надежда някой ден да си чеша макарите на някое хубаво, престижно и безсмислено и апетитно местенце.

Кравари

Езика ти до земята дтигна