Кристалина Георгиева призова да се помогне на нововъзникващите пазарни икономики

Директорът на МВФ даде висока оценка на решението на Г-20 и на кредиторите от Парижкия клуб

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева призова да се помогне на нововъзникващите пазарни икономики | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано синът ти цял живот не ти говори. Ти това заслужаваш. Не намерих причина защо изобщо някога да ти говори.

Госпожа Малко Дряново, некадърни.... ца е навсякъде

Незнаещите и неможещите са много, дааа. Ама има едни "световно известни" от Малко Дряново. Ако не знаеш нещо, питай тях, ха, ха. Глу... аци.

Допълнение и са миризли......ви

тъкмо се чудих къде е онзи бастуна де и вика Сталинка хаха баси шемета хех то верно таварищ Сталин е легенда ама тая дунда

Едните ще взимат заеми, за да помагат на едни други, дето вече са заробени.... тази е малоумна...

Ти си малоумна. Ако имаш някакъв проблем или с някого проблем, реши си го. Не занимавай хората с тъпотиите си. Коментарите ти са под всякаква критика. По-скоро долнопробни.

На кухи лейки не може да ес помогне, стана ми ясно. Трябваше отдавна да ми е ясно де.

То щото старите са много добре от този вирус сега , та с загрижила за новите.

КАК МА, СТАЛИНКЕ? КАК ТОЧНО ДА ПОМОГНАТ НЕ СИ КАЗАЛА? С НОВИ ЗАЕМИ ЛИ?

страни по света , да подпомогнат безвъзмездно на бедните държави ,защото с колониалната си политика спрямо тях, именно богатите държави са виновни за това бедните,да са бедни.От друга страна бившите колонии, се управляват от личности,които въобще не са подготвени за пазарна икономика и се най-обикновени диктатори и няма гаранция,че те няма да присвоят тези помощи.А и те го правят най-нагло.Това важи за всички диктаторски режими,т.е. да се въведе ред.На първо място ,веднъж за винаги страните заразени с пагубната за тях комунистическа и социалистическа идеологии ,да се освободят от вредните за тях икономически доктрини.Едва след това богатите държави могат спокойно да инвестират в тях работна заетост ,промишленост ,селско стопанско развитие и много важно образование.

Кристалинче, кака, ти ФАЛИРАШ МА! Нали ти казаха: 500 милиарда - резане от бюджетът. Нема нови спецялни права на тираж. Къде тръгна да "помагаш"

Стринка Кристалинка, вместо да ниже несвързани изречения на развален английски с нейния селски акцент, да вземе да си дари заплатата на Сомалия или Конго и да помогне- да призове за същото и нейните приятели от ГЕРБ и великия вожд ББ- да си дарят заплатите на бедните. Иначе всичко е в стила на соца- дайте да дадем другари-вашето си е наше, а моето си е мое! Пълен провал и с тази ГЕРБаджийка на международната арена- поредната калинка. Ама като и остналите лидери на света са същите- какво да очакваме!Скука, лозунги, дежа вю, простотия- това е нашата Кристалинка- кагебейка и КДСарка.

Когато реши да си дари заплатата на Конго и Сомалия, ще го направи. Не ви дължи обяснение. А що се отнася до потеклото й не е виновна, че баща й е комунист. Познавам и други, на които бащите са комунисти и до никъде не са я докарали, освен до дирн-ика. :)

Има карма и мозък в главата жената. Така е направо да й завидиш...

Ами помага... Като работи

МВФ не слага таралеж в гащите на никого. Преди това тези държави са си сложили сами таралежа в гащите и те търсят помощ от МВФ...за неразбиращи....

ГЛУПАК! ПРЕДИ ТОВА МВФ ГИ Е КОЛОНИЗИРАЛА УСПЕШНО! НАЗНАЧАВАЙКИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО ВОДЯТ НЕОЛИБЕРАЛНИ ПОЛИТИКИ В ТЕХЕН ИНТЕРЕС! НАВСЯКЪДЕ СИ НАЗНАЧАВАТ ПОСЛУШНА КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ, КАКТО И У НАС! РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДИМИ! ТЕ СА В ЕДИН КЮП СЪС СВЕТОВНАТА БАНДА!

Ами помагай, какво ревеш?! От най-бедната страна в ЕС ли искаш помощ?!

МВФ на който е помогнала, все не е прокопсал. Все едно даси сложиш таралеж в гащите. :))) И управлявана от български вампир.

.... Шеф на МВФ е Българка. Разбира си от работата и я върши много добре.

Тази е срам за България! Един от най-големите предатели в съвременната ни история!

КРИСТАЛИНА-ФЛАШКАТА .....ДА КАЖЕ ЗА КАКВО СИ ГОВОРИХА НА СРЕЩАТА В ХОЛАНДИЯ ...КОГАТО СЕ СЪБРАХА НАЙ БОГАТИТЕ ФАМИЛИИ .....НЕЯ ЗА КАКВО Я БЯХА ПОКАНИЛИ......КАКВО МЪДРИХА ..????? ПРЕДИ ГОДИНА ..

има предвид България, защото кредитори от Парижкия клуб му звучи много познато от близкоте минало?

Браво, госпожо Георгиева. Една успяла българка. Възхищавам Ви се!

иза вечеринките.

Как можахте точно тази фотография да поставите , прилича на „ Кобрата се готви за скок ? На тази че и забравих името , я хваща полека Психокоронавироса и мястото и е в Карлуково ,а не на страниците на Дир. БГ и да ни втълпява идиотщини !

По време на война, КОГАТО предстои самоубийствена атака, ЩАБА е слагал на чело на атаката НАЙ-ТЪПИЯ и ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ОФИЦЕР, с изключение на полит-комисаря, Сега изясняват ли ви се нещата?

Амчи помогни ма... най и ти си на тоя принцип "Айде, другари, заедно всички да ДАДЕТЕ!"

Тази, че е малоумна е ясно, ако имаше малко акъл нямаше да израсте толкова, но не ми е ясно тези които и дърпат конците не се ли усещат какви глупости творят...

вижте как ген. МУТАФЧИЙСКИ скочи срещу чалгата - МНОГО СМЯХ https://www.youtube.com/watch?v=Z4yHywJKoHw

Ще им “помогнат”, да. Докато има нещо за вземане.

Дърта незадоволена селянка!