Кристалина Георгиева призова да се помогне на нововъзникващите пазарни икономики

Директорът на МВФ даде висока оценка на решението на Г-20 и на кредиторите от Парижкия клуб

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева призова да се помогне на нововъзникващите пазарни икономики | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дърта незадоволена селянка!

Ще им “помогнат”, да. Докато има нещо за вземане.

вижте как ген. МУТАФЧИЙСКИ скочи срещу чалгата - МНОГО СМЯХ https://www.youtube.com/watch?v=Z4yHywJKoHw

Тази, че е малоумна е ясно, ако имаше малко акъл нямаше да израсте толкова, но не ми е ясно тези които и дърпат конците не се ли усещат какви глупости творят...

Амчи помогни ма... най и ти си на тоя принцип "Айде, другари, заедно всички да ДАДЕТЕ!"

По време на война, КОГАТО предстои самоубийствена атака, ЩАБА е слагал на чело на атаката НАЙ-ТЪПИЯ и ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ОФИЦЕР, с изключение на полит-комисаря, Сега изясняват ли ви се нещата?

Как можахте точно тази фотография да поставите , прилича на „ Кобрата се готви за скок ? На тази че и забравих името , я хваща полека Психокоронавироса и мястото и е в Карлуково ,а не на страниците на Дир. БГ и да ни втълпява идиотщини !

Браво, госпожо Георгиева. Една успяла българка. Възхищавам Ви се!

има предвид България, защото кредитори от Парижкия клуб му звучи много познато от близкоте минало?

КРИСТАЛИНА-ФЛАШКАТА .....ДА КАЖЕ ЗА КАКВО СИ ГОВОРИХА НА СРЕЩАТА В ХОЛАНДИЯ ...КОГАТО СЕ СЪБРАХА НАЙ БОГАТИТЕ ФАМИЛИИ .....НЕЯ ЗА КАКВО Я БЯХА ПОКАНИЛИ......КАКВО МЪДРИХА ..????? ПРЕДИ ГОДИНА ..

Тази е срам за България! Един от най-големите предатели в съвременната ни история!

.... Шеф на МВФ е Българка. Разбира си от работата и я върши много добре.

МВФ на който е помогнала, все не е прокопсал. Все едно даси сложиш таралеж в гащите. :))) И управлявана от български вампир.

Ами помагай, какво ревеш?! От най-бедната страна в ЕС ли искаш помощ?!

МВФ не слага таралеж в гащите на никого. Преди това тези държави са си сложили сами таралежа в гащите и те търсят помощ от МВФ...за неразбиращи....

Ами помага... Като работи

иза вечеринките.

Стринка Кристалинка, вместо да ниже несвързани изречения на развален английски с нейния селски акцент, да вземе да си дари заплатата на Сомалия или Конго и да помогне- да призове за същото и нейните приятели от ГЕРБ и великия вожд ББ- да си дарят заплатите на бедните. Иначе всичко е в стила на соца- дайте да дадем другари-вашето си е наше, а моето си е мое! Пълен провал и с тази ГЕРБаджийка на международната арена- поредната калинка. Ама като и остналите лидери на света са същите- какво да очакваме!Скука, лозунги, дежа вю, простотия- това е нашата Кристалинка- кагебейка и КДСарка.

Кристалинче, кака, ти ФАЛИРАШ МА! Нали ти казаха: 500 милиарда - резане от бюджетът. Нема нови спецялни права на тираж. Къде тръгна да "помагаш"

Когато реши да си дари заплатата на Конго и Сомалия, ще го направи. Не ви дължи обяснение. А що се отнася до потеклото й не е виновна, че баща й е комунист. Познавам и други, на които бащите са комунисти и до никъде не са я докарали, освен до дирн-ика. :)

Има карма и мозък в главата жената. Така е направо да й завидиш...

страни по света , да подпомогнат безвъзмездно на бедните държави ,защото с колониалната си политика спрямо тях, именно богатите държави са виновни за това бедните,да са бедни.От друга страна бившите колонии, се управляват от личности,които въобще не са подготвени за пазарна икономика и се най-обикновени диктатори и няма гаранция,че те няма да присвоят тези помощи.А и те го правят най-нагло.Това важи за всички диктаторски режими,т.е. да се въведе ред.На първо място ,веднъж за винаги страните заразени с пагубната за тях комунистическа и социалистическа идеологии ,да се освободят от вредните за тях икономически доктрини.Едва след това богатите държави могат спокойно да инвестират в тях работна заетост ,промишленост ,селско стопанско развитие и много важно образование.

КАК МА, СТАЛИНКЕ? КАК ТОЧНО ДА ПОМОГНАТ НЕ СИ КАЗАЛА? С НОВИ ЗАЕМИ ЛИ?

ГЛУПАК! ПРЕДИ ТОВА МВФ ГИ Е КОЛОНИЗИРАЛА УСПЕШНО! НАЗНАЧАВАЙКИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО ВОДЯТ НЕОЛИБЕРАЛНИ ПОЛИТИКИ В ТЕХЕН ИНТЕРЕС! НАВСЯКЪДЕ СИ НАЗНАЧАВАТ ПОСЛУШНА КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ, КАКТО И У НАС! РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДИМИ! ТЕ СА В ЕДИН КЮП СЪС СВЕТОВНАТА БАНДА!

То щото старите са много добре от този вирус сега , та с загрижила за новите.

На кухи лейки не може да ес помогне, стана ми ясно. Трябваше отдавна да ми е ясно де.

Едните ще взимат заеми, за да помагат на едни други, дето вече са заробени.... тази е малоумна...

Ти си малоумна. Ако имаш някакъв проблем или с някого проблем, реши си го. Не занимавай хората с тъпотиите си. Коментарите ти са под всякаква критика. По-скоро долнопробни.

тъкмо се чудих къде е онзи бастуна де и вика Сталинка хаха баси шемета хех то верно таварищ Сталин е легенда ама тая дунда

Незнаещите и неможещите са много, дааа. Ама има едни "световно известни" от Малко Дряново. Ако не знаеш нещо, питай тях, ха, ха. Глу... аци.

Допълнение и са миризли......ви

Госпожа Малко Дряново, некадърни.... ца е навсякъде

Дано синът ти цял живот не ти говори. Ти това заслужаваш. Не намерих причина защо изобщо някога да ти говори.